IVF MB JULIJ 2015
tinkara ti krci pomoje niso kaj takega, js jih mam ze skos od zacetka, vendar ne skos pridejo trajajo kako minuto pa mine ampak boli kr fejst.
so rekli da taki krci niso nic posebnega ce pa boli da ni za zdrzat se pojavi bolecina in kri potem pa je ze nekaj narobe. upam da sem te malo pomirla �
sem vprasala kk se steje in je rekla od dneva punkcije odšteješ še 14 dni in dobis tedne � v bistvu je to od prvega dne menstruacije tk je mn dans razlozla �
sem pa dobla slikico ja ☺️�� in sem full vesela .
pa pdp imam 27.5.2016 �
šele zdaj se zavedam da pa le neki je da si ne sam domišljam ☺️ upam da bo vse ok še prihodnje tedne ☺️
Tudi vama želim da bo le vse ok do konca�
ne ne dajo ti za poslusat � sam sliko ti sprinta.
mn je rekla da je pac v redo naj ne skrbim da srcek bije.
pa odgovorla mi je kar sem jo vprasala.
dobiš pa kr izvid za domov pa estimo še recept � na izvido pol pise kk je vlko, da srce bije. pa mn je se dala bolniško do naslednjega uzja to sicer ne vem zakaj �
mam pa nadlednji uz pri mojem zdravniku sele 2.11, ker prej ni mogoce..
aja pa kr tam so mi vzeli kri v uni ambulanti ko ti dajo terapijo, za neko raziskavo, ki jo delajo pri ženskah ki so zanosle v postopku. pač če hočeš sodelovat ce nočeš ni treba
http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html#week4
poglejte kaj sem našla 😉 zelo zanimivo
Ojla punce, kako smo? Tunkara, midve kar čakava na UZ, meni se dnevi tako vlečejo! Že imaš kakšne slabosti? Pri meni še ne, razen prebavne slabosti… Z želodcem se kregava celi dan 🙂
A izpadajo se kateri lasje? Meni fejst. Zdaj verjetno je to zarad vremenskega vpliva, mogoče tudi hormoni svoje pripomorejo..
Cicibella ti si vredu, še imaš slabosti? Lp vsem