Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF POSTOPEK

IVF POSTOPEK

Lep pozdrav,
sem v kratkem IVF postoku( menopur) stara sem 36 let in sem pridelala samo 1 folikel?
Ali so sploh možnosti, da bo kaj iz tega ali je bolje da postopek opustim in sploh ne grem na punkcijo?
Hvala in lep pozdrav

Brinca

brincaaa, ne obupaj že v prvem poizkusu. Ja dovolj je samo eden, če je le ta pravi. In poznamo že takšne, ki jim je z enim ratalo.

Srečno

Kako pa je bilo v prejšnjih postopkih? Koliko foliklov in celic si pridelala?

Jaz osebno bi prekinila postopek, ker zase vem, da ne bi uspelo, glede na to, da se mi oplodi le polovica celic, od tega se jih večina neha razvijat.

Je pa prijateljici ravno 14 dni nazaj uspelo. 2 folikla, 1 celica, bolj slab zarodek na 3 dan, pa je noseča. :)))

Tako, da ni pravila.

brincaaa, ne obupaj! Do punkcije bo najbrž še kakšen. O kvaliteti pa ti ne morajo na UZ reči, to vidi biologinja po punkciji. Drugače pa je en dovolj, če se potem oplodi in vgnezdi.
Kar pogumno naprej!

Hvala za vzpodbudne besede….:)

Še ta je počil pred punkcijo….:(

enako se je tudi meni zgodilo,en folikel,brez punkcije, ker je ze prej pocil. Potem so mi naredili iui in zdaj cakam,da jutri naredim test. A slabo kaze, danes rjav izcedek. A je kateri tako vseeno uspelo? Bomo cakali 3 mesece za naslednji postopek. Lp

brinamar , kaj, kako???? Ja pa sej dobimo stopko za to, da ne poči prehmalu, pa še na Uz te spremljajo ….
Sploh nisem vedla, da je to možno. Ah, razumem tvoje razočaranje…. Upam, da ti naslednjič uspe.

Irena

brina, nalin,

Nekaj me res zanima: ali so vama postopek šteli? Ker mislim, da brez punkcije postopek ne šteje.

Jaz sem imela tudi enkrat tako: 1 folikel, hotela sem, da postopek ustavijo, da se mi ne bi štel, pa me niso poslušali. Potem se pa ni oplodil in bila sem ob en postopek.

Hvala za odgovor. Želim vam veliko uspeha v prihodnje.

Ce ni punkcije, se ne steje za postopek. Tud tebi cimprej +. Lp

oj,
mislim, da se postopek šteje in ja naslednji postopek naj bi bil dolg in pa z dodanimi zdravili..imela sem kratek postopek in menopur…ja rekli so mi, da je verjetno počil še pred stop injekcijo, čeprav sem si jo dala točno tako kot so mi naročili…”ja bomo naslednič bolj pazljivi” je bil komentar…kaj pa lahko narediš… 🙁

Zdravo,
kot sem js razumela, se postopek šteje ko porabiš zdravila, saj so le ta tista draga in ni odvisno od punkcije oziroma transferja.
LP

Ne, postopek se šteje, če je punkcija. Če ni punkcije, ni postopka.

Srecka ima prav: če ni punikcije, se postopek ne šteje – preverjeno na lastni koži.

<http://tinta.moj-album.com/>

Pozdravljene tud js sem mela transfer 24.5 danes sem naredila test in je pokazal plusk. upam d tud na krvnem tako pokaže. velik sreče vsem.

Nakakika, čestitke in veliko veselja z nosečnostjo ti želim.

E391 najlepša hvala. upam da bo potekalo vse kot more. velik sreče vsem pa velik pluskov želom.

Nakakika, čestitam. Pa čim lepšo nosečnost!

Nakakika JUHUUUUUUU ČESTITKE-naj ti čas čim hitreje mine do tega dne ko boš končno ugledala svojega sinčka ali hčerkico ali oboje 🙂
Lp

Pozdravljene na forumu se noglašam prvič.Tudi sama imam težave z neplodnostjo. Pridelala sem hčer z zamrznjenim zarodkom ki je stara 8 let imam pa še zamrznjene zarodke.No sedaj sem šla na transfer zamrznjenega zarodka pa bomo videli

New Report

Close