Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI oktober, november

IVF/ICSI/IUI oktober, november

Pozdravljne
Danes sem bila na testu in sem uradno nosečka.Moja vrednost hormona je 1307,1 in upam,da bo vse potekalo bp.Lepo se imejte in držim pesti za vse vas.

nejka27, super novica….lepo….

vso srečo naprej!!!

lp
nejka7

NEJKA iskrene čestitke. Beta je super, tako da srečno do konca in naprej.

nejka27,
iskrene čestitke za tako lepo novico.
mila71

Nejka 27, supeeeeeeeer

Nejka27 čestitke tudi od mene. In srečno še naprej.
Pazi se, počivaj,…saj verjetno že veš 🙂
Pa uživaj v nosečnosti. (Uf, “sm ti fouš” :-))))))))), ampak ti tudi privoščim eno fejst, pridno in navihano dete).
PS Sama sem danes dobila M, tako da počasi prihajam na ustaljene mesečne cikle. KONČNO.
Bodte fajn.
Mila71 – velikokrat mislim nate. Naslednje leto bova tudi midve zibali, boš videla :-).
LP

tin79
hvala za lepe misli.
Upam,da se bova res pridružili ostalim na seznamu.
Pri meni zaenkrat še nobene pošte iz MB,verjetno šele po novem letu.
Ti pa se lepo pocajtaj,da boš šla zdrava v nove boje.

lp mila71

Pozdravljene,

evo se oglašam drugi dan po punkciji, saj sem včeraj kot pribita ležala in se ne premaknila iz postelje.
Sicer me po postopku ni bolelo preveč, je pa točno tako kot ste rekle, kot da bi bila pred menstruacijo, ko te nonstop nekaj šraufa.
Moram pa reči, da je bila sama punkcija na začetku zelo boleča, saj nisem vedela, koliko moram pritiskati na popek, ko pa me je zdravnica (ki je bila mimogrede zelo prijazna in vse pohvale doktor Koroščevi – priporočam vsem) opomnila, če dovolj pritiskam na trebuh, ker me ne bi smelo toliko boleti, sem pa res začela bolj pritiskati na trebuh in je bilo bolj znosno, oziroma skoraj nisem čutila bolečine, razen tistega špikanja.

Pridelala sem 20 celic in upam, da se jih je čimveč oplodilo, da mi bodo jutri ko imam transfer lahko ustavili dva super zarodka, ostale pa dala zamrzniti, saj ko bom šla čez dve leti po novega dojenčka (namreč jaz vem, da bom zanosila že prvič) ne bo potrebno še enkrat skozi to punkcijo.

Tko, da punce držite pesti za jutri, da jaz tudi v začetku decembra (tako sem zračunala) zagledam svoj plusek.

sama imam septembra rojstni dan in sem vedno sanjala, da bom imela dojenčka na svoj rojstni dan, ali pa na moževega, kateri ga ima februarja, kar pa zdaj seveda ni možno. Ampak, če bom okoli svojega rojstnega dne rodila zdravega otroka, bom presrečna.

V glavnem držite pesti, pa se kaj slišimo jutri, da poročam, kako je bilo!!

Lahko noč, pa čimveč pluskov vam želim

ajdac kaj sva bile midve včeraj skupaj na punkciji? Ti si bila druga, jaz pa tretja?!

Si pa lep pridelek pridelala, bravo.

Rabi pa samo ta prava ali ta pravi celici, da uspe. ET imaš torej že jutri.

Jaz imam ET v nedeljo, bom tudi izvedala če imamo kakega Z.

Javi se kako je bilo na ET.

Nejka čestitam!!!
Ajdac in Bata, naj jih bo čimveč še za v frizer, da bo naslednjič brez punkcije! Držim pesti!

lp
škratek

Nejka27 – no, sedaj je pa uradno! Čestitam :-))

Jaz imam drug teden krvni test (če se seveda ne bo prej ulilo) pa me zanima, če moram res imeti s sabo napotnico svoje ginekologinje. Če se prav spomnim je tako pisalo na papirjih, ki mi jih je po transferju dala sestra na oddelku

lep dan vsem

Katarina

Nič ne rabiš,ker to ti spada k postopku in samo prideš tja,poveš,da si za beta hcg in to je to.Pa še prvi UZ imaš v dobrem na kliniki.SREČNO in upam,da se nam pridružiš.Lep dan

Nejka27 – hvala za odgovor. Tudi jaz upam na to, da se vam kmalu pridružim…:-) Laboratorij je v leonišču, a ne? In na izvid moraš čakati do 12. ure, če sem se prav zapomnila….

Katarina

katarina74

Tam je sicer laboratorij v leonišču, vendar se mi zdi, da moraš za tale test priti na oddelek SIII, tam ko si šla za vse ostalo na gk, v pritličju….. Če se motim, me prosim naj katera popravi…

lp
nejka7

Tam prideš ja,v staro porodnišnico,kjer so puncije in transferji.Se javiš sestram in to je to.Ja čakat moraš do dvanajstih,ob osmih daš pa kri.Se vlečejo te ure.SREČNO

Ali mogoče katera ve, če v LJ ta mesec kaj jemljejo za zamrznjenčke ali se je že ustavilo za letos?

NEJKA27,

še enkrat čestitke!

Irena

Evo tudi jaz drugi dan po ET-ju, kjer sva z možem pridelala samo en zarodek (sem se skor zjokala, ko sem to slišala. Iz mojih dvajsetih celic se je preneslo samo 16, oplodili so tri, kateri se pa dva nista razviijala naprej, tako, da je preživel samo eden, je pa ta menda za drugi dan zelo lep. Tako, da svojo pikico že (kot sem povedala) drugi dan grejem. Sem pa zelo vesela, da je vsaj eden in tist v redu.

Želim si, da bi imela že kakšne znake o nosečnosti, da bi vsaj vedela da je vse v redu, pa žal zaradi hiperce, od katere imam napet trebuh ni ničesar še. Mi lahko katera pove kdaj kakšni znaki nastpijo?

no moram pa povedati tudi to, da sem včeraj po transferju cel dan, ko sem šla na WC in se obrisala zasledila krvav oziroma rjav izcedek, ne vem ali je too že katera imela vendar sem danes klicala na GK in so mi rekli, da to ni nič hudega, da mora v parih dneh zginit, če pa ne bo moram pa nazaj poklicat.

Upam da se bo ta pikica, ki jo grejem obdržala, hkrati pa držim pesti da vse moje soborke čimprej zagledate svoj plusek.

Bata, ja bila sem na punkciji isti dan kot ti, mislim, da sva se celo pogovarjale. Koliko celic si pridelala?

ajdac,

izcedek po ET ni nič nenavadnega saj si ga imela tudi po punkciji. Jest ga imam po vsakem pregledu. To je čist normalno saj je maternični vrat zelo občutljiv in hitro pride do kake ranice in zakrvaviš.

Irena

O nosečniških znakih pa punce ne razmišljajte preveč, sej vemo kdaj se pojavijo (kar poglejte pri puncah ki zanosijo po naravni poti). Sicer pa so pri vsaki drugačni, lahko so zelo podobni menstrualnim, ali jih pa sploh ni. Pa še nafilane smo z vsem mogošim, pa še prešpikane.

Irena

New Report

Close