Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI oktober, november

IVF/ICSI/IUI oktober, november

ST in ostale punce……jaz se spet oglašam

se opravičujem, ker me ni bilo gori 14 dni, ampak nisem hotla nic o vsem tem razmišljat in sem poskušala čim bolj pozabit na kaj čakam.

moram povedat, da imam tako hiperco, da se komaj še premikam…mislim, da sem si celo vezi malo nategnila, ker me blizu popka tako boli, kot da se je v notranjosti nekaj pretrgalo 🙁

napihnjena sem tako, da bom zdaj zdaj počila….še jest ne morem več normalno…le majhne količine, da mi ni potem slabo….hudo pa je to, ker sem nonstop lačna in ne upam preveč jest, ker me želodec boli.

sem danes zjutraj klicala dr. reša in je rekel, da je to normalno in da so jajčniki malo povečani in da naj kr danes test naredim (mogla bi ga šele jutri)…pol pa naj mu javim jutri kako in kaj….

in test je +++++++++++++++++++

jupiiiiii…..ne morem verjet, da sem zagledala plusek….po 3 letih….zdaj samo upam, da se hiperca ne bo še slabšala, in da se bo moj trebuh kmalu vrnil v normalno stanje….

slučajno katera ve kako je s hiperco v primeru nosečnosti??? kdaj se stanje izboljša? ker moje stanje se zadnje 4 dni nenehno slabša in me je strah, da se bo še naprej…reš mi je sicer rekel, da naj namesto na 8 ur, jemljem prometrium na 12 ur in naj aspirin pijem….je rekel, da dokler ne bruham, je še vse v mejah normale.

lepo soboto vam želim

Pozdravljene!

Vsem, ki ste zagledale +, vam čestitam in se vam pridružujem. V petek je krvni test pokazal nosečnost, tako, da so naši eskimčki uspeli.
Želim vsem, da uspešno “zvozimo” do konca!

Ostalim pa še veliko sreče v nadaljnjih poskusih.
lp
teja

ISKRENE ČESTITKE VSEM NOVIM NOSEČKAM!!!!

jaz sem imela včeraj punkcijo in smo pridelali 9 celic!!!! v sredo 21.10. imam transfer…

Teja2 in miamax iskrene čestitke za +++++++ in še za nas ostale ki na ++++++ še čakamo.

Čestitke vsem za +.

miamax čestitam za +, upam, da se ti bo hiperca umirila in da boš kmalu začela uživat v nosečnosti.

teja tudi tebi iskrene čestitke za +.

Meni se izcedek počasi umirja, imam pa kar velike bolečine tam dol. A mogoče katera ve, če lahko tudi pri umetni pride di izvenmaternične nosečnosti???

Jaz tudi tebi čestitam za plus ST….in teja, tebi tudi 😉

jutri se grem rešu pokazat, da mi UZ nardi in bomo vidli kak bo s to mojo hiperco.

za izvenmaternično nosečnost je po mojem mnenju malo verjetnosti, saj ti zarodek vstavi v maternico in ne vem, kako bi naj pol pikica sama odtavala kam ven 🙂

ST….kaj ti pa nimaš več hiperce? koliko vem, si imela kar močno po punkciji….kaj pa je bilo potem?

miamax meni se je hiperca začela umirjat drugi dan po transferju, tako da sem bila prepričana, da nama ne bo uspelo. 2 dni pred testom se mi je pojavil rjav izcedek in najprej sploh testa nisem hotela delat, ker sem mislila da prihaja M, no zaenkrat jo še ni, ker pa je moj Bhcg zelo nizek, se nosečnosti sploh ne upam veselit.

Čestitam vsem, Teja 2 sem zelo vesela zate, koliko je bil HCG??
Upam, da se ti/vam kmalu pridružim!

lp
škratek

2089!
Sestre so se samo nasmejale. Upam, da pridemo do UZ in da bo takrat tudi smeh!
Kako pa ti? Sem slišala da Z več ne jemljejo. Ali greš v novi postopek? Držim pesti.
lp
teja

ST…držim pesti zate in boš videla, da bo vse vredu…kako si se dalje dogovorila…kdaj imaš UZ?

zanimivo, da se ti je hiperca tako hitro umirila…pa si kaj posebnega delala ali pila? jaz bi bila tako vesela, če bi se začelo stanje umirjat….čaj preslice pijem zdaj, za odvajanje vode iz telesa in jem kolikor se da tekočo hrano – juhice in podobno. malo tudi hodim na sprehode, ker mislim, da malo hoje ne more škodit.

drugače pa se vredu počutim in razen hiperce nimam nekih nosečniških znakov. tako da mi je še vse skupaj tako malo neverjetno….nisem še realizirala kaj se dogaja 😉

miamax tudi jaz nimam nobenega nosečniškega znaka. Razen da sem zaprta, pa malo mi je vroče, predvsem ponoči, ko se moj zavija v kovter,jaz se pa odkrivam ( do sedaj je bilo vedno obratno ;)))
Jaz nisem po ETju nič hodila, 3 dni sem strogo počivala, potem pa se je hiperca umirila in sem šla 12 dan delat. Sedaj sem spet na bolniški, UZ pa imam pri Rešu 27.10., seveda če bomoja pikica do takrat ostala pri meni.
Hvala za lepe želje, pa ne pozabi poročat, kako bo jutri pri Rešu.

ST, meni je tudi bolj vroče zdaj….ampak to samo naenkrat, kot da bi me zakuhalo, drugič pa me lahko spet zebe. kot moja mami se počutim, ko ima valunge ;-)))

drugače pa jaz po ET tudi nekaj dni nisem nikamor šla, razen na WC pa v bolnico, da so mi tisto z mehurjem uredili 🙁

zdaj pa vsak dan greva na kratek sprehod. ampak moram res pazit, ker me je danes proti koncu že kr bolelo v trebuhu.

poročam kaj bo jutri rekel Reš.

ti pa pazi nase in na svojo pikico….držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!

O super, tole je pa kar konkretno, jaz pa od petka čakam……

škratek

Popravljam seznam.

ST* – ……….1. dan M 11.9., punkcija 26.9, ET 01.10., test 14.10.merional + suprefact
aneri11…….1. dan M 6.9., punkcija 25.9., ET 30.9., test 15.10, suprefact + menopur
miamax…….1. dan M 18.9., punkcija 29.9. ET 04.10, test 18.10.merional + suprefact
srečna1…….1.dan M 17.9., punkcija 08.10, ET 13.10, test 28.10 suprefact + gonal
lorči1 ……….1. dan M 22.09, punkcija 10.10, ET 15.10, test 30.10. suprefact + gonal
mašaj………1.dan M 28.8., punkicja xx.xx, ET xx.xx, test xx.xx Z. suprefact + menopur
neza0401….1. dan M 29.09, punkcija 11.10, ET 14.10, test 28.10 Z: dif + puregon
lopatka…….1. dan M xx.xx, punkcija xx.xx, ET xx.xx., test xx.xx
bata ……….1. dan M 06.10, ETZ (1) 22.10, test xx.xx
diana79……1. dan M xx.xx, punkcija xx.xx, ET xx.xx.,test xx.xx
39…………..1. dan M 23.9., punkcija 7.10., ET 12.10., test 26.10, Z: dif. + gonal
deja55 …….1. dan M 17. 9., punkcija 10. 10., ET 15. 10., test 30. 10.; suprefact * menopur
suzy……….1. dan M 28.8., punkcija 18.10, ET xx.10, test xx.xx, suprefact+menopur (dolg post.)
Irena31….1. dan M 08.10.,punkcija xx.xx., ET xx.xx., test xx.xx., suprefakt+
Natasa Bon…1. dan M xx.xx, punkcija xx.11, ET xx.11, test xx.11, suprefact sprej + merional 3x (dolg postopek)

Nosečke:
tim 81……….1. dan M 4.8., punkcija 15.8., ET (2) 18.8., test CB 30.8.+ (2)
mojca76…….1. dan M 4.8., punkcija 16.8., ET (2) 21.8., test CB 28.8. + (2): Cetrotide in Puregon (stopka Pregnyl)
Blicka………1. dan M ??.8., punkcija 3.9., ET 6.9., test CB 20.9. + (?)
tajči1000……1.dan M 13.9, punkcija 23.9, ET 26.9, test 10.10. +

Ponovno v postopek:
šibica (november), nola1 (november), Mayita (november), Ajda501 (november),atinasip, daisyB, betricija, bita79 (2010) , tin79 (januar 2010)
Aneri11 (?),ELLA (?) , Zvezdica26(jan 2010), ninocka (jan 2010)

Jaz se od vas poslavljam. Imam še 4 zamrznenče ki grem ponje verjetno januarja. Danes peti dan se je že pojavil rdeč izcedek. Tako, da je pri nas konec upanja na +++. Vsem ostalim želim lepše razultate in vsem nosečkam lepo nosečnost.
Popravljam seznam.

ST* – ……….1. dan M 11.9., punkcija 26.9, ET 01.10., test 14.10.merional + suprefact
aneri11…….1. dan M 6.9., punkcija 25.9., ET 30.9., test 15.10, suprefact + menopur
miamax…….1. dan M 18.9., punkcija 29.9. ET 04.10, test 18.10.merional + suprefact
lorči1 ……….1. dan M 22.09, punkcija 10.10, ET 15.10, test 30.10. suprefact + gonal
mašaj………1.dan M 28.8., punkicja xx.xx, ET xx.xx, test xx.xx Z. suprefact + menopur
neza0401….1. dan M 29.09, punkcija 11.10, ET 14.10, test 28.10 Z: dif + puregon
lopatka…….1. dan M xx.xx, punkcija xx.xx, ET xx.xx., test xx.xx
bata ……….1. dan M 06.10, ETZ (1) 22.10, test xx.xx
diana79……1. dan M xx.xx, punkcija xx.xx, ET xx.xx.,test xx.xx
39…………..1. dan M 23.9., punkcija 7.10., ET 12.10., test 26.10, Z: dif. + gonal
deja55 …….1. dan M 17. 9., punkcija 10. 10., ET 15. 10., test 30. 10.; suprefact * menopur
suzy……….1. dan M 28.8., punkcija 18.10, ET xx.10, test xx.xx, suprefact+menopur (dolg post.)
Irena31….1. dan M 08.10.,punkcija xx.xx., ET xx.xx., test xx.xx., suprefakt+
Natasa Bon…1. dan M xx.xx, punkcija xx.11, ET xx.11, test xx.11, suprefact sprej + merional 3x (dolg postopek)

Nosečke:
tim 81……….1. dan M 4.8., punkcija 15.8., ET (2) 18.8., test CB 30.8.+ (2)
mojca76…….1. dan M 4.8., punkcija 16.8., ET (2) 21.8., test CB 28.8. + (2): Cetrotide in Puregon (stopka Pregnyl)
Blicka………1. dan M ??.8., punkcija 3.9., ET 6.9., test CB 20.9. + (?)
tajči1000……1.dan M 13.9, punkcija 23.9, ET 26.9, test 10.10. +

Ponovno v postopek:
šibica (november), nola1 (november), Mayita (november), Ajda501 (november),atinasip, daisyB, betricija, bita79 (2010) , tin79 (januar 2010)
Aneri11 (?),ELLA (?) , Zvezdica26(jan 2010), ninocka (jan 2010)

danes sem bila pri rešu, da vidi, kakšno je stanje moje hiperce. in je rekel, da se bo vse skupaj še stopnjevalo in da naj ne bi bilo nič narobe. je rekel, da ni čudno, da me vse boli, če pa se je trebuh v nekaj dnevih povečal tako, kot če bi bila v 6 mescu noseča.

je rekel, naj ne hodim k moji G, ker bo samo paniko zagnala, ker se s tem ne srečuje vsak dan. ;-)))

zdaj bomo pa vidli kako bo vse to vse skupaj stopnjevalo. koža me že tako boli od te napetosti, da imam občutek, da mi jo bo vsak čas raztrgalo nekje 🙁

v takih trenutkih bi bilo fino, če bi imela že prej par kil preveč, ker se mi koža ne bi tako raztegovala kot zdaj 😉

lepo nedeljo vsem

miamax sej bo, ko ti bo težko, samo pomisli na pikico, ki raste pod tvojm srčkom.

Srečna1, mogoče pa izcedek ne pomeni konca. Držim pesti, da se vse dobro izteče.

Se pridružujem mnenju ST…. – srečna1, mogoče pares izcedek ne pomeni tega..
Držimo pesti zate in za vse ostale, ki še čajate na rezultat!

Vsem, ki ste dočakale v tem času pluske – pa iskrene čestitke !!!
Vsem nam, ki pa še čakamo na P in ET, pa srečno v psotopku!!

Oh srečke nosečke,

jaz si tudi želim med vas!

Čestitam vama ST* in miamax, ter čimbolj uživajata v nosečnosti!

New Report

Close