Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF MB JULIJ 2015

IVF MB JULIJ 2015

Cicibella lahko piješ kamilico, poprovo meto, ravno v knjigi o nosecnosti berem. Pa prepečenec imej na nočni omarici.

Tinkara, samo da je nad 50! Se je pač bolj pozno vgnezdila pikica. A moraš beto ponavljat? Mene je presenetilo da je uz tako pozno, 18 dni!! Jaz res nimam pojma katera si ti, če me na uz vidis, me cukni za rokav.

čestitke tudi tebi tinkara☺️ ce zdravniki menijo da je ok pol verjetno je ok ���

lacrima kiro knjigo mas to? js imam nosecnost odgovori na vsa vprašanja pa nisem kje zasledila to ☺️

Jaz sem tudi to knjigo kupla � poglej na stran 109-tabelca, pa stran 79.

ja ne vem katera si ti, če pa nas je blo tam danes ko rusov.

ooo hvala �
že našla ☺️
jssem si kupla zapestnice v lekarni proti slabosti � bek vrzen denar �
tta knjiga je pa kr fajn za prebrat tk da veselo branje �

Tinkara bova na uz se probali spoznat.

Kdaj je treba proti strijam kremo nabavit? Ene pravijo takoj, da je koza elastična, druge pa po drugem mesecu. Knjiga je fajn, ja �

za tte kremice pa js nebi vedla, ker pravijo, da ponavadi kreme nic ne pomagajo, da je vse odvisno kako kožo maš �
js kr vse v lekarni baram tk da bom tam povprašala.
nem pa kupla prej da nebo trebušček malo malo zrasto �

Ima še katera težave z želodcem? Mene skoraj cele dneve boli.. Ni hudo, pa vendar… Pijem donat, malo pomaga, potem pa spet na novo…

oj punce, mene tudi špika po trebuhu pa tudi kislina me matra. Pomaga mi že kar radenska sem ugotovila.

Hm, jaz lahko na seznam dodam še bolečibe v križu.. Še posebej ko sedim.

tudi mene boli v predelu trebuha včasih bolj včasih majn .
pac tako se te vezi širijo..
vse kar me pa res moti je pa slabost� z drugimi stvarmi se sploh ne obremenjujem tako..
slabost me pa muči za znoret �

mene še zdaj ne matra slabost, hujše še pa bruhanje ;(

Okej, raje potrpim želodec in križ, kot pa bruhanje in slabost

Danes pa končno brez bolečega zelodca 🙂 sem se kar zbudla z strahom, šit kaj je narobe, želodec me več ne boli. Hahaha… Tale psiha me bo pokončala.

Cicibell držim pesti, da bo jutri na uz po planu.

Tinka, te še špika?

OJ punce, ja malo še čutim kdaj pa kdaj, drugače pa vse ok. Cicibella jutri pa dobiš 2 slikico pikice.
Lacrime midve pa boma še dolgo čakale na ta trenutek. Katere knjige imata to doma za nosečnost al kako? Da še jaz tudi kaj preberem zanimivega.

Mladinska knjiga – nosečnost- odgovori na vsa vasa vprasanja, avtorji lees, reynolds, mccartan. Taka modra knjiga, pa nosecka gor.

Sem pa še kupila v dm zdrava prehrana za nosečke od urške pavčnik. Do včeraj si za 50 točk si lahko sprintal 20% popust za to knjigico.

Joj ja, midve pa čez 15 dni šele uz. Nevem zakaj imamo tako pozno.. Konec me bo od skrbi, če je vse vredu z najino pikico.

joj sej me je kr malo strah � pa sele ob 13.30 mam�
js si želim in upam da bo le vse ok pa da bo srcek lepo bil ��

isto pa želim tudi vama, da bo le vse ok ��

drži se cicibella. Jaz sem danes ponoči imela ful bolečine in me je strah malo kaj se dogaja v meni, upam da ni nič hudega. kako si pa ti lacrime?

Srečno cicibella, boš videla da bo vse vredu.

Tinkara, kje pa te je bolelo? Pa jaz sem super, želodec na trenutke špikne, al pa jajčnik. Tako da razen napihnjenosti ni nekih težav. Dokler ni krvi je po moje vse vredu.

ja špika me enkrat na sredini trebuha potem levo in desno, ja sem čitala da bi se naj raztezala maternica, upam da je to to. Torej nimaš nič več bolečin kot pri menstruaciji?

New Report

Close