Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF September 2016

IVF September 2016

Pa si imela kakšno vgnezditveno krvavitev, bolečine? Joooj drugače res REEES tako vesela zate 🙂
Se mi zdi, da me, ki potrebujemo malo pomoči pri zanositvi, čisto drugače čutimo, ko izvemo, da je pa kakšni uspelo 🙂

Ne nobene krvavitve, nobenga izcedka. Cel cas samo bolecine kot pred M, pa pac prehlad. V cetrtek so se zacele male slabosti, v petek malo bolj uceraj pa test. Slabosti so prisotne cel dan, aja pa menjava razpolozenja. To pravi mozek ne jaz :). Je pa res da je drugace ko zves da je ena noseca ki ee matra in matra. Pa s tem se mi zdi da tudi upanje dobimo.

TIsa33 škoda…verjetno nič ne pomaga, karkoli bi rekla. Vendar pogumno naprej.

Hannah48 jaz bi rekla, da je to lahko dober znak, da si tako napihnjena. To bi lahko bil znak hiperstimulacije, ki se pa ob zanositvi poveča. Držimo pesti!

Živjo punce, ki ste na GK v LJ!

Že nekaj dni vas spremljam. Resnično čestitam tistim, ki vam uspe!
Sploh glede na statistiko…

Prosim za nasvete, katerega ali katero G v GK LJ za neplodnost bi mi priporočali?
Da zna prisluhniti in si vzame čas? In je razumevajoča oz. razumevajoč?

Verjetno bi se za začetek naročila kar samoplačniško, da vsaj vidim, kar se da napraviti…
Na IVF ki je večji strošek, bi pa potem počakala, da bi prišla na vrsto z napotnico.

Prosim, če mi lahko mal svetujete?
Mi mogoče lahko napišete, kdo je vaš zdravnik in kako ste zadovoljne.

Suzan, jaz imam dr. Saro Korošec in je super prijazna in razumevajoča. ful prijazna je tudi dr. Jančar, za ostale ne vem. ko greš v ivf, je pa kakor padeš, tisti, ki ta dan dela, tako da ni važno sploh kateri je tvoj gin., saj imaš potem več stika s tistim, ki je na UZ takrat, ko ti hodiš ipd. jaz se na tvojem mestu ne bi obremenjevala s tem, ko prideš na posvet, se imaš čas malo pogovorit, ko hodiš pa na UZ, punkcijo in ostale zadeve je pa dobesedno industrija, toliko nas je, da ne moreš pričakovat ful osebnega pristopa, ker ni časa. so pa sestre tiste, s katerimi imaš dejansko največ opravka in na gk lj so meni vse ful ful fajn! srečno tudi tebi 🙂

Čestitam ZRI za plusek!! Res super prebrat nekaj pozitivnega…
Jutri pa mene čaka prvi pingi upam da Nama rata kar v prvo 🙂 drzite pesti
Čisto nič spanja nebo danes samo grozen krč v trebuho :/

Biba8- srečno danes 🙂
Še malo pa boš grela pikico!
Jaz sem danes polulala palčko in je samo ena črtica :/
Ne bom se še delala vdala; v sredo naredim še krvnega in bom vedela. Je pa danes še vedno viden rjav mali madež. Bomo videli….
Zri, danes pa krvni a? 🙂

zriiiii – o, kako lepo, čestitke! Lažji ti bo danes na krvnem, definitivno. Sicer je še zmeraj ena taka negotovost, ampak je toliko slajše, ko tudi s strani osebe, ki ti rezultat prenese, dobiš en velik nasmešek 🙂 Srečno naprej!
Meni se zdi, da se je psihično najtežji del po pozitivnem testu šele začel. :/ toliko skrbi si delam, če bo le vse vredu in da tudi na 1. UZ dobim dobro novico. xLalax, kdaj imaš ti UZ? Kako si? Meni se je tisti rjavi izcedek končal – samo en dan je torej trajal.
Hannah48, kateri dan od ET-ja pa je bil? Zberi pogum in do krvnega ti ostane še upanje.

Dobrodošle vse ostale in pogumno naprej! Moramo biti močne!¨Čeprav vse vemo, da je zelo zelo težko.
Ko bi le kdo vedel, skozi koliko preizkušenj se moramo prebiti. Ko sem šla v postopek, kaj takega niti približno nisem pričakovala.

Hannah srčno upam da se bova z pikico greli danes kot praviš, kar neprestano razmišljam kaj lahko gre ponovno narobe saj že šesti mesec čakam na et…vedno je nekaj kar prepreči postopek al dopusti al lažna ovulacija al….tako da danes pričakujem da mi rečejo da ni preživel odmrznitve 🙁 grozno mi je

Biba razmisljaj pozitivno. Ja danes ko sem dala kri me je vprasala ce sem delala test in sem rekla da ja da je pozitiven in rece potem pa cestitke. Pa sem takoj rekla o ne ne, moram pocakat da mi se vi poveste, se je tako zasmejala :). Drugace pa vem da do 1.UZ ne bom verjela da je res

Živjo,
glede na to,da se tudi jaz pripravljam na vse to in zbiram informacije,

bi vas vprašala, ali imate pri IVF 1. UZ še na GK lj oz. UKC mb ali pa že pri svoji osebni G??

Ahja, iskrene čestitke, da vam je uspelo.

Kot izgleda je statistika tule s te spletne strani malce drugačna kot tista npr. po dnevih: petek, četrtek ;-+) Torej se bom tudi jaz zelo udeleževala teh forumov… kot zgleda, pomaga 🙂

Preživela punkcijo 🙂
Začuda je tokrat dosti manj bolelo kot prvič (Dr. Jančar je supeer!!).
Sem pa mela ogromno foliklov, na koncu so jih nabrali 25!?
Zdej me je pa kr mal strah da dobim hiperstimulacijo… se je katera kdaj srečala s tem?

Kako ste ostale, vse ok? Katera je že bla danes na krvnem? Zri??

Danes je krvni potrdil sobotni test, beta hcg je bil 2986, tako da je ocitno pridna najina pikica

Zri čestitam!!! Zelo sem vesela zate , sedaj pa uživaj uspelo ti je

Zri, čestitke!!

Anejči…
waw 25 a foliklov, al celic?
ja, jaz sem se srečala z hiperstimulacijo, pa sem imela mogoče vse skupaj 16 foliklov, pa nobene celice. Bolelo pa me je vse tako, da nisem mogla ležat v nobenem položaju, dve noči sem potrpela, ker sem mislila da bo boljše, pa je bilo samo slabše. Bolelo je pa vse do reber, pod prsmi. Ostala sem v bolnici dva dni na infuziji, pa protibolečinski. Na srečo pa se mi ni nabirala voda v trebušni votlini in v pljučih. V trebušni je bilo minimalno vode. Če pride do tega, da se voda nabira v pljučih, težko dihaš. Ni za čakat pri ta hujši obliki.

Zri…
lepo grej svojo pikico, da pridno raste 🙂

Anejči…zatipkala sem se prej, samo 6 foliklov sem takrat imela pa hiperco.

Rozice kako je?

Zvezdica, 25 celic, foliklov je blo še več vrjetn… no vsaj na zadnjem uz mi jih je naštela 15 na vsaki strani.
Pa to te je takoj začelo bolet. Jaz sem zaenkrat (en dan po punkciji) brez bolečin, trebuh sicer malo napihnjen, ampak ni hudga. Upam da je to to in da se ne bo kr naenkrat poslabšalo…

Anejči mene po punkciji, tudi če punkcija ni boleča kar boli, vse razbolelo (nekako dva dni sigurno preležim )…preveč občutljiva rodila zgleda…začelo me je pa postopoma vse bolj bolet. Tako, da pri tebi zaenkrat ni skrbi.

New Report

Close