Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI oktober, november

IVF/ICSI/IUI oktober, november

Punce, hvala za čestitke…komaj čakam četrtek…se kr ne upam še veselit…sploh po lanski abraziji…

nejka, kdaj maš spet UZ?

mašaj,

čestitke

Še enkrat čestitke vsem, ki vam je uspelo.

Jest pa odhajam v boj.

Držite pesti jutri punce.

Irena

irena31,
hvala za vzpodbudne besede….
ne, saj ne (še) obupujem….upam, da bodo zrasli spet do naslednjič….
malo me pač skrbi ..in tudi to koliko jih bo, upam,da jih bo čimveč, še bolj pa
da bodo celice kvalitetne in da se bodo potem razvijale kot je treba….

mašaj,
vem da te je strah kaj in kako bo….in je čisto normalno, da se ne upaš veselit…
še malo počakaj in potem se boš lahko veselila in vriskala……
no vidiš, malo nazaj si/sva nabirale še gobe….sedaj si pa že srečka nosečka!!!
na poletje boš pa zibala….
jaz grem spet v sredo na UZ….

lp
nejka7

mašaj bravo, čestitke.

Jaz čakam na moj test v četrtek.

Kakek znake pa imaš, razen tega da si imela izcedek na 9. dan?

Jaz sem imela ETZ, pa le občasnega špikanja na levi spodaj je vse normalno, prsi sploh nič občutljive. Bomo videli.

irena31,
seveda da bomo jutri zelo mislile nate ….
veliko lepih celic ti želimo….srečno!!!

lp
nejka7

bata, držimo pesti za tvoj test v četrtek…
lp
nejka7

nejka7
je pač tako in je škoda, da zdaj jokam in se sekiram, sem se že intenzivno lotila tega z Avstrijo in ti povem, da sem že samo na spletnih straneh prebrala toliko novega, da bom danes kar poklicala na GK in se poskusila dobit z biologinjo, da mi razloži, če delajo kaj od tega tudi pri nas. Drugače pa si lahko v Gradzu sama izberem termin, nimajo čakalnih vrst, je pa res, da to ni poceni. No vsekakor bom šla na posvet v Gradz in Celovec, vsaka informacija, ki jo bom dobila mi škoditi definitivno ne more.

mašaj
res sem ful vesela zate in želim ti vse lepo tudi naprej

bata
kako si pa ti? Te pogrešam. Upam, da javiš plusek, ti ga iz srca privoščim.

Za vse ostale pa
Srečno, srečno, srečno….do +++ in še naprej,

Suzy

Bata, držim pesti za četrtek!

lp
škratek

Hvala za čestitke! 🙂

Bata, znaki? zgaga me zvečer daje, pa slabo mi je malo, drugače pa nič drugega. a ne bi ti danes na en test malo lulala? 😉
Lp, Maša

Popravljam seznam. Žal:(

mašaj………1.dan M 28.8., punkicja 16.10., ET 21.10., test 05.11. Z. suprefact + menopur
lopatka…….1. dan M xx.xx, punkcija xx.xx, ET xx.xx., test xx.xx
bata ……….1. dan M 06.10, ETZ (1) 22.10, test 05.11
diana79……1. dan M xx.xx, punkcija xx.xx, ET xx.xx.,test xx.xx
Irena31….1. dan M 08.10.,punkcija 29.10.., ET 03.11., test 18.11., suprefakt+gonal
Natasa Bon…1. dan M 22.10. punkcija 1.11, ET xx.11, test xx.11, suprefact+ merional 3x
Bibica……1. dan M 12.10., ETZ (2) 27.10., test 10.11.
Bobika…..1.dan M 26.10., punkcija 01.12.?, ET xx.xx., test xx.xx.
sneguljcica…1.dan M 27.10. xx xx., ETZxx xx test xx xx
ST*……….1. dan M. 30.10., ETZxx.xx. test xx.xx. estrofem
smrketa x……1.dan M 16.10.,ETZ 03.11. test xx.xx.

Nosečke:
tim 81……….1. dan M 4.8., punkcija 15.8., ET (2) 18.8., test CB 30.8.+ (2)
mojca76…….1. dan M 4.8., punkcija 16.8., ET (2) 21.8., test CB 28.8. + (2): Cetrotide in Puregon (stopka Pregnyl)
Blicka………1. dan M ??.8., punkcija 3.9., ET 6.9., test CB 20.9. + (?)
tajči1000……1.dan M 13.9, punkcija 23.9, ET 26.9, test 10.10. +
39…………..1. dan M 23.9., punkcija 7.10., ET 12.10., test 26.10. + Z: dif. + gonal
neza0401….1. dan M 29.09, punkcija 11.10, ET 14.10, test 28.10. + Z: dif + puregon

Ponovno v postopek:
šibica (november), nola1 (november), Mayita (november), Ajda501 (november),atinasip, daisyB, betricija, bita79 (2010) , tin79 (januar 2010)
Aneri11 (?),ELLA (?) , Zvezdica26(jan 2010), ninocka (jan 2010), deja55 (?), Suzy (?),

suzy, neeeeeee…. :((((( zelo mi je žal….

suzy,
poročaj, ko boš kaj več izvedela in tudi aksneje, če boš šla, sproti poročaj…
Mislim, da bomo vse punce vesele, če nam boš povedala kaj novega in dalal kakšne informacije…nikoli ne veš, morda bo katera od nas kdaj potrebovala….
in kakšne so cene, ker pišeš, da je drago?

nejka7
upam, da ne boš rabila tega, držim pesti, da ti rata v tem postopku. Drugače pa so cene nekje do 5000 € (IMSI….), bom pa točno in veliko več izvedela na razgovoru. Bom javila.

mašaj
danes sem že veliko bolje in že gledam naprej. Bi bilo lepo, da bi bili obe noseči, a kot mi je ena punca napisala, je vse tole loterija. Eni dobijo v prvo, eni pa morajo igrati večkrat… jaz ne bom obupala.

Srečno vsem,

Suzy

suzy,
ojej, je pa res drago….
in res srčno upam, da mi uspe v tem postopku in da mi ne bo treba kdaj hodit še kam drugam…
Ti nam le poročaj….me pa bomo držale pesti zate….srečno !!!

Mašaj, čestitke! Vso srečo še teh 8 mesecev!
Suzy, žal mi je! Želim ti da ti uspe naslednjič!
Bata, tudi mene špika, samo bolj na desni strani. A misliš da je to normalno? Dej naredi test, dej. Bom držala pestke!

Bibica sicer res ne upam na +, se z možem veš čas neki kregava, in se prčkava, skratka kako pa naj bi bil +, ko pa je vse tako napeto.

Mene ko špikne je to, da me špikne in pol zopet, ni bolečina, da traja.

Vsako toliko mislim, da pride M, pa potem grem na WC, ker čutim kako mi teče, pol pa je to od Prometriuma. No, morda grem danes kupiti test, bom videla.

Srečno vsem nosečkam in ostalim.

Nejka7 – brez skrbi, bodo še zrasli, kar pogumno naprej…
Jaz imam ta teden punkcijo pa sem dobila ampule za stop injekcijo. Pa imam eno vprašanje. A ste najprej iz ene flaške z injekcijo ven izbrizgale vodo in jo vbrizgale v flaško s praškom in potem še isto z drugima dvema ampulama ali ste imele kakšen drugačen sistem? Da se jo pa v trebuh, kajne?

Katarina

katarina74,
hvala za vzpodbudo, ja res upam,da bodo zrasli in da jih bo veliko kvalitetnih….
(napisala sem ti tudi sporočilo na zasebna sporočila, …preveri…in kako je s tanjem foliklov?)

glede stopke ti ne vem odgovorit, ker še nisem tako daleč…
in kdaj imaš punkcijo? a v četrtek, če si že dobila injekcijo?
se pravi, da ne greš več na Uz?

lp
nejka7

Nejka7 – Brez skrbi, da bodo še rasli – poglej na mojem primeru, so bili tudi na prvem UZ vsi folikli pod 14, danes pa so med 17 – 22, jih je pa okrog 15. Punkcijo imam v četrtek, mislim, da moram kar takoj na oddelek, in nič več na UZ

Katarina

New Report

Close