Ivf po 40.letu
Oh cestitke @Dany 414 ful lepo slisati. Sama sem stara 41 let, in imam za seboj 3 neuspesne postopke z kratkim postopkom. Ravno zacela z dolgim protokolom, tako da punce drzite pesti zame. Po treh neuspesnih postopkih malo gubim upanje. Tako da je lepo prebrati da je nekomu uspelo ❤️
Zivjo punce! Kako ste, sploh ve zadnje, ki ste imele julija postopek? Upam, da vse ok.
No, jaz sem tudi v dilemi. Stara 41, doma že imam 2 srčka in predvsem moz in družina bi želeli še enega, jaz pa kar kolebam, ali ja, ali ne. Pa ne vem zakaj? Spet v vse te plenice, cotke… pa da bom najstarejša hodila na govorilne, medtem ko moje sošolke bodo otroke oddajale v zakon… skos prestevam + in -. Bojim se tudi kakšnih okvar pri otroku zaradi starosti. Kaj če bo na koncu kaj narobe in imam invalida? Vem, zelo cnogledo. Moram pa priznati, da sem se zelo potolažila ob prebiranju tega posta, res vsem drzim pesti in sem vesela, da nisem edina v tem.
Pozdrav 🍀
Pozdravljeni. Pišem v imenu žene, ker prihaja s Filipinov. Ima 42 let. Odobren imava postopek OBMP. Ravno zaradi prej navedenega bom moral tudi sam spremljati zadevo. Ves ta postopek se mi zdi maksimalno zapleten. Naslednji teden gre na posvet, da dobi navodila itd. Zanima me, kdaj, kateri dan od začetka postopka se gre v bolniško. Žena, ko dela, je od doma od 5-17. ure in malo dvomim, če bo vse to zmogla.