Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI oktober, november

IVF/ICSI/IUI oktober, november

ne več nevedna,

lej glede rezultata ti ne znam povedati, kaj pomeni 2.0 oziroma kaj je to za en rezultat. Vem samo, da je rekla, da je rezultat porazen in da je pod 2 – sam kot sem že rekla, ne vem kaj to pomeni. Upam, da to ni kaj narobe.

Če katera to ve naj prosim sporoči!!

ajdac,

tole s 2.0. tudi jaz ne razumem, morda kakšen hormon…
postopek je bil novembra drugi, ta Z je ostal od tega postopka.
Drugače pa 3 ET oz. zdaj le ETZ brez stimulacije postopek, če NE štejem estrofema, ki vse zavira, in seveda prometrium.

Pravijo, da gre v tretje rado….hahaha…danes je konec 6.dne od ET-ja, sem pa v trebuh že kar velika, težko zapnem hlače za v službo..morda me pa čaka prijetno presenečenje čez 5 dni…držite pesti…glava razmišlja po svoje, hormoni pa delajo svoje…

Šibica, kako gre? Si že nazaj s krajšega potovanja? Mene tako boli križ in spodaj me šraufa in špika…kako gre tebi?

lepega Miklavžka vsem, Nataša

Jaz sem nazaj in moram rečt, da je kar pasalo. Skoraj nisem razmišljala in glede tega je bilo super. Bili smo z družbo, tako da niti časa ni bilo.

Drugače je pa pri nas živčna vojna. V soboto – 9. dan po ET se mi je začel izcedek (obarvana sluz), vendar se do danes ni vlila kri. Jaz sem se v soboto že zjokala, mož še vedno verjame, da sta pikici pri meni. drugače pa nimam niti enega znaka. Napihnjena sem edino od vse hrane na potovanju:-)) Tudi prsi me ne bolijo, skratka, nič.
Vem, da prometrium zadržuje M, ampak v prvem postopku se mi je tudi začelo z izcedki na 9. dan, naslednji dan se je vlilo, tako da ni bilo dvoma.
Urani dan za test imam šele v četrtek, pa si ga ne upam delat prej, oziroma se vsako minuto premislim. Razmišljam, zakaj nam dajo tako pozno za testirat in kaj bi sama naredila, če bi bil na testu minus? Bi prekinila s prometriumom, ali bi vseeno čakala do ponovnega testa v četrtek…
V glavnem zmeda:-)

Me je pa zelo razveselila Batina novica!!!!

Nataša, kako si ti?

Držim pesti…

Hojla!

Tudi jaz stiskam pesti za vaju.

Šibica, torej si imela ET 26. 11. Jaz sem ga imela 27. 11. in podobno čakam kot vidve. Res je to prava živčna vojna, ko samo čakaš ali se bo kaj ulilo ali ne.

Zanima me samo, če steješ od prvega dne zadne menstruacije, da potem vidiš koliko ti zamuja.
To je moj prvi postopek in sem nevedna. Kateri dan pa je dobro delati urinski test?
Aja pa še to, ali se dan ET šteje kot prvi dan, saj bi se lahko?

LP!

Tama

Tama, za 1. dan se šteje dan po ET, ET je nulti dan, dneve od M pa ne štej, ker je na iVF cikel drugačen, saj ga s hormoni malo “popravijo”, čeprav mene M “napade” takrat ko naj bo jo dobila tudi če nebi bila na IVF in tudi utrogestan ali prometrijum mi je ne zadržita, se prikeže v vsej svoji velikosti.
Šibica, ker se izcedkov tiče, so se meni pojavili 8. dan po ET in so trajali do 14 tedna nosečnosti, tako da dokler se “gospa” ne pojavi v vsej veličini ne obupaj!
Srečno vsem!

škratek

Lepo pozdravljene, vse na tem forumu!!

Vas že lep čas spremljam, a danes se vam še priključujem…

Punkcijo sem imela 26. novembra. Takrat sem pridelala 13 celic. Do ET (1. 12.), ki je bil 5 dan, me je pričakala 1 blastocista. Ostale celice so se sicer oplodile, a so po tretjem dnevu začele odmirati!!?? Tako me je na dan ET pričakala blastocista, ki je sedaj lepo na toplem.. Upam, da se bo (oz. se je že!) lepo vgnezdila, in me bo 15. 12. pričakal lepa novica?!!

Kdaj bi bilo dobro narediti CB? Pa če bi ga sploh ali raje ne?!

Lep teden in vsem, ki čakate, da vam čimhitreje mine!!

Šibica, jaz močno stiskam pesti zate! Pri meni se je septembra po neuspelem postopku ulilo 8. dan po ET, brez kakšnih izcedkov, ki bi napovedovali M. Pri tebi je danes že 11. dan, na tvojem mestu bi že delala test :). Na znake se ne zanašaj, so pri vsaki drugačni, pri meni ni bilo niti enega, zdaj ko sem zanosila, so se začeli šele v 6. tednu. Bom mislila nate!

Nataša, naj bo tale pingo tisti pravi, držim pesti, da javiš +!

Tudi za vse ostale, ki čakate na test držim pesti!

Punce,

pri meni je tudi živčna vojna, zdaj pa res že delajo živčki. Zgodilo se bo, kar se mora zgoditi, se tolažim. Če bo plus, bomo skakali in se veselili, če bo kaj drugega, pa sprejmem tudi to.

Potihem verjamem, da bo plus, a glava dela po svoje, je pa res, da imam tokrat prvič vstavljeno blastocisto, ki je sicer bila zamrznjena in odmrznjena, a je vseeno zarodek, ki je star 5 dni ob ET. Prej sem imela vedno ET morul.
Jaz imam velik trebuh in velike prsi, to je pa tudi vse. Zjutraj, ko se zbudim, je trebuh manjši, potem pa pojem zajtrk, in se napihnem. jemljem estrofem in prometrium.

Test pa delam v četrtek z jutranjim urinom, to bo 10. dan po ET. Bo že kaj pokazal, naj se mi za poznega Miklavža prikaže plus..

Enako želim vsem, ki čakamo v teh, lepih decembrskih dneh.

Papa, Nataša

Punce, jaz sem morala samo pomislit, da sem mogoče noseča, pa se je ulilo:-(
začelo se je v soboto, ampak res komaj vidno – predvsem zato, ker sem bila na wc res prava inšpekcija. Danes pa ni več dvoma.
Sicer imam pa jaz M vedno na 29 dan in tudi zdaj (pa v prejšnjem poskusu isto) se je začelo na 28. dan ciklusa izcedek, potem pa danes M.

Tama – jaz sem štela dan punkcije kot dan ovulacije, ampak pri meni se je vedno izšlo, berem pa, da nekatere veliko kasneje dobijo M. Ali pa je sploh ne dobijo, dokler jemljejo prometrium.
Smejka – jaz sem tudi imela 13 celic in sem se prav veselila rezultata. Dobila sem sicer dve blastocisti za domov, tri pa niso bile dovolj dobre za zamrzovanje:-(
Nola1
saj vem, kako je z znai. če jih ni bilo, sem se sekirala, če je pa kaj špiknilo, pa spet ni bilo dobro:-) testa si pa nisem upala delat. No, zdaj ga pa ne rabim, ker je prav sveža kri…
Nataša – držim pesti, da je pravi že pri tebi…

Sem se pa danes naročila na Leezt zaradi spremenjenih celic na materničnem vratu in grem na poseg že naslednji teden. Vsaj to… Pridružim se vam spet enkrat spomladi. Upam, da vas ne bo več tu, ampak da boste le kukale s sosednjega foruma!!
Mislim na vas,
šibica

Joj, šibica,

ma ne no, žalostna sem. Najprej ST, potem ti, pa Pok, pod drugo temo.
A ima še katera Z in čaka na plus?

Ja,tudi jaz sem celi inšpektor na WC, res smo neumne, pri meni nikoli M ni prišla, tako kot pri navadnem ciklusu, na 28. dan, amapk je prinorela že prej, veliko prej. Deveti dan po ET, potem že 8. dan po ET, tako, da zdaj se pa veselim četrtka zjutraj, ko bo 10. dan in bom nalulala en, velik plus..joj, kako sem samozavestna, boste rekle, a se moram malo bodrit, ker se mi bo drugače zmešalo….
Znaki? Povečan trebuh, in velike prsi, estrofem naredi svoje,se spomnim Bate, ko je razlagala, da si komaj hlače zapne, mislim, da je bila Bata po ETZ oktobra…

Uff, toliko, zdaj bom pa mir dala.Mi je žal zate, resnično…

lp, N

Šibica – mislim nate in te podpiram, ter pošiljam velik objem – če bi ti kaj pomagale tolažilne roke!!!!!!

Šibica: žal mi je, upam, da si hitro odpočiješ, nabereš energije za nov postopek.

Nataša, Smejka: kot berem čakanje bolje prenašata od mene. Sama sem v 3. postopku (ivf-1/PO, etz-1/PO, ivf-1/MB), tokrat so mi dovolili prenos samo 1 zarodka (zakonodaja,..), ET 6 dan, 5.12.09 (v MB so nas grupirali na skupni datum, zarodek dobre kvalitete), ampak danes zjutraj sem izgubila živce in upanje,…., naredila test->prehitro (-). Znaki, napihnjen trebuh, prsi spremenljive, občasno čutim, da so boleče, tu in tam kakšen krč. Berem kako bi lahko vplivali na ugodno vgnezditev in pripojitev zarodka na steno maternice, pa recepta ni. Test imam 18.12.09.

Vsem skupaj držim pesti,

lpb

Zopet nič, za mano je 7. neuspeli postopek, razočarana, brez dodatnih besed.
Pa SREČNO vsem ostalim, ANDRA

Šibica, sem prav žalostna :(. Morda pa je moralo biti tako in je bolje, da zdaj opraviš LEETZ in potem po novem letu brezskrbno v nov postopek. Naslednjič mora uspeti!

AndrA, nimam besed, nekaterim usoda res ne prizanaša 🙁 verjemem, da je razočaranje po toliko postopkih še toliko večje. Drži se in držim pesti za 2010!

Punce, na 2010!!! Morda nam prinese kaj lepega!

lp
škratek

New Report

Close