IVF MB JULIJ 2015
Punce meni je vse dol padlo.. Jočem kot zmešana.. Pravkar me je iz laboratorija klicala da se je od 20 celic samo 7 oplodilo, in imam transfer že jutri 3. Dan namesto v soboto.. Ostale bo pustila do sobote, da vidi kako se bojo razvijale naprej.. Pravi sicer da ima eno popolno oplojeno In razvito, da bi mi jo kar vstavila, ampak jaz sem tako razočarana.. Res sem upala da bo 5. Dan transfer.. Kaj je razlog temu, da se jih tak malo oplodi? Slabo seme ali slabe celice?
lacrima ne obupaj sploh se ne sekiraj vse bo ok meni se jih je od 15 celic oplodilo 9 eno so mi vstavili 8 pa so se gledali do 6dne tako da niti ne vem koliko zamrznjenckov imam �
verjetno enih 5 to nic ne pomeni. ene punce celo pravijo da je boljše 3 dan transfer kot 5�
pravis da si se poistovetila z menoj naj ti povem da jaz nisem vec zdzala in sem sla pol ure nazaj kupit clear blue in sem jokala jokala se zdaj jocem. rekla si da bo + in je plus 9dan s popoldanskim urinom.
tudi ti bos docakala + bos videla ze po tem transferju!
js sem ga docakala po vec kot 3h letih ne znam opisat obcutkov..
ampak zdaj je strah se hujši ker ves da nekaj nosis in zdaj me panika da nebi odslo ��
drzim pestiiii
Vem da se brezveze psihiram, ampak tole je cela živčna vojna.mprvo čakaš pol leta na 1. Posvet, potem te je strah kaj bo na spermiogramu, pa kakšni so hormoni, potem te je strah špikanja, potem te je strah ali bo kaj celic, potem če bo punkcija bolela, potem se sekiraš če bo kaj celic punktiranih, nato koliko bo oplojenih, nato se bojis hiperce, do ET pa še sploh nisem prišla…
Jutri zjutraj vseeno dam not estimo, ali kako? Ob 8.30 morava z možem biti v UKC.
mi2 sva morala na transfer gor na vrh tam ko je bila punkcija.
imajo eno pisarno in ti tam najprej pokazejo zarodek ti povedo da ti bodo tega vstavili meni so se rekli da je izredno lepi in da je bilo vidno da se bo dalje razvijal.
potem podpiseta oba papirje da se strinjata s postopkom oz da vstavijo ta zarodek.
mi2 sva potem morala cakat se eno uro na transfer in sva sla vn na eno pijaco potem pa spet nazaj se js preoblecem in potem transfer �