Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI oktober, november

IVF/ICSI/IUI oktober, november

Ojla,
Ja tudi mene še kdaj pa kdaj špikne, sam jest sem prepričana, da je to še od punkcije, drugaše pa moje počutje krasno, dolgas mi ni, crkljam sama sebe in uživam. Je pa vseeno dost. V ponedeljek grem v službo, tko mal z rezervo (nadure odpadejo, tereni odpadejo…).

Irena

Živijo punce!
Jaz še vedno čakam in upam da se je kaj prijelo. Če mi moj danes kupi test, ga naredim že v nedeljo, drugače pa v ponedeljek. Tako me je straaaaaaaaah negativnega rezultata!

Še seznamček:
Dodajam podatke:
lopatka…….1. dan M xx.xx, punkcija xx.xx, ET xx.xx., test xx.xx
diana79……1. dan M xx.xx, punkcija xx.xx, ET xx.xx.,test xx.xx
Irena31….1. dan M 08.10.,punkcija 29.10.., ET 03.11., test 18.11., suprefakt+gonal
Natasa Bon…1. dan M 22.10. punkcija 1.11, ET 4.11, test 18.11, suprefact+ merional 3x
Bibica……1. dan M 12.10., ETZ (2) 27.10., test 10.11.
Bobika…..1.dan M 26.10., punkcija 01.12.?, ET xx.xx., test xx.xx.
sneguljcica…1.dan M 27.10.punkcija; 7.11., ETZxx xx test xx xx
ST*……….1. dan M. 30.10., ETZxx.xx. test xx.xx. estrofem
smrketa x……1.dan M 16.10.,ETZ 03.11. test 16.11
nejka27…..1.dan M 09.10.,punkcija 29.10….,ET 3.11.,test 18.11.,superfackt+menopur

Nosečke:
tim 81……….1. dan M 4.8., punkcija 15.8., ET (2) 18.8., test CB 30.8.+ (2)
mojca76…….1. dan M 4.8., punkcija 16.8., ET (2) 21.8., test CB 28.8. + (2): Cetrotide in Puregon (stopka Pregnyl)
Blicka………1. dan M ??.8., punkcija 3.9., ET 6.9., test CB 20.9. + (?)
tajči1000……1.dan M 13.9, punkcija 23.9, ET 26.9, test 10.10. +
39…………..1. dan M 23.9., punkcija 7.10., ET 12.10., test 26.10. + Z: dif. + gonal
neza0401….1. dan M 29.09, punkcija 11.10, ET 14.10, test 28.10. + Z: dif + puregon
mašaj………1.dan M 28.8., punkicja 16.10., ET 21.10., test 05.11. + Z. suprefact + menopur

Ponovno v postopek:
šibica (november), nola1 (november), Mayita (november), Ajda501 (november),atinasip, daisyB, betricija, bita79 (2010) , tin79 (januar 2010)
Aneri11 (?),ELLA (?) , Zvezdica26(jan 2010), ninocka (jan 2010), deja55 (?), Suzy (?), bata(?)

Pozdravček
Mislim,da je pri meni konec,ker me čedalje bolj boli in se bo verjetno vsak čas vlilo.Tudi ponoči me je bolelo,tako da,…nisem niti malo več optimistična.V ponedeljek je moj čas za menstruacijo in verjetno bo točna kot urca.Vse mi je dol padlo in zdej grem malo bluzit,ker mi je čist preveč dolgcajt doma in ves čas o tem razmišljam.SREČNO VSEM

in kako se kaj počutite nosečke?…

in tiste, ki ste po Et-ju in čakate na pluske…kako ste?
Kako se vam kaj vleče ? A boste na bolniški do testa ali ste v službi?

pozdravček

nejka7[/quote]

Oj !
Men se vleče fuuul sam se mal tolažim s tem da grem tokrat v službo da mi prej mine oz. da ne študiram sam na to al me kej špika al bo al ne bo ……….. se pravi bom 4 dni + vikend doma v ponedeljek pa v službo, pa upajmo na najbolše!

mašaj tudi jst ti čestitam !!!

Ojla punce,

Nič ne delajte panike dokler se kaj ne zgodi. Zaposlite si možgančke s čim drugim (branje kake knjige – priporočam vam lahko pnr.: Imenovali so jo dvoje src, ali pa Iščem inpotentnega moža…). UŽIVAJTE, vzemiti si trenutke samo zase in za razvajanje same sebe.

Sicer pa gren jest tudi v ponedeljek v službo.

Irena

Nejka27, ne pusti se tem neg. mislim.

Meni se je dogajalo isto. Si kaj napihnjena? Ves čas sem imela občutek da se bo ravnokar ulilo, pa je ni bilo od nikoder. Celo test sem delala dva dni pred predvideno M, ki je pokazal dve črtici. Si moreš mislit, da sem se celo prepričala da ni nič in ga vrgla v smeti. Še možu sem rekla no vidiš da ni nič, pa mi je rekel da on ni prepričan. Res je bila druga zelo rahla vendar je bila. No sem čez dva dni poskusila še enkrat z istim in še CB da ne bi bilo pomote. In seveda sem zagledala + in iste II.

Tako da glede na to sa si imela ET 5. dan zna biti da se je prijelo in čutiš že raztezanje maternice – občutek točno tak kot pred M.

Samo pazi se da se ne prehladiš, počivaj in sprehodi nikakor ne škodijo, je dobro ker prekrvavi maternico.

Držim vam vsem pesti!

Irena31, Nejka27 in ostale: naj vam za vzpodbudo povem, kako je bilo v tokratnem postopku z menoj. Ko sem začela jemati Femoden, sem dobila vnetje ledvic, antibiotike itd. Ko sem začela z injekcijami Diferelina, sem dobila tako hudo virozo, da že dolgo ne. Kihala, smrkala, kašljala, k sreči pa nisem imela vročine več kot 37,5 ali 37,6. Ko sem šla na prvi ultrazvok, sem komaj sedela tam v čakalnici, tako sem bila zdelana. Nekajkrat sem omahovala, ali je smiselno nadaljevati, pa sem si rekla, nič, če sem tako daleč, grem do konca, mogoče me pa samo “oni zgoraj” preizkuša, ali si zaslužim otročka ali ne. To je bil moj peti postopek, doslej sem imela vedno okrog 4 celice, od katerih je na koncu ostala samo ena, pa še ta bolj švoh. Na tokratno punkcijo sem šla čisto vdana v usodo, pričakovala nisem ničesar, ker sem iskreno rečeno dvomila v uspeh. No, pa smo pridelali 9 celic, na koncu so mi vstavili dve blastocisti in po 10 letih truda sem prvič v življenju zagledala +. Tako da: nikoli obupat, biti prepričan v uspeh, pa pozitivno gledat naprej! Velja?

Ah 39

kako si kaj. Si že bila na UZ? Jaz sem ga imela v torek pa me je nagnal češ da zakaj sem prišla tako zgodaj. Me je pregledal in videl le enega, tako da sem ponovno naročena 17.11.

Kako se ti ubadaš z nosečnostjo. Jaz nekako sploh nimam občutka da sem noseča, razen tega da ponavadi spim že ob 8,15.
Te je kaj strah splava – ne mine dan da na to ne bi pomislila, ves čas hodim gledat ali je vse ok.
vem da so to negativne misli in moram počasi pozabit na to. Vem pa tudi da najbolj rizična tedna 7-9 šele prihajata. Sedaj sem v 6T.

Ufff ti strahovi, najperej te je strah ali bo kaj celic, ali se bodo oplodile, ali se bodo prijele, ali se obdržalo,… kje se to konča? Po moje ko rodiš, potem pa nastopijo novi!

Joj te misli je treba odgnati!!!!

39, hvala za vzpodbudo in velja!

Neza0401, na približno enakem sem kot ti, prav tako me je strah, da ne bi dočakali tistega magičnega 12. tedna. UZ še nisem imela, naročena sem šele 25. 11., kar se mi zdi ful pozno. Ne vem, kako bom zdržala do takrat. Jaz sem en teden pred tabo, torej sem sedaj sredi 7. tedna in za razliko od tebe me že ves čas šraufa po trebuhu, kot da bi nekaj napačnega pojedla. Včeraj mi je bilo pa zjutraj kar precej slabo, bruhala sicer nisem, ampak ni veliko manjkalo. Prsi imam še vedno kot žoge, na trebuhu sploh ne morem spat, na sploh pa tudi jaz veliko spim, včasih me zmanjka kar že popoldne za kakšno uro, dve. Tudi jaz poskušam odganjati negativne misli, ampak takoj ko jim dovolim blizu, leze vame strah, da ne bi šlo kaj narobe. Mislim, da je to kar razumljivo, glede na to, koliko smo se namučili, da pridemo do sem. Ampak tile naši mali so borci, boš videla, se ne dajo kar tako! Samo močno moramo paziti nanje! Mimogrede, koliko si ti imela bHCG? Jaz sem imela nekaj čez 1700 in ne vem, ali to lahko pomeni tudi dvojčke? Drži se in vse dobro!

Sem se že malo pomirila in sem tudi čisto čudne volje,malo dobre, čez deset minut malo slabe.Verjetno glede na vreme.hehe
Zdej sem prišla domov in mi je super,ker sem šla malo med folk.Sem že malo bolj optimistična kot sem bila zjutraj.Pogovor z Ireno mi je tudi koristil in vas vse lepo pozdravljam in vam javim plus.hehe

Bata žal mi je,….ker ni uspelo. Naj GK prinese plusek……

Vsem ostalim stiskam pesti,….naj zmagajo ++++++

lp, februar20

Februar20 ja, jutri štartam z Menopurjem, danes sem dobila M.

Bom imela sedaj ET na 5. dan, tako kot prvič, ko sem dočala +, žal potem z abrazijo.

Bata, velik srece v tem postopku. Spet bova startali skupaj. No jaz sem dobila prvo injekcijo 06-11, ti pa 07-11, le da imas ti kratki postopek in bos seveda prej prisla do +…..jaz pa nekaj dni za teboj 🙂

Ajda

ajda501 vse srečo ti želim. Lani sva bili tudi skoraj na istem skupaj v postopku skoraj, vendar pri dr. Rešu, sedaj pa sva obe drugje, le da sem jaz imela vmes še 2 postopka.

Ni vrag, da nas ne pričaka + še letos.

Ojla punce,

glede na to kaj berem se mi zdi, da je to kar se z mano dogaja normalno. Mal so mi začel živčki odpovedvat – je skrajni čas, da grem v službo. Hkrati pa me že dva dni na trenutke obliva vročina (tko od znotraj mi tolk vroče kot da je zunaj 35 stopinj). Po spodnjem delu trebuha me pa skos po malem šraufa – kot da bi imela M, pa je ni – juuuhu.

Irena

irena31,

a ko si se špikala te ni nič oblivalo? Mene je, in kar naprej mi je bilo ful vroče…

držimo pesti, da tvoja M ne bo prišla in boš dočakala +

drži se, srečno!!!

lp
nejka7

Dobro jutro!

Kar nekam prazen je ta seznam bork v novembru. Vsem, ki v naslednjih dneh čakate na +, upam da vam čas hitro mine.Vsem v postopku pa želim, vse najboljše.

Jaz pridno pijem estrofem in čakam 1. UZ v torek, da vidimo kdaj dobim moja dva pingota v varstvo.
Lepo nedeljo vam želim.

nejka7,

pravzaprav mi je bilo konstantno bolj vroče, tko da so me sodelavci prov čudn gledal k takrat se je zunaj že mal ohladil jest sem pa še zmer pri odprtem oknu delala (drgač me skos zebe).

Irena

New Report

Close