Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo izbor ponudbe

izbor ponudbe

Pozdravljeni,

Preko znanke sem izvedela, da imate pri vas izjemno ponudbo različnih welness terapij. Ker je znanka z velikim navdušenjem pripovedovala o storitvah, sem se odločila malce pobrskati po netu in se pozanimati, kakšne so vaše storitve. Ponudba me je zelo pritegnila, vendar glede na to, da še nimam izkušenj, sem se odločila obrniti na Vas v upanju, da mi boste lahko pomagali.
Moje vprašanje je naslednje: Kakšno terapijo naj izberem? Vem, da je vpršanje morda malce čudno, vendar bi mi vaš odgovor zelo pomagal. Ali so vse terapije primerne za vsakogar ali so kakšne, ki so bolj uvajalne narave in kot takšne primerne tudi zame?

Hvala in lep pozdrav

Ana

Pozdravljena,

prvo mi morate napisati kakšne težave imate in temu sledi določena terapija.
Zelo je težko svetovati, če ne vem kaj želite doseči z terapijami.

Lep dan in lep pozdrav,

Olivera Svilar - Kanjovsky, dr.med. akupunkturolog Terme & Wellness LifeClass http://www.lifeclass.net/

Zahvaljujem se Vam za odgovor, sočasno pa se Vam opravičujem, ker sem očitno bistven podatek izpustila. Želela bi se sprostiti, ker sem preveč napeta. SLužba, izjemno zahtevno delo opravljam, potem sta še 2 otroka in mož, tako da obveznosti res nikoli ne zmanjka.

Zadnje čase me precej boli vrat, natančneje tilnik. Želela bi se prijetno sprostiti in si pridobiti dodatno energijo, da bom kos izzivom, ki so pred menoj. ALi mi lahko prosim svetujete, kaj bi bilo primerno zame?

V upanju, da tokrat nisem česa pozabila Vas lepo pozdravljam in želim prijeten večer še naprej

Ana

Pozdravljena,

za navedene težave vam predlagam: klasično ročno masažo ( 20 ali 40 min ), akupunkturo, fango obloge, ayurvedsko masažo( Abhyangam, Shirodharo, ali ayurvedsko antistress masažo hrbta – 30 min ).

Želim vam prihod v naše Terme & Wellness Portorož in upam,da sem vam pomagala.

Lep pozdrav,

Olivera Svilar - Kanjovsky, dr.med. akupunkturolog Terme & Wellness LifeClass http://www.lifeclass.net/

SPoštovani,

Zahvaljujem se Vam za odgovore in vsekakor se bom oglasila v Termah & Wellness Portorož, saj imate res zelo pestro in zanimivo ponudbo. Sedaj se moram uskladiit samo še z možem in otroci, kdaj bi se lahko odpravili za cel vikend na morje. Zanima me pa samo še zadnje. Otroka sta še osnovnošolca, vendar sta tudi sama podvržena precej stresnemu tempu, za kar sva v dobršnji meri kriva tudi midva z možem. Ali bi se lahko tudi onadva udeležila kakšne sprostitvene terapije ali sta glede na to, da sta še osnovnošolca za kaj takega še premalada? Pa še to me zanima. Kako pogosto priporočate izvedbo terapij, ki ste mi jih svetovali?
-klasično ročno masažo ( 20 ali 40 min ), akupunkturo, fango obloge, ayurvedsko masažo( Abhyangam, Shirodharo, ali ayurvedsko antistress masažo hrbta – 30 min ).

Najlepša hvala in lep pozdrav

Ana

Pozdravljena,

za osnovnošolce predlagam samo bazen in plavanje. Če bi imeli težave z držo in hrbtenico, po so idealne individualne vaje 2x.
Za vas je idealen fango 3x na teden, ročna masaža(20 ali 40 min) 2x ali 3x na teden, akupunktura 5x,ayurvedska masaža 2x ali 3x na teden.
Če ste čez vikend pri nas, lahko poskusite vse po 1x,razen akupunkture.

Lep pozdrav,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close