IVF MB JULIJ 2015
Živjo,
js sem zaenkrat grozno �
slabo cele dneve, na nogah ne morem stat, ponoci tezko spim ker se pogosto zbujam potem pa ne zaspat nazaj en cas,� utrujena, glavobol… �
zraven pa še prehlad, ki je bol udaril na nos in sinuse�
moj ginekolog pravi da je za enkrat vse ok, zdaj moram jutri v laboratorij da dam kri in vodo da naredijo vse te preiskave �
upam da cim prej mine, ker sem nesposobna za karkoli�
upam da bosta vi2 ok in da ne bosta tk ko js ☺️
pa naj vama cimprej mine do uzja �
kave in mleka nisem prenesla ze 7 dan po transferju..
grozno slabo mi je pa postalo potem tam nekje po krvnem testu okoli 6 tedna � na uz sem ze sla z temi slabostmi groznimi�
ene pravijo da sploh ne vedo kako to zgleda ene pravijo do 12 tedna potem spet da malo dlje do 16 tedna ene pa jo imajo dokler ne rodijo ☺️
Cicibella kak zgleda ta tvoja slabost? Ker meni se od včeraj že nekaj kuha.. Skoraj sem trikrat bruhala, napenjalo me je, vendar nisem mogla.. Občutek pa tak, kot da bi gripo mela.. Pa strašno utrujena, včeraj sem spala čez dan, potem zaspala ob osmih zvečer in spala vse do 7. Zjutraj.. Trebuh imam okrog popka trd, napihnjen kot da sem že v 5. Mescu, bolečine rahle, mislim da zaradi te napihnjenosti.. Ko samo pomislim na meso, mi gor dviguje, tako da sem kar na krompirju in testeninah, eventuelno kakšne prsi, moj pa krače in kotleti.. Haha..
ja skos mi gre na bruhanje sam bruhat ne morem razen ene 3x sem ampak samo bolj slino.
spahuje se mi, grozni okusi v ustih.
prenasam samo žemlice, prazne rogljicke, krompir kaj drugega pa ne pride v poštev.
pit ne morem nic�
mni ne pomaga nic ko pride slabost ne lezat ne sedet ce stojim pa se mi se grozno moti pa navali vrocine obcutek koda bom lih bruhnala ampak potem ne gre nic vn �
verjetno se te loteva neki podobnega ampak v blazji obliki �
js se vsak dan tolazim da bo minilo��
Ojooj kaj še bo � bomo že potrpele… Joj vročina ja.. Jaz sem bolj zmrznjene sorte, ampak odkar sem noseča, sem k radiator! Cele noči odkrita spim, pa še brez pižame.. Ponavadi sem mojemu odejo zase prisvojila.. Pa bradavičke.. Temne, velike, rahlo boleče… Moti me modrček, tak da sem večinoma brez, itak sem skoz doma..
Punce, vsem trem ene lepe in iskrene čestitke!Q!! 🙂 🙂
To so pa res lepe novičke in upam, da bomo kmalu tudi vse tiste, ki čakamo, na istem 🙂 Upam, da vas nosečnost kljub temle težavam, ki jih opisujete, ne bo preveč matrala in da boste uživale v tem posebnem času na polno :)… BI pa vas lepo prosila, če ne zamerite, ampak če se morda “premaknete” sedaj na nosečniški forum, ker tule na tem druge iščemo informacije, pa se potem tule malo zgubljamo 😉 Se pa upam, da kmalu vidimo tudi na tistem forumu 😉
En lep pozdravček vsem in vso srečo še naprej! 🙂
svitka
Svitka, ni zamere, ampak jaz sem se odločila tu na tem forumu ostati, dokler UZ ne potrdi uradne nosečnosti… Do takrat si namreč še vedno voden v neplodnostni. Tako da lahko mirne vesti nehaš brati novejše objave.
Ti pa želim vso srečo s postopki, menim pa, da smo tri punce, ki v tej temi pišemo že od samega začetka pa do plusov, dale ogromnoo podatkov, ki jih lahko prebereš na 1. Strani.
Lep pozdrav, želim ti, da boš tudi ti v kratkem težila po forumu o napihnjenosti in slabosti �☺️
hvala za čestitke �
torej se bom kr lepo poslovila ker sem ze malo dlje �
tinkara in lacrima želim vama da uz potrdi kar je ze krvni test in da vama nosecnost čim lepše mine in brez zapletov���
Svitka zdaj lahko uporabljate forum kolikor želite in upam da ne bo ostal brez vseh komentarjev, ko se od tukaj poslovita tudi tinkara in lacrima �
uporabljajte ga dalje kakor smo ga me �
Lepe pozdrave!
Cicibella ti kar lepo ostani z nama do torka ko bova imeli z Tinkaro UZ za nama, nato se bomo vse tri odpravile na drugo temo.. Jaz sem tako navajena na naše klepetanje, ne mislim brez vaju ostat naslednjih 8-7 mescev.. Tinkara, Cicibell sta z mano??
Svitka ni niti prijavljena na forum, in če druge staroselke ne motimo, ne vem zakaj bi eno random gostjo.
Hojla punce,
zgleda pri meni nebo hitro boljse, od zacetka samo slabost zdej kr redno bruhanje ce zelodcu kaj ne pase �
Vse bo v redo, mata prevec nosecniskih simptomov da bi slo kaj narobe ��
bota lepo doble slikico, na ekranu bota vidle malo pikico rekli bojo da srcek lepo bije tk da bota kolker sta zdej živčne jutri 3X bolj srečne �
pa le javita jutri svoje obcutke po uzju�