Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF MB JULIJ 2015

IVF MB JULIJ 2015

srček dela ����� sem pa v 7 tednu ☺️

Tooooo!! Bravo cicibella!

Tinkara, jaz mislim da to ni nič hudega, razen če je bolečina taka da je ne moreš prenašat.. Ma jaz niti nimam krčev že od samega začetka.. Bolj želodec.. Vse bo vredu boš videla. Ob kolkih imas uro za uz!

Ooooo čestitamo cicibella. In od kdaj se dejansko štejejo nosečnost pri IVF so ti kaj rekli?
Joj kak lepo, to je res lep občutek imaš slikico tudi? Uro imam ob 12:30 pa ti?

Dr. Pušenjak pravi da se šteje od punkcije naprej. Uz imam ob 11.40- spet se bova zgrešili.. Jebemtiš no..

Cicibella, pa ti si ze skoraj dva meseca mimo! You go girl! Še malo pa nuhalna �☺️�

potem takem sva 4 tedne midve 😉 in bova 6 tednov na UZ 😉 jaz bova se zgrešili hehe, boma pa popadke dihale skupaj hehe

Hihi prvi mesec torej je skoraj mimo… Še 8 kritičnih… Ah pa saj veš da se tam ur ne drzijo, tak da bom ziher te dočakala, ko prideš pred ambulanto, pokukaj na oni hodnik 🙂

tinkara ti krci pomoje niso kaj takega, js jih mam ze skos od zacetka, vendar ne skos pridejo trajajo kako minuto pa mine ampak boli kr fejst.
so rekli da taki krci niso nic posebnega ce pa boli da ni za zdrzat se pojavi bolecina in kri potem pa je ze nekaj narobe. upam da sem te malo pomirla �

sem vprasala kk se steje in je rekla od dneva punkcije odšteješ še 14 dni in dobis tedne � v bistvu je to od prvega dne menstruacije tk je mn dans razlozla �

sem pa dobla slikico ja ☺️�� in sem full vesela .
pa pdp imam 27.5.2016 �

šele zdaj se zavedam da pa le neki je da si ne sam domišljam ☺️ upam da bo vse ok še prihodnje tedne ☺️

Tudi vama želim da bo le vse ok do konca�

kak lepo cicibela, te si slišala srčeka 😉 kdaj imaš naslednjega? ja se mi je zdelo da od menstruacje te sma že 5 tednov noseče lacrime hehe, sma doble en tedn zraven hehe.

ne ne dajo ti za poslusat � sam sliko ti sprinta.
mn je rekla da je pac v redo naj ne skrbim da srcek bije.
pa odgovorla mi je kar sem jo vprasala.

dobiš pa kr izvid za domov pa estimo še recept � na izvido pol pise kk je vlko, da srce bije. pa mn je se dala bolniško do naslednjega uzja to sicer ne vem zakaj �
mam pa nadlednji uz pri mojem zdravniku sele 2.11, ker prej ni mogoce..

aja pa kr tam so mi vzeli kri v uni ambulanti ko ti dajo terapijo, za neko raziskavo, ki jo delajo pri ženskah ki so zanosle v postopku. pač če hočeš sodelovat ce nočeš ni treba

aja lacrima včeraj sem dobla po pošti uno pismo od transferja pa kolk so jih zamrznili ko sma se takrat pogovarjale �
so mi jih pa samo 5 zamrznili od 11 oplojeni..

torej si zaključla v ambulanti za neplodnost in zdaj greš pod nadzor k svojemu ginekologu?

http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html#week4

poglejte kaj sem našla 😉 zelo zanimivo

Ja, sem ravno računala na ivf.ca da sva pet tednov nosečki � kolk sem pa napihnjena, razpocla se bom.

Čudno, jaz pa sem že v petek dobila pismo o transferju, res različno pošiljajo.. Pa itak se ne rabiš sekirat zarad 5 zamrznjenčkov, razen če si planirala 6 otrok. Haha…

ja js pa zdaj k svojemu ginekologu ☺️ spodaj sem zaklucla za enkrat �
ojoj ne 6 pa res neee � želim si 2 mogoče 3 ��ampak tudi ce bo samo eden ki bo zdrav bomo presrečni �

jutro punce, kako ste kaj? Je kaj novega? Pri nas nič kaj razen tega, da bi cel dan spalaaa 😉 …

Dobro jutro! Jah, moj mož bi se kar strinjal s to tvojo trditvijo 🙂 tudi jaz sem en veellikii zaspanec 🙂 drugega pa nič posebnega! (trkam na les, da tako tudi ostane) zaenkrat še brez slabosti in z kavico sva še vedno jutranji prijateljici 🙂 ko bi vsaj vreme bilo lepše, da bi dnevi hitreje minevali

ja vreme nam res ni naklonjeno. Maš kake posebne želje po hrani? Jaz nimam trenutno nič, mam vse rada. :=)

nič, nimam sploh občutka da sem nosečka 🙂 samo napihnjenost me matra, drugo vse normalno

Ojla punce, kako smo? Tunkara, midve kar čakava na UZ, meni se dnevi tako vlečejo! Že imaš kakšne slabosti? Pri meni še ne, razen prebavne slabosti… Z želodcem se kregava celi dan 🙂

A izpadajo se kateri lasje? Meni fejst. Zdaj verjetno je to zarad vremenskega vpliva, mogoče tudi hormoni svoje pripomorejo..

Cicibella ti si vredu, še imaš slabosti? Lp vsem

oj, oj pri meni nič novega, ja to čakanje je kar ubijajoče. Nimam še tistih pravih slabosti.

New Report

Close