Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI oktober, november

IVF/ICSI/IUI oktober, november

Pozdravljne
Jaz sem tudi danes naredila CB in je bil takoj pozitiven in potem sem letela še po dva.Enega še naredila popoldan,spet pozitiven,drugega(se pravi tretjega),pa imam pripravljenega še za jutri zjutraj.Sploh ne morem verjeti,ker me je od četrtka tako bolelo,da sem bila zihr da jo bom dobila.Sedaj me boli veliko manj,me pa še vedno parkrat na dan zaštiha in se sploh ne morem sprostit,ker me je zelo strah,da ne bo spet kaj narobe.Bojim se kakšne krvavitve.Upam,da bo vse o.k..Pa še eno vprašanje,če ne krvaviš do uradnega testa nič oz. do UZ,a to pomeni da sta se oba prijela ali kako????Lep pozdrav vsem

Bibica žal mi je zate,tudi jaz predobro vem kakšni so občutki,ampak glavo pokonci naslednjič bo pa zihr.OBJEMČEK

Nejka27 iz vsega srca čestitke in srečno še naprej!!!

nejka27,

iskrene čestitke!!! A si toliko prej šla delat test, sem videla, da imaš 18.11…
In ti je tako zgodaj že pokazal plus. Super!

lp
nejka7

Nejka 27: ISKRENE ČESTITKE!!!
A si imela ET na 3. dan ali 5. dan, ker si delala test ful zgodaj, kar 8 dni prej.
Jaz imam test uradno 18.11, ET pa sem imela 4.11. na 3. dan.

Irena31: kaj pa ti? Kdaj si imela ET? 3. ali 5. dan?Po mojem je še prezgodaj….

Zdaj pa ima še mene, da bi lulala, a je šele konec 6.dne od ET, torej to pomeni 11 dni od stopke, ki lahko vpliva na rezultat. A katera ve, koliko časa?

Aja, imam pa VESELO novico. Šele danes sem prejela pošto in imava 1 zamrznjenčka..juhuhuu, enemu je uspelo od treh prilesti do 5 .dne – pravi borec!!!!

Vem, da Reš ni naklonjen za ETZ enega zamrznjenčka, a če bo treba, ga bom prosila zanj, ker trenutno ne razmišljam še o enem postopku od začetka. Drugače pa tudi mene šraufa v desnem jajčniku, stalno, skozi cel dan…bomo videli..moram si najti zaposlitev, da se zamotim, ker stalno mislim samo na mojo, malo pikico..

SREČNO VSEM!!!!

LPN

Jaz sem malo pobrskala po starih postih glede tega kdaj so ostale delale test in ene so ga že šesti dan pa je bil pozitiven(E.T.peti dan).Jaz in Irena sva bili skupaj na transferju peti dan in danes je štirinajst dni od stopke tako da nima nobenega vpliva več.Stopka lahko vpliva na test do desetega dne.Jaz nisem mogla več zdržat,sem bila čist na koncu.Sem ful vesela,vendar pred mano je še dolga pot.Me je res zelo strah.Srečno.
Nataša glede nato,da si imela transfer tretji dan,počakaj kakšen dan, probi naredit test v četrtek,mogoče ti že kaj pokaže.SREČNO tudi tebi,itak bo pa plusek boš vidla.

Nejka27 čestitke.
Za število (eden ali dva) pa boš za ziher zvedela šele na UZ. Tudi meni so vstavili 2, pa nisem nič krvavela, a se je prijel samo eden. Tako da…počakaj do UZ, pa boš videla.Ma glavno, da je ++++.
Res fajn.
Srečno.

Živjo, punce

Sicer se zanje dni malo manj oglašam, ampak vas redno spremljam….
nejka27 – ISKRENE ČESTITKE!!!!
Bibica – žal mi je, da ti ni uspelo, ne izgubi upanja, tudi ti boš dočakala +
Irena31 – mislim da si test delela prezgodaj in ta – še nič ne pomeni. Predlagam, da še malo počakaš in čez par dni ponoviš in boš videla kaj bo takrat….

Jaz sem tudi že po ET in sedaj me čaka mučnih 14 dni čakanja….

Lep dan vsem!

Katarina

Sem ponovila test in je pozitivno.Zdej pa menda gre zares.Lep pozdrav vsem in čimveč plusov.

Ojla punce,

da vam obrazložim mojo situacijo. ET sen mela 5 dan. Šesti dan po ET pa ob 22h se je začel temno rdeč izcedek. Sedmi dan zjutraj je bilo že čisto svetlo rdeče barve in malo več, popoldan nič, zvečer pa spet mal. Ponoči ni bilo nič, danes zjutraj in dopoldan pa spet svetlo rdeče (take vodene barve). Ni ne M ni ne izcedek. Test pa je bil včeraj zjutraj – (to je sedmi dan po ET mogoče je še prehma, mogoše pa ne).
Ne vem kaj naj si mislim, vem samo to da me je šist podrl.

Irena

Vem, da je to moj prvi postopek, ampak je to vse skupaj blo čisti preveč za mene. Vsa vam čast tistim, ki greste iz postopka v postopek. Ne vem, mogoče se tudi jest v treh mesecih še premislim (zamrznenčkov namreč nimava). Vem le, da sem še zmer tolk napihnjena (hkrati pa vse tolk tiši tam v spodnje delu trebuha), da že tri dni z odpetimi hlačami po svet hodim.

Irena

Hvala punce za spodbudne besede! Danes sem dobila M, tako da ni več upanja. Saj enega sončka že imam doma, tako da mi je lažje. Bom pa njej posvetila vso ljubezen. Dobiti otročka je res najlepši dar ki se nam zgodi, vsak dan pa nepozabno doživetje.
Nejka27 iskrene čestitke in vso srečo še 8 mesecev!
Irena31, ti pa kar še malo počakaj, morda pa bo na koncu vse ok!
Vso srečo punce!!!!

Aja NEJKA27 še enkrat šestitke (upam da sta dva)

Irena

Irena tudi pri tebi ni še vsega konec.Počakaj še malo,sej so nama povedali glede izcedkov tako da,se vidmo v sredo.Jaz verjamem vate.OBJEMČEK

Nejka27, z zamudo, pa vendarle: iskreno čestitam! Jaz vas kar še pridem prebrat vsake toliko časa in navijam za vsako posebej. Vem, da bo vsem uspelo, slej ko prej, v to sem prepričana! Srečno!

Bibica, žal mi je. Sva pa v isti situaciji, Jaz namreč čakam svoj dan D, ki bo šele naslednji teden, a me šraufa po jajčnikih sto na uro in imam občutek, da se tetka bliža.
Bomo videli, zato pa vsak dan močno objemam svojega sinka in se zahvalim, da ga imava. Brez njega ne bi imela moči iti po dveh IMN skozi vse to.
Tokrat naju čaka na koncu poti še en zamrznjenček, za katerega se bom borila, da prideva čimprej ponj. Čeprav je le eden, morda je pa ta “ta pravi” ali pa ta, ki je še pri meni.

Drži se, Bibica in tudi vse ostale borke !!!
Irena31, še vedno držim pesti zate!!! Da bi se vsaj seznamček nosečk povečal in nam dal upanja, da uspe tudi nam.

Nataša

Nataša Bon, bom držala pesti, da vsaj tebi uspe! Jaz sem se odločila, da se dam vsaj eno leto v mir, potem bomo pa videli kako naprej. Če vedno nekaj čakaš, tudi ni v redu. Jaz sem potem pod pritiskom. Midve sva vse to že dajale skozi dokler nama ni uspelo, zato nama je malo lažje vse skupaj. Najina sončka doma pa sta itak deležna neizmerne ljubezni saj sva se za njiju močno borile. Moja želja po še enem otročku pa bo malo počakala.
Srečno!

Nejka iskrene čestitke, vsem ostalim pa še vedno stiskam pesti, čeprav se ne javim vsak dan!

lp
škratek

Mislim, da je umrlo zadnje upanje, ponoči se je ulilo.

Vsem ostalim, ki še čakate, pa srečno.

Irena

irena31,

Kaj ti naj napišem,edino to…. žal mi je, da ti ni uspelo….
Tudi meni je hudo….

Zdaj držimo pesti še za ostale, ki čakate na pluske !!!

New Report

Close