Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija izbocena materina znamenja

izbocena materina znamenja

zanima me ali odstranite izbocena materina znamenja na lasiscu, ne da bi na tem predelu pobrili lase, tudi ce stroske krije zavarovalnica (prek napotnice)

hvala

Živijo
Taka znamenja odstranimo kar med lasmi pa naj to plača zavarovalnica ali vi. 🙂
Za odstranitev ni potrebno ostriči ali obriti las.

Lep pozdrav

Aleš

Pozdravljeni!

Svoje vprašanje bom pripisala kar v tole temo.

Tudi sama imam nekaj znamenj, ki bi si jih rada odstanila, najbolj pa me moti znamenje na glavi in pod prsmi. Tega na glavi sem že večkrat sama zadela z glavnikom ali pa frizerka (čeprav sama vedno pazim in tudi frizerko opozorim nanj). Tisti pod prsmi pa me moti in rob modrčka pogosto drgne ob njega.
Sedaj me pa zanima, če je poseg odstranitve znamenja na glavi (velik je nekje 1 cm) kaj nevaren, zaradi samega pretoka krvi in ker je tam samo koža, potem pa je že kost? Ali se ta znamenja odtrani kirurško ali lasersko?
Pa še prosila bi vam za informacijo o okvirni ceni odstranitve teh znamenj, seveda pa bi se rada znebila še kakšnega več, saj me moti še več teh znamenj.

Hvala in lep pozdrav!

Pozdravljeni
Odtranitev znamnej je praviloma enostaven in nezapleten poeg. Gre za kožna znamneja in do lobanje je še kar nekaj plasti. Cena odstranitev enega do treh znamenj je 30 tisoč sit. Odstnitev vsakega nadlajnega znamneja stane 5 tisoč sit.

Lep pozdrav

Aleš

New Report

Close