Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF MB JULIJ 2015

IVF MB JULIJ 2015

ja ob moram bit pred ambulanto, da dobim napotnico za kri. Ja lahko gremo na kafe, v petek bomo tak mogle čakat da bodo izvidi za kri. Cicibella si dolgo čakala na rezultat krvi in pol si morama it nazaj v ambulanto*?

ob 8h sem bla tam po napotnico, v laboratorijo sem bla pol ure, ker je bla gužva.
pol moras cakat do 12h, da dobijo izvide tam ko smo cakale na punkcijo in transfer ampak kr tam v cakalnici zunaj odspredaj 🙂
nekje 20 do 1 sem bla vsega gotova..

res bi bilo lepo da bi se enkrat doble kjerkoli ze �
meni se ni tak problem pripeljat �
zelim vama cim lepšo beto, pa le sporocita rezultat ☺️

si še v bolniški cicibella?

Pa normalno da se bomo dobile, jaz sem blizu Mb doma, koroška ni daleč 🙂 tinkara, itak na kavico, z puncama s katerima sem bila na punkciji in et smo ze dogovorjene da gremo z enim avtom v europark na kavico in šoping 🙂 pojdi z nami, ok?

Kaj bi blo fejst narobe sesat? Ampak to je trik vprašanje, ker imam 160 m2 za posesat 😉

jaz vse delam po hiši, sicer ne dvigujem težkih stvari ostalo pa vse delam.

lacrime kak maš drugo črtico dobro vidno, moja bolj slabo ampak je konkretno cela. cicibella kak si pa ti mela?

Navpična zelo dobro vidna, tak kot kontrolna črtica, vodoravna malo manj močna, a vendar se vidi da je plus. V navodilih cb piše, da se to zgodi če je vsebnost onega hormona nižja.. Je kar logično, ker jaz imam prvi dan zadnje M 10.9.! V bistvu mi M še niti ne zamuja..
Si danes ponovila test? Če mene vprašaš, je črta črta!!

ja bolj se vidi kot včeraj po moje tudi hormon narašča komaj, je pa 😉
zdaj pa naj samo lepo pridno rastejo pikice v korenjake in pol .

js se pri hišnih opravilih nic ne šparam� sesam normalno..
dvigam pa ne tezko, to je pa vse kar res nocem delat �

moj prvi test je bil digitalni test clear blue ko se prvo pokaze plus po nekaj casa zraven napise tedne,
drugi dan sem delala baby check ko pokaze samo crtico pa je bila kr enake barve kot tista, ki se vedno prikaze�
na ostale teste se ne spoznam ☺️
so mi pa definitvno digitalni testi bolj vsec �

pa kaj se obremenjujes crtica je crtica tudi ce je bolj blaga � probaj clear blue ko ti pokaze tudi tedne zame naj bol zanesljiv in pol ni dvoma a je crtica al je ni �
pa ti sploh ne dvomi ves da je crtica ☺️tko je treba nosecka si in to je to �

Punce, čestitke, da vam je uspelo!! Sem šla prav z namenom pogledat na forum, da vidim kako napredujete 🙂 Ste mi kar vlile pozitivno energijo za naprej 😉

Pokica, tale tema pa je res prava, večinoma smo tri punce se bodrile od začetka pa naprej, do prvih digitalnih pluskov, zaenkrat kaže da nam je vsem trem uspelo, najdeš pa tu res vse tegobe, skrbi in razmišljanja ki so nas pestila.. Tako da kar pogumno naprej, če te bo kaj mučilo, ti bomo svetovale kolikor bo v naši moči.

Tinkara kako si? Cicibel kdaj bo uz? Jaz danes nisem ponavljala testa, ga bom jutri, predno se odpravim na test.. Se drugače vredu počutita? Jaz sem ful napihnjena od včeraj že, praktično čez noč so mi vsi znaki ven udarli 🙂 napihnjenost, boleče bradavičke, trebuh me moti ko spim! Imam ze nagledano ono blazino, ker sem mojmu celo odejo vkradla in si jo med noge zmotala haha.. Verjetno bo to prvi nakup jutri po testu.. Pa boli me trebuh, saj nevem al trebuh, al želodec.. Al kar vse skup, okrog popka gor-dol…

oj, ja sem ok samo me špika fejst, pa tudi sem utrujena skozi, ful spim zdanje čase. Ja mene tako špika kot da bo menstruacija, prsa me tako skozi bolijo. Spim tudi pomoči bolj slabo. Ponoči če ne grem pravi čas lulat me začne bolet pod popkom in se zato zbujam. Ti Estima res tiščijo non stop na lulanje, no vsaj mene. Drugače pa komaj čakam, da bodo rekli da je vse ok in da bo to krizno obdobje mimo, ko je lahko nevarno za plod…
Sem računala konec junija bi lahko imele rok hehe

Meni se zdi da že prej! Od punkcije se računa! Jaz sem računala okrog 13-14 junija glede na moj datum punkcije. Estima je res hudič, lulam predno dam tableto not, pol ure za tem bi lahko spet šla lulat� joj mene je tudi tega strah, a bo vredu beta, a bo srček.. Groza..

Jst imam v torek uz in me je kr malo strah morem priznat�
mene po pocutjo ne sprasujta spim po 12 ur, lulam skos, dojke so se malo umirile.
ampak slabost je pa nevzdrzna in to taka slabost, ko ne mores bruhat.
zacne se zjutraj konca proti vecero, najslabse je ce kaj jem �
vglavnem nisem pricakovala slabosti.
pa se to ce sem kaj mocnejsa pojedla malo bolj začinjenega me je groznooo pekla zgaga, kislino mi je vrglo po poziralniko gor vse peklo �
ne vem kaj naj proti slabosti? ingverja mi ne omenjat.�

js sem tudi izracunala zase nekje prvi tedn v juniju � bomo videli v torek ce drzi pa ce bo le vse ok te prve 14 tednov, ko so kriticni�

a že imaš slabosti.. to pa je hitro! nekje sem brala, da prvo kar narediš da poješ keks ali kreker, potem šele vstaneš iz postelje. pa dosti vode pit, punce so pisale da jim je blo slabo če so premalo pile, ali ble predolgo lačne… kej več pa ti neznam povedat.
itak da bo vse vredu v torek, in boš videla srce junaško!

Tinkara, kako si uredila danes, kakšna je beta? Pri meni 1413, UZ pa šele 27.10.

lacrima imaš super rezultat �� js sem full vesela �
zdej se pa čim bolj cartajte �

Hvala cicibella! Se mi zdi da sanjam 🙂 ☺️ Drzim pesti zate v torek! Ti je še vedno slabo? Probaj metin čaj

js tudi upam da bo vse ok �
vedno nekaj cakamo � najprej da prides v postopek, potem punkcija, potem transfer, potem krvni, ultrazvok,.. �
joj ja, tk se stopnjuje, danes mi je po navadni vodi dvigovalo �
a lahko pijem meto? oz katera zelišča se ne smejo?

oj punce, ja smo uredili sicer je moja beta 409, ampak mi je rekla da je ok. Drugače pa tudi jaz imam UZ 27.10. Spet čakamo 😉 😉

New Report

Close