IVF September 2016
Rozice vem da v MB majo tako da ti potem dajo do UZ do potrditve srčka bolniško, samo jaz sem bila prepričana da ne bom bila toliko cajta. Ampak on pravi briga te služba, poskrbi zase in da če mi komisija da naj se ne sekiram, sej po eni strani ima prav. Čez vse kar gremo me punce je potem edino pravilno da naredimo vse da ga obdržimo. In glede na to da je moja služba uro in pol oddaljeno od doma, da delovnik traja po cca 10 ur v povprečju, zakaj ne bi doma počivala. Samo ne vem kako bi to sporočila v službo
xlalax – uf, ti si se pa s tem povpraševanjem še dodatno napsihirala. Jaz sem se že pomirila, ko so se včeraj izcedki nehali, tako da ne strašit 😛 Glavo pokonci in bodi pozitivna!
Rozice – jaz tudi mislim, da je negotovost dosti bolj huda. V drugem poskusu sem to spoznala.
zri – če imaš tako težke pogoje v službi in tudi prihod v službo, bi potem tudi jaz tako naredila, da bi ostala doma. Pri meni ni tako hudo in tudi lažje mi je, če se zamotim, ker ne razmišljam toliko o tem, kaj se dogaja.
Marika – ja čist….brezveze….neumna sem. Do zdej se še nikoli nisem toliko obremenjevala…samo ko je želja po uspešni nosečnosti tako močna, da človek išče že vse mogoče informacije, samo da se pomiri. V glavnem ja, sem si rekla da bom od zdej bolj pozitivna…spremeniti dejansko ne morem nič. Ti si vredu?
Rozice po pozitivnem testu greš lahko delat ali ostaneš doma. Odvisno od narave dela, od tvojega počutja…
Zri v tvojem primeru nimaš kaj razmišljat, ostani lepo doma. V službi ne rabijo vedet zakaj ne prideš delat, le sporočiš, da imaš vročino npr., se ne počutiš dobro in da je zdravnica odredila bolniško. Meni je os. zdravnica tako rekla v prvem postopku.
Xlalax ja brat vse to je najslabše…tudi sama sem izkusila v prvem postopku, ko se je izkazalo da ni ploda. Vem, ni ti lahko…ampak probaj se pomirit, saj je le strah…ko bo pa vse ok, si boš rekla: ” kaj mi je rabilo toliko straha, samo dneve mi je pokvarilo.” Verjamem, da bo vse ok! Le pripravljena bodi na vse, da ne bi bila pol preveč razočarana. Verjemi, meni je sedaj dosti lažje v postopkih, ker sem pripravljena na vse in popolnoma pomirjena. Trenutno tudi moja sestra trepeta ravno, kot ti…in tudi, kot ti ima kar nekaj slabih izkušenj z splavi.
Zri – Ooooo super, čestitke!! Sem vesela zate 🙂
Zvezdice82 – spet hvala za tvoje besede…res imaš pomirjujoč način pisanja…in upajmo na najboljše.
Drugače se počutim dobro….trebušček je spet lepo napet….da o prsih ne govorim…na trenutke me sem in tja pozdravi manjša slabost, drugače pa vse štima. Pred cca. enim tednom sem pisala o ˝izgubi simptomov˝….no ja, očitno so se samo potuhnili, oz.jih nisem več prepoznala…in to pomoje samo od živcev. 🙂 Kako si pa ti? Nekako mi je ušlo iz spomina…ali si tudi trenutno v postopku?
Zri- čestitke! 🙂 Res sem vesela, ko preberem, da je kakšni uspelo…
Mene je pa zdaj dva dni malo bolel križ (kot pred menstruacijo) in danes me je začelo malo bolet takoj pod popkom :/
Glede na to, da imam menstruacijo za dobit šele v petek, ko imam tudi krvnega, upam da se dogaja kaj dobrega?! 🙂
Je imela oz. ima kakšna kaj podobnih “težav”?
ja med pogovori sem videla ko je najprej ena napisala da v četrtek da so ble vse negativne in potem še včeraj ena, da vseh 6 ko je bilo na krvnem vse negativne. In pol sem se jaz non stop spraševala kaj pa bo in sem začela razmišljat danes o roku uporabnosti testa pa sem reskirala in naredila, itak je danes zame že 15 dan.
Zri cestitkeeee! Supeer!
Nejah sama sem bila vceraj na krvnem, zal negativno. Od destih punc, ki smo bile skupaj na punkciji nas je do transferja na peti dan prislo pet, vceraj pa je bila samo ena noseca… Se mi zdi kar slaba statistika… Za lj govorim…
Za ostale mocno stiskam pesti, nama pa tudi bo enkrat uspelo, september ocitno nama ni bil naklonjen
zri, iskreno čestitam! 🙂 no to je to! jaz si ne upam naredit testa, pa se zamrznjencka imam, ki ze tako niso tok uspesni 🙁
ne nisem videla na fb, ne gledam toliko, ampak kako da je vse negativno, to res ni spodbudno 🙁
anejči, uspešno punkcijo ti zelim 🙂
Hannah48, jaz imam iste znake, ze cel teden se mi zdi, da bo M, pa zaenkrat se ni. trebuh napihnjen, ko da bi bla 3 mesece noseča 🙂
srečno borke, ce ne bo zdaj pa naslednjic!