IVF MB JULIJ 2015
Cicibell in zala, lahko vprašam, v kolikem času po ET sta dobili pismo, torej odpustno pismo in pošto o zamrznjenčkih.. Včeraj je prišlo odpustno po punkciji. Stvar je v tem, da sem prijavljena še doma, in čeprav imam preusmeritev pošte, presneti poštar tega ni upošteval in je dostavil na stari naslov. Moji nič ne vedo o teh mojih postopkih, in ko je mama videla kuverto iz ukc, je čisto zapaničarila, kaj je narobe z mano. Zdaj moram iti jih skregat na pošto, preden ga spet ne zašuštrajo in prispe pošta iz mb mami v roke.
jaz sem dobila do zdaj samo pismo o punkciji.
nisem se dobila pisma od transferja in o tem koliko zamrznjenčkov imam.
tako da res nebi vedela kdaj mislijo to poslat.
je pa tk da js mam isti problem sam da imam stalni in zacasni naslov pa sem jih v mariboru ze neštetokrat prosila če mi pošljejo pošto na začasni naslov vedno rečejo že imamo shranjeno ��
pride naslednjic pošta iz mb � nikamor drugam kot na stalni naslov �����
bom jih v ponedeljek vprasala pa ti sporocim koliko časa približno rabijo �
kako si drugače? �
Haha midve sva pa res uigrani..jaz jih tudi vedno opozarjam,ampak tokrat res nisem vedela da bodo poslali odpustno pismo in jim tega nisem naročila
Vredu sem, skoraj 3. Dan po et, napihnjenost je zmanjsana, boli me samo levi jajcnik, sploh ce me fejst tišči lulat.. Me kar privije. Rahlo so me začele bolet bradavičke, prej nič, niti po punkciji. Tak da se zacenja pocasi dogajanje ☺️�
Ti si vredu? Javi kolikšno beto vrednost imaš, naj bo lepa številka.
Tinkara, ti pa lepo uredi jutri na Et, pa hitro domov počivat.
Lahko noč ženskice
ooo bravo tinkara ti imaš pa res dober rezultat.
js sem 2 dni kr veliko počivala, ležala..3 dan pa sem že delala vse normalno, kot da nič ni bilo �
glede na tako dobre celice bo verjetno tudi plusek cez kakšnih 9do 10 dni. drzim pesti. �
lacrima ja mi2 sva pa res uigrane � jutri seveda javim kolikšna bo beta���
drugače sem pa odlično �
malo veliko pojem obcasno cutim slabost, dojke so obcutljive bradavičke povecane � veliko žil se je pojavilo na dojkah �
bolijo na trenutke.
drugace pa vse obicajno �
v cetrtek in petek ko bi mogla prit tečka sem umela rjav izcedek v majhni kolicini vceraj pa danes pa zopet belina.
na trenutke špika po jajčnikih vcasih celo zaboli �
krci v maternici so ponehali ���
drugo pa je vse obicajno.
pocutje super �
ali katera ve koliko mora biti beta da je vse ok? da ni premalo ali prevec �
Bravo tinkara res imaš super rezultat.. Jaz sem kar žalostna ko se spomnim na svojega… ��
Jaz prva dva dneva nisem nič kaj dosti hodila, kar počitek, itak mi je najbolj pasalo ležat, danes pa že migam po hiši.
Počutim se vredu, desni jajčnik me boli, sploh če kihnem ali kašljem..
Vrednost bete: 3. Teden: 5-50
4. Teden: 3-426
5. Teden: 19-7340
Povzeto po: http://www.demetra.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=99:beta-hcg-i-njegove-vrednosti&catid=36:priprema-za-trudnocu&Itemid=72, če ne zastopiš srbo-hrvaško povej, bomo poskušal prevest
Kako smo? Mene je snoči začelo bolet v predelu desnega jajčnika, in to fejst. Bi kar skup padla če nebi postelja bila blizu. Spila sem lekadol, stanje se je umirlo. Ponoci me je tudi bolelo, ker sem spala na desnem boku, sem se obrnila na levega, bolečina popustila in sem zaspala nazaj. Danes je stanje dosti boljše, boli me sicer na dotik, drugače ne. Je to mozno vnet jajčnik? Sicer sem se vedno malo prehlajena in kasljem.. Začelo se je pri kašlju z špikanjem.. Na uz pri transferju je rekla da imam povečan jajčnik… Nevem če je to lahko hiperca, lulam normalno. Danes bom videla kakšno je stanje, ce bo slabše, bom jutri šla v mb potožit � sem pa 4. Dan po et., bolečin v trebuhu ni, edino boleče trde bradavice so se pojavile..