IVF MB JULIJ 2015
lacrima mi2 sma na istem mene je tudi enkrat vnes desni jajcnik tak zabaso da nisem moglahodit ko sem se pa vlegla je bilo boljše pa se se mi to kdaj zgodi, pravijo da ni nic takega to, da se pac telo spreminja �
za pisma so rekli, da ko jih posljejo jih pac posljejo ☺️
ooo super obe imata zamrznjencke ����� js pa se zdaj ne vem koliko jih imam �
tinkara na ta dan ko dobis krvni izvid ni ultrazvoka ☺️
moja beta pa je nekaj cez 2000 mislim da 2300 pa se nekaj ne vem tocnega rezultata ker sem bila sokirana ko je tok visoka � napisejo pa ga ne kam �
Ooo cicibell to pa je korenjak in pol!! Čestitke!! Naj kar lepo raste beta! Ja punce na hrvaškem forumu roda.hr pravijo da je lahko tudi vgnezditev boleča.. Ni pa nujno.. Trenutno so bolečine minimalne, tako da poskušam čim manj na to mislit.
Tinkara, prvo moram zanosit, potem bom o tem razmišljala. Čeprav, če bi nosečnost bila normalna, mislim da ni potrebe po bolniški, razen če imaš delo, pri katerem tezko dviguješ
Hey,
ja sem kr v redo �
lacrima kdaj pa pricakujes menstruacijo priblizno?
tile rahli krcki so pri meni napovedovali cist nekaj drugega�
tinkara mene so par dni po transferju zacele bolet, ker so me prej vedno bolele pred menstruacijo?
to je odvisno kaksne znake si imela pred menstruacijo
zdaj pa tako blago skos bolijo �
Nimam pojma kdaj bi M prišla, nisem jaz tak kot ti – točna kot švicarska ura haha… Po moje je ne bo, dokler estimo jemljem, ker sem tudi pred postopkom si ciklus z estimo uravnavala. Pustmo se presenetit…
Joj zdej sem sla v trgovino in začutim mokroto tam doli.. Cela živčna kaj naj zdaj, kaj če krvavim.. Komaj sem se zadržala da kar tam pri sadju ne pokukam hahaha… Je pa samo estima presneta bila ( doma preverila na stranišču) ah ja, kaj nam psiha dela 🙂 ma skoz imam danes take rahle krče, joske nič kaj boleče, včasih bradavičke zabolijo, pa popustijo.. Nič določenega.. Se pa tolazim da je pa reeess prekmalu sa bi M prisla, itak jo nočem ���
oj! kaj pa vem, jaz nimam nobenih znakov več.. kar obupujem počasi…prsa nič, krčev nič, edino včeraj sem bila strašno utrujena, spala sem pol dneva 🙂 včeraj je bila rahlo povečana telesna temperatura, danes zjutraj spet nižja… nimam pa zaenkrat nobenih izcedkov ali kaj podobnega.. je pa 7. dan od et.. no dokler ni M, je še vedno možnost da je uspelo… komaj čakam da bo teh 14 dni mimo.
Živjo,
lacrima sej ti lahko naredis test v roku 2h 3h dni �
najboljše z jutranjim urinom ker si imela transfer po 3h dneh �
pri meni je vse na novo, dojke me kr bolijo pa nehajo vendar ne na podrocju bradavic, po straneh okoli dojke�
krci v maternici vcasih blazji vcasih mocnejsi pa popustijo po kaki minuti,
lulat hodim tko nikoli se ponoci ko nikoli nisem rabla �
spremembe razpolozenja se menjavajo
apetit pa nenormalen, lacna na vsaki 2 uri nikakor ga ne morem krotit �
drzim pesti za vaju..
hehe, nosečnice so bolj občutljive pravijo ja, vidve sta dokaz hehe.
evo našla sem eno stran o rasti hormona http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Test%20nosecnosti%20-%20pregnancy%20test.html