IVF/ICSI/IUI 2021
@Mandarina638
Samo počivaj ? vplivati res ne moreš. Pa se je izcedek umiril?
Z simptomi pa se ne obremenjuj. Jaz sem v 31.tednu pa nimam niti enega simptoma. Prej, ko ni uspelo pa 1000 in 1 simptom ? vsaka je različna. Držim pesti, da bo vse super čez 2 dni. Strah pri nas pa res vedno ostane. Jaz še si zdaj papir gledam ko grem na wc ?
To cakanje je res grozno, najraje bi sla samo da vidim kako je na stvari, ta nevednost je najhujsa. Izcedek se umiri, potem pa spet nastane, sploh po Utrogestanu ga je potem vec, potem se pa spet umiri. Saj ne vem kaj bi si mislila. Sedaj se mi zdi da nimam nobenega simptoma N vec in bi kar vrgla pusko v koruzo, ker sem itak obrnala ves internet in edina logicna razlaga mi je, da je plod odmrl oz. mu ne bije srce. Grozna sem, samo da bo cimprej konec in da vidim na cem sem. Odkar sm v postopku se ne morem sprostiti in naspati. To je res psihicna vojna in obcudujem tiste, ki dajo to cez 4x, 5x ali se veckrat.?
@Mandarina638 po navadi meni pridigajo, da vidim samo negativne stvari, zdaj pa moram jaz tebi ?
Ne delaj panike, če ni močne krvavitve, vem celo za eno, ki je obilno krvavela, pa donosila. Raje se osredotoči na kaj lepega, prigovarjaj svojemu zarodku, naj ostane s tabo in mu povej kaj vse ga čaka lepega.
Če se je res zgodilo najslabše se boš s tem spopadla, ko bodo to potrdili, ne prehitevajo dogodkov.
Bodi močna ?
@nesrecnica hvala. ? nevem kaj bi brez vas tukaj punce, ker ste edine, ki dejansko razumete. ❤ Saj vem da s svojimi crnimi mislimi ne pomagam, ampak kar ne morem biti optimisticna. ? V vsakem primeru smo mocne in ne glede na to kako se razplete, vem da nam bo 1x uspelo do konca. ? Samo hocem, da je cimprej konec te nevednosti.
@Mandarina638
Ni to edina logična razlaga, da bi plod odmrl. Kot je @Nesrečnica rekla glede obilne krvavitve. Tudi jaz sem 14 dni krvavela in to svežo kri – ki vsepovsod piše da je to najslabše. In sploh ni bilo povezano s plodom. Ne vrži puške v koruzo. Od mojih ožjih 7 prijateljic, jih je 5 krvavelo v nosečnosti pa vse ok. Več je tega kot si sploh predstavljamo.
Razen en nasvet, da se mogoče pomiriš. Meni so rekli naj počakam in mirujem do UZ. Pa tudi nisem zdržala. Sem si izmislila, da imam bolečine v trebuhu ? pa sem šla k dežurnemu pa so mi naredili prvi UZ. Tako sem se tudi pomirila ??
Pozdravljene dame. Najprej poklon vsem, ki ste v boju za malim cudezem polne vere in volje. V tem boju je tanka meja med tem da pokleknes ali se boris. Zato moj poklon vsem, ki ste kljub neuspehom vztrajale in docakale plusek in vsem, ki vztrajate. Tema ima veliko strani. Ni slo vse prebrati. Ce bi se kateri dalo, bi mi na kratko opisala kako priti do iui? Sem v tretjem ciklusu femare. Podobno klomifenu. Imam pco. Sveze diagnosticirano. Nimam ovulacij. Visok amh za mojih 32let. Rezerve imam veliko. Trudiva se dve leti plus, za prvega. Partner bp spermiogram. 6mes naj bi imela terapijo za stimulacijo jajcnikov. Ce ne uspe, sledi iui. Baje. Vem,da prehitevam dogodke, vendar me samo zanima koliko traja od oddane napotnice do posveta/obravnave/prenosa semena v teh nehvaleznih koronskih casih? Najlepsa hvala tisti, ki si vzame cas za odgovor. Cedalje bolj me stiska, meseci razocaranj tako hitro letijo mimo. Absolutno pa vztrajamo do konca. 🙂 Dokler me ta mala dusa ne izbere. Vse najboljse v novem letu. Cimvec zaobljenih trebusckov.
@Valentina89 jaz žal ne vem, ti pa svetujem, da pišeš še v temo za leto 2022, tam smo letos šele začele z objavami, pa boš lažje sledila 😉
@Valentina89 Jaz sem imela po histeroskopijo in laparoskopiji kontrolni pregled sredi oktobra. In ker naj bi po odstranitvi pregrade bilo sedaj vse ok, me je oktobra dala na konzilij za odobritev IUI. Novembra sem dobila odobritev in konec novembra imela prvi postopek IUI (žal neuspešno). Sedaj sem ravno začela ponovno jemati femaro za 2. IUI. 🙂
@lizaza in @ella tereza Čestitke in uživajta v materinstvu!???
@Mandarina, srecno danes, naj te cakajo samo lepe novice ???❤
Evo punce, zivcne vojne je vsaj malo konec. Srcek bije, plod je velik kot mora biti 7t1d, kar pomeni da se je vgnezdil kaksen dan po prenosu, trenutno vse bp. ? Hvala vsem, ki ste me tolazile in vzpodbujale. ? Nevem kaj bi brez vas. ? Kontrolo pri svojem G naj bi imela cez 14 dni… tako da bom spet malo odstevala in cakala… mogoce sedaj za 2% lazje diham, ampak se dalec od tega, da bi se sprostila. Upam da tud do tega nekoc pridem. ?