Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF MB JULIJ 2015

IVF MB JULIJ 2015

pomota �� skrbi*

Pozdravček, pozdravček, ja mene še sicer nič ne boli sem pa zelo nevčakana….. Si daješ sama injekcije?

cicibel… tebi pa veliko uspeha jutri in naj kar dva vstavijo… lp

Cicibella držim pesti zate, javi kako je šlo.. Probaj se umirit, pozitivno razmišljaj. Ja, sama si dajem injekcije, prvo mi je pomagala v petek sestra, potem pa sama naprej doma.. Ceprav ta cetrotid od srede naprej.. Tega me je strah.. Po moje da bom spet šla po pomoč 🙂 tinkara, kaj to sam lahko izraziš željo da ti dva vstavijo? Al kakšna je praksa? Jaz še nič nisem razmišljala o tem, odvisno koliko bom pridelala 🙂

lacrima 85 ali pa je možno da bi mi vstavili 2 ce bi tako želela, ker je to moj prvi postopek..
sem že enkrat uprasala kako je s tem pa sem dobila odgovor da v prvem postopku ne vstavljajo po2..
torej ce bi zahtevala bi vstavili 2 ?
hvala obema, živčki bodo verjetno delali na polno do krvnega testa ampak res upam na najboljše in seveda tudi vsem ostalim �

ja odvisno kako se odločijo na dan transferja, poznam primere ko so v prvo dali 2, poznam pa tudi primere ko so dali v tretjo 2 in nismo niti vprašali samo rekli so no bomo kar dva vstavili, glede na to da je stara 33 let in je že tretjič na mizi, pa je kolegica samo rekla ok. No obema je ratalo sicer samo eden se je obdržal, ampak so vsi ok in zdravi ;). Po moje gledajo od primera do primera vse skupaj in se odločijo potem. Ja ta injekcija cetrotid je malo čudna hehe, ampak vse bomo zmogle punce, saj vemo kaj nam to prinese, eno malo pikico in veliko veselja v prihodnje 😉 držimo pesti cicibella….drži se…

ojoj, sem ravno po transferjo in res upam na najboljše, zarodek je bil menda odlicne kvalitete
po zdajšnjih rezultatih naj bi jih do vecera zamrznili se 8 vendar se ni cisto sigurno 6 pa ni bilo primernih.. sam to se mi zdi kar veliko da 6 ni bilo primernih..
zdaj pa najhujse čakanje do 28~ga..
ali imate kakšne nasvete glede kakšnih vitaminov mineralov prehrane, ki bi pomagali zarodku da se vgnezdi?
folno kislino pa ze jemljem

Oj, super držimo pesti, da bo čim prej + . Meni se zdi, da jih bodo dosti zamrznili. Koliko so ti jih vstavili?

Aja glede hrane, vse lepo jej kot normalno, sem pa čula da so stročnice zelo priporočljive, v zmernih količinah.

vstavili so mi samo enega, ki naj bi bil odlicne kvalitete in res najboljši..
enega so pa vstavili samo zato ker sem še mlada in ker je to moj 1. postopek.
oo hvala bom jedla tudi stročnice 🙂
Tinkara 147 kako pa si ti s temi postopki, že čakaš na bebico ali si se v postopku? 🙂

v postopku sem, sedaj se pikamo v petek imamo pa ultrazvok kako smo kaj uspešni s folikli, tako da v ponedeljek predvidoma bo punkcija, koliko dno po punkciji so ti naredili transfer?

potem se pa le pridno pikat, ko te začnejo jajcniki bolet pol bos vedela da so foliklčki že kar veliki 🙂
meni so naredili 5 dan ker sem imela po njihovem veliko celic in pol ne pride v postev 3 dan.
je pa doktor danes rekel da 5. dan ze tocno vidijo kvaliteto zarodka in ali se bo pripravljen razvijati naprej pri 3. dnevu pa tega se ne morejo razbrati in bolj vpliva to ker je bil hitro vrnjen v naravno okolje 🙂
vse je odvisno pri ivf od tega ali se zarodek lepo ugnezdi 🙂

Meni so vstavili 2 zarodka..pa sem stara 23.. mi je pa doktor rekel,da zato,ker sta ostala samo dva,od tega je eden bil slabse kvalitete,da za zamrznit itak nebi bil.. tako da mislim da starost nima veze pri stevilu vstavljenih zarodkov.. tako je bilo vsaj pri meni.. srecno punce!

zala 777 na kateri kliniki pa si?
meni so rekli niti pod razno 2 v prvem postopku zaradi let in števila celic imam pa 25 let pa tudi v drugem se ne ce bodo lepe celice in ce se bo 2 postopek pac potreboval.
tako da si imela sreco, … ali se cakaš rezultat ali je že znan 🙂

Sem v mb..drugi postopek ampak prvi transfer..ker v 1.postopku nisem imela primernih celic.. ja,rezultat je pozitiven,ampak se vedno nevemo ali sta se obe prijeli,v sredo imam prvi uz 🙂 seveda pa upam da bo vse ok..ker bolj berem te forume,bolj spoznavam,kaj vse lahko gre narobe..ampak,sva pozitivna 🙂

ja pol pa čestitke, me veseli da obstajajo tudi taki pari ki jim uspe pri prvem transferju 🙂 sem lahko bol optimistična ☺️
sploh ne razmišljaj da lahko gre kaj narobe, samo pozitivna bodi in seveda bo šlo vseh 9.mesecev gladko skozi..
ali si veliko pocivala po transferjo ali kaj spremenila pri prehrani?
se enkrat čestitke �

čestitke zala. Ja po moje je odvisno od posameznega primera kako se odločijo glede vsavitve. Ma sta mlade 😉 mi smo 32 let stari. Sem pa slišala, da po 35 letu avomatsko dajo 2 not. Ja mi še pridemo za vami. Kak dolgo sta odležali po transferju v sobi? Vas je bilo dosti v sobi?

ja ponavi ce je res malo celic potem tako ali tako nimajo druge kot da vstavijo po 2..
no tinkara pa res nisi toliko starejša tudi sama si še zelo mlada 🙂
js sem imela poleg sebe po transferju se 7 punc, 5 jih je bilo po punkciji , 2 pa po transferju 🙂
ima pa vsaka svoje izkušnje in nasvete tako da tam se raje malo distanciras ☺️
so bile pa skoraj vse veliko starejše od tebe tinkara�
drugace pa ja po 35 letu starosti pa vstavljajo takoj po 2.

Po transferju odlezis eno urco v sobi,potem pa.lahko gres.. jaz prehrane sploh nisem spreminjala,tudi vse stvari sem normalno opravljala.. razen dvigovanja tezkih stvari seveda..

bosta obe imeli bolniško do ultrazvoka? Tak so meni rekli, da nekje do ultrazvoka.

New Report

Close