IVF MB JULIJ 2015
meni so pa kr skos bolniško podaljševali že v mariboru tudi po uz mi je napisala bolniška do pregleda pri osebnem ginekologu, moj ginekolog tudi kljub temu da sem ugovarjala bolniško in verjetno do konca nosecnosti ☺️
sem pa danes pogruntala da imam nizek pritisk vendar je to v nosecnosti zelo dober znak po pušenjakovem mnenju ☺️ tako da sem spet malo pomirjena☺️
lacrima kr na bolniško izkoristi če lahko, boljše da nič ne tvegaš..
ali vama niso dali v mb staleža?
Ja so priporočali bolniško, vendar ga nisem koristila, ker sem imela dosti starega dopusta in ur za pokoristit.. Pa še ni bilo tolk mrzlo, tak da sem kaki dan tudi delala, tako mi je dan hitreje minil, pa ni še blo panike ker ni bilo hujših slabosti do zdaj. Bomo videli jutri prvo kak bo, botem pa bomo za naprej se dogovarjali.
zdravo punce, ja jaz še nea bruham, upam da ne bo tako hudo kot pri tebi cici. skozi sem na bolniški ja. Danes me tak špika po trebuhu full, ne vem kaj to pomeni, upam da ni kaj narobe. Jaz upam, da bom čim dalje na bolniški, ker tudi stresno delo ni za nosečnice.
Cici veš kaj probaj pit magnezij in kalcij baje pomaga proti slabosti.
Iskrene čestitke obema še enkrat.. ���
tinkara to pa bi blo zanimivo ☺️ kr 2 naenkrat � ����
midve/midva boma kr 20 dni starejša od vajinih �
sem tk vesela da smo se tu gr najdle in pol nam je vsem isti mesec uspelo, super se mi zdi!
zdej pa verjetno malo lazje dihata..
js pa morem priznat da mi je zdej se tezje ko vem da srcek ze bije ce bi slo kaj narobe.. tk da komaj cakam da bom lahko tto bitjece primla pa polupckala ne glede na vse tole slabo pocutje in ne glede na težavnost poroda js bom najbol najbol srecna �☺️ pa najbol panicna �
malo sem lahko važna �
js bom priznala, da mi2 ne sexama � mene je strah da bi šlo kaj narobe in nocem tvegat za enkrat ☺️
sploh ne vem kk je zdaj s sexom a je lahko kaj narobe ali ne,pa se ta estima kr skos neki teče in bom verjetno cakala da preneham z estimo v 12 tedno pol boma pa spet �
ja tinka je zgleda se sama nekaj poleg naštimala �
ja ko bo druga tema odprta javita pa se končno prestavimo �
zdravo pupe, haha nismo nič delali še ne sexsamo in to ne vem kaj bi lahko blo, mogoče kaka senca. bomo vidli v torek ko imam spet UZ. Ja to je lepo če prinašam srečo 😉 upam, da do konca 😉 hehe… cicibella jaz se bom tudi verjetno do 12. tedna zdržala sexsa. Lacrime ja kovačeva je res vredu, je zelo prijazna. Te pa bom šla odret eno temo… naslov bo USPEŠEN IVF MB.