IVF MB JULIJ 2015
Seveda nam bo ratalo. Poznam pa tudi primer para ko je imela ona jajcevode neprehodne in so ji rekli da naravno ne bo morala zanosit in so jo dali na umetno in v prvo umetno ni šlo. Potem pa naslednji mesec naravno zanosi. Ti hormoni so bili zgleda tako močni, da so vpihavali še po prvi umetni na njo, da je zanosila naravno.
Si same dajete injekcije? Meni je bilo prvič pri IUI grozno in mi jih je dajal partner potem proti koncu pa sem že sama začela pikat trebušček.
Ojla punce! Evo jaz v sredo začnem z kontracepcijo ( teden dni od prvega dne menze). Sem ful vesela da je estima delovala in sem jo dobila v roku. � tinkara, tudi jaz imam ze uro za UZ, si ti kaj ze razmisljala, si bos sama inekcije dajala? Moj ne upa, sama tudi ne, tako da jaz bom kar v bolnico hodila 🙂 lp vsem
Pozdravljene,
od zacetka septembra sem v 1.postopku ivf,
od ponedeljka do ponedeljka sem bila na pikicah gonal 150 in zadnje tri dni pred prvim uz se 1 pikica cetrotide, ze na prvem uz sem imela ogromno foliklov ki so bili velikosti 18, 20 ali vec zato sem dobila stopko in v sredo sem imela punkcijo. transfer pa bo v ponedeljek saj sem pridelala 15 celic ne vem pa ali je to veliko?
ze med dajanjem pikic sem zadnje 3 dni mocno cutila jajcnike in komaj hodila bila sem napihnjena in imela tak cuden obcutek polnosti.
po punkciji pa sem dobesedno oblezala v sredo popoldan in cetrtek popoldan danes je malo boljse.
zanima me ali je bilo tudi vase pocutje po punkciji taksno da niste mogle hodit da ste bile napihnjene in vas je bolelo v spodnjem delu trebuha in tak obcutek polnosti?
cestitke vsem ki vam je ze uspelo in nosite majhne pikice in srecno vsem ki se cakate na rezultate ..
Pozdravljena,
Jaz sem imela samo 5celic,pa sem po prihodu iz operacijske kar stokala od bolecin.. po 5min sem dobila protibolecinske pa je bolecina ponehala.. dva dni po punkciji sem bila se cela razbolela.. je pa prejsnjic sestra rekla,da vec imas celic,bolj lahko boli.. je pa vrjetno odvisno od zenske do zenske.. srecno!