IVF POSTOPEK
Nakakika hvala sem res vsa na trnjih.Joj kaj je tistim ki ne potrebujejo pomoči prihranjeno mi pa sedaj čakamo na odgovor.Si ti zanosila s svežim ali zamrznjenim zarodkom. Jaz sem imela tokrat spontani ciklus tako da sem po transferju dobila samo inekcijo in ne rabim jemat nobene terapije (prvič je tako ker sem prejšnjič morala jemat Utrogestan)
BRE, jst sm mela dolg postopek in prvič v postopku mela sem 4 celice dve lepo oplojene dve pa narobe. tko da mi ni ostalo nič zmrnjenčkov za naprej. tko da močno upam d bo šlo vse kot po maslu in d bo vse ok zmano in z mojima sončkoma k so mi povedal da če se prime bojo vrjetn dvojčki. jemljen pa utrogestan trikrat na dan. res močno upam da rata res. in tud tebi želim velik sreče. pa plusek čimprej.
No pa naj jaz povem primer: ena sma celica oplojena in vstavljena tisti dan ,žalosta rečem med. sesrti ” samo ena” pa mi reče ena pa taprava in čez 14-dni huraaaaa noseča, pri 37 -letih prvič in po 4-neuspelih postopkih v LJ. nam je v Mb. v prvem ratalo z drugačnim postopkom , pa še
1000 krat bolj prijazni so , nisi samo številka. Vsa nosečnost bp, tako da sem rodila zdravo punčko, ki danes šteje 10-mesecev. Sreče po vseh mukah ki sem jih prestala se ne da opisati. Punce vem kaj prestajate in jaz držim pesti, da se vam sreča čimprej nasmehne.
Če imate kako vprašanje rade volje odgovorim.
Lp in SREČNO