IVF MB JULIJ 2015
Jaz ze od petka lezim, prvo zarad vrocine in prehlada, zdaj zaradi punkcije, ne vem več kaj me boli, al trebuh ali kriz zarad lezanja haha.. No malo me še boli, ampak nič hudega.. Estimo pa zato piješ, ker jajčniki po punkciji ne proizvajajo vec progesterona in ga pač dobiš v telo z estimo. Tako je nam sestra razložila. Cicibel kako si, še vedno izcedki? Držita se ženskice!
jutro,
danes sem bolje..
vceraj popoldan sem imela pa krče, desni jajcnik bolel da nisem mogla zravnano hodit.
izcedek pa je samo posledica jemanja estime, tako da če se bo kateri pojavil bledo rjav izcedek ni ga sicer veliko pac na trenutke pritece je to ed estime � js pa tako paniko naredila. �
Danes je ze 9dan � se dan ali 2 do menstruacije in se celih 5 do krvnega testa �
sem ze mislila danes naredit test vendar ga se ne bom ce ne bo menstruacije bom lepo pocakala do krvnega ker si testa tako ali tako nebi upala pogledat �
me pa dojke nic vec ne bolijo �
kako sta vi2 po punkciji? se dobro pocutita?
Uh ja, od estime so tudi po punkciji izedki bledo rjavi, čeprav nisem nič krvavela takoj po punkciji. Ma jaz še vedno pijem ko krava � in lulam � zaenkrat imam pas rahlo napihnjen, ampak nič dramatičnega, je pa 48 ur po punkciji.. Cicibell držim pesti da ti rata, jaz sem se čisto s tabo poistovetla �
ja panik sem tapravi �
sem pa videla vceraj da bi zelo tezko prenesla ce pride menstruacija � vendar sem se odlocila da je nebo�
a slucajno katera ve ali si moras vstavit novo estimo ce opazis da je vn padla po lulanju taka napol raztopljena ze tabletka ? polovica je bila stopljena polovica pa se cela?
ali naj raje poklicem v mb in jih uprasam ali naj vstavim novo?
dvomim da se mi bodo tak cas javili?
A veš da sem jaz to tudi zjutraj razmišljala 🙂 pa sem se spomnila, da je sestra razlagala, da se itak v tiste pol ure ko morš odležat glavnina progesterona ven spravi, da prporoča dnevni vlozek da imamo, če bi še kaj progesterona gor ostalo, da je to vredu. Naj bi ispadel tisti ovoj ko je progesteron ovit. Zdaj pa nevem..
ojoj � sem izvedela da ni potrebno vstaviti druge ker nimammo na ure, popoldan si normalno das spet �
so mi po mojem 10 zastavljenem vprasanju da nebo kaj narobe zagotovili da ne bo da naj normalno zopet vstavim popoldan �
živčki pa res vsak dan delajo na polno in vsak dan se nekaj zgodi da je razlog da se živciramo �
ja js sem vceraj prvic opazla ta izcedek zaradi estime prej je bilo bolj bledo rumeno zdej se je pa tako malo rahlo rjavo obarvalo �
pol pa panika � ampak so rekli da ce ni podobno krvi da je rahlo bledo rjavo da je to estima ���
ja tinkara js upam da se tvoje besede uresnicijo ☺️ želim pa vama obema in vsem ostalim puncam enako �
js se bom čisto pomirila sele v soboto � ponavadi dobim menstruacijo 27. dan ,kak mesec pride 26. dan zelo redko, ali pa 28. dan tudi zelo redko �
Bomo videli � v glavnem obema uspešen transfer ☺️
ja lacrima tut js dobim nasmesek ko kaj napiseta �
ja menstruacije imam pa res redne da mi v mb skoraj niso verjeli da so tako redne .
js nisem imela kontracepcijskih tablet pred postopkom sem imela direktno vkljucitev.
sem jim povedla ze prej kateri dan bo perilo kateri dan bo ovulacija vse pa so me cudno gledali ��
cutim ovulacije ker me kr fejst boli 2 dni ko se jajcece pripravlja na pot �
tisti dan ko pa pride menstruacija pa tako boli kot da bi me nekdo trgal vcasih sem hodila po protibolecinske injekcije ker sem skupaj padala od bolecin krvavitev tako mocna da za verjet ni traja mi pa 6 ali 7 dni �
ne vem sicer kako je ce moras tako dolgo cakati na menstruacijo vendar ce vama povem po resnici bi ta mesec raje videla da nebi tako tocno vedela kdaj pride �
hvala lacrima tudi jaz upam da bo �