Najdi forum

Strela jasna, pejte na kofe v soboto, ko bom tudi jaz v LJ.

Kaja, očitno se tisti punci nisi “izdala”? Ti, ti……..

Še ni bilo časa. Sva pa že govorili po telefonu.

Sašo, Kaja v soboto pakira, jaz bom pa na morju, ker grem k otrokom – so z babico in dedkom v Maredi, jaz imam pa sladki teden. Škoda ker boš tu ravno to soboto. Z veseljem bi te povabila da prideš (te) na kavico. Imej v mislih za naslenjič.

Kaja zakaj sprašuješ če te zezamo? Jaz sem tu s pravim imenom, pa tudi pravi mail sem poslala, torej sem potencialni kandidat.
Kaja veš da jih bom preganjala.
Za kofe pa nikoli ni problema. Saj kar se mene tiče ne. Če prej ne boš uspela pa po dopustu. Koliko časa te ne bo.

Res je, nisem pomislil na Kajino tlako “day before”, bom pa zato doma, ko pridem nazaj, eno kavico skuhal in se spomnil obeh.
Kaje na frčoplanu, ter Špele v “medenjakih”. Obema veliko užitka.

Zaenkrat se med seboj osebno ne poznamo.
Lp Janica

Tisto o zezanju je bilo čisto v hecu rečeno. Hecno je to in full sem se nasmejala, ko se vas je par javilo, če ste tiste iz naše hiše. Tvojega maila pa nisem zasledila.

Ne bo me do 11.septembra. Če sva blizu, se lahko jutri slišiva.

LP,Kaja

Jana ! Pri mladih je bil nick JANA. to pa je razlicica, ne pa isto. Tako, da ne skrbi:)
Ni isto pisan, zato je drug. Nicki so lahko sestavljeni iz majhnih, velikih crk ali iz znakov…
cau.
Ribica z zvezdico:)
Ribica*

O ,ribica,saj vem,to sem opazila.Ampak malo nazaj je bla dvakrat isto pisana.Menda na forumu staršev,pa še nekje.Pismo,komaj se spomnim
en nick,se že pojavi še nekje.
Hvala za tvoj trud.
Lp,Jana

Torej boš sedaj Janica?

Najbolje,da sem kar oboje.Bo vsaj nekaj časa mir,vsaj upam,da ne bo komu padlo na pamet uporabiti kar oba nicka.

New Report

Close