IVF/ICSI/IUI 2021
@julija151 mislim da je punca tukaj gor, nevem ce ni bila @nesrecnica imela podobno situacijo, negativen test brez M in ni smela nehati z Utrogestanom, ko je klicala in je morala vseeno na krvnega.
Sicrer pa lahko da je slo za kasnejso vgnezditev in se zato nic ne pokaze, js se ne bi kar obupala na tvojem mestu.
@Mandarina638 ne to pa nisem bila jaz, meni je kazal lažno pozitivno… Je bila pa ena druga punca, samo še ne spomnim zdajle katera – mogoče @Scorpionka ??
@julija151 načeloma naj bi pokazalo 9 ali 10 dan po prenosu oz tam cca 4-6 dni po vgnezditvi. Dokler se ne vlije ostaja upanje, možno da se je kasneje zgnezdilo ali pa test ni dovolj občutljiv oz kaže narobe. Priporočam krvnega, ko je najbolj zanesljiv ali pa digitalni CB
Oprosti Nesrecnica, sem te po “krivem” obtozla. ? Vedela sem, da je ena pisala kako se ji butasto zdi iti na krvnega, ker je vedela da nic ni, ampak je vseeno morala.
Julija, vse moznosti so odprte, kot je rekla Nesrecnica. V vsakem primeru pojdi na krvnega, tisto bo sigurno pokazalo kaksna je situacija.
@nova667 si dobila datum za UZ? Js ga imam 13.1. kot so ti rekli. Pa spet 14 dni odstevanja, cakanja, zivcne vojne, oh. ?
Pozdravljene punce. Vsem cestitam za + ?
@nikita21 zelo mi je zal, upam da se ti cimprej uresnici zelja. Drzim pesti zate.
Imam eno vprasanje… utrogestan in estrofem bi naj jemali do 10. Tedna, kasneje ste same prekinle ali so vam odvzeli kri in preverili raven progesterona?
Hvala za odgovor
zelim vam vse lepo novo leto in cimvec ++
Nova667, 31.12.2021 ob 10:44
Mandarina 638 dobila 14.1. imam☺️ Ja isto jaz, zato pa komaj čakam, da pride ta dan in vsak dan prosim naj bo vse vredo?✊? Naj nama čimprej mine teh 14 dni in vsem želim, da bo 2022 naše leto, veliko pluskov in vsega lepega❤️❤️✊??
Zgleda res imas vse 1 dan za mano. ? Bova skupaj odstevali. ?
Drugace pa tudi js vsem zelim v novem letu ogromno moci za vse postopke in cimvec pluskov. ❤ Za nas pa upam da se iztece najboljsi scenarij. ?
Jst sm mela u sredo splav s tabletami,sm ful krvavela…po odpustu,k sm hodila proti urgenci(izhod) sm 2x kmau skup padla,dobr da je bla klop blizu da sm se usedla…vem,da bi mogla it takoj nazaj pa nism sla kr je biu moj ze u lj(uro pa pol mamo do lj)…na avtomatu sm si vzela za pit pa ene piskote,da sm mau k seb prsla…se dns sm ful svoh…po parih korakih sm ful zmatrana,zadihana,srce mi razbija,vrti se mi,ampak je vsak dan buls…u PON bom sla u laboratorij dat kri,da vidmo kok pa kaj naprej…
P.S.:povrh vsega mi je pa dns dopoldne se sosedova psica napadla mojo in smo mogli letet do veterinarja k je delou sm do 12 na sivanje…se zdj ni prsla cist iz narkoze,nemore hodt…tok da bomo mel res ‘perfektno’ novo leto
Pozdravljene nosečke in bodoče nosečke! ?
Da se vam še jaz končno pridružim. V sredo imam prvi uz za prenos zamrznjenčka. Upam, da v tem ciklusu rata. Novembra je ovulacija zamujala, zato smo prekinili. Iz prvega postopka imam doma skoraj dve leti staro malo navihanko, ki ji želiva dati še bratca ali sestrico, ki je ostal/a iz tega postopka. ? Upala sem na manjšo razliko, pa nisem dobila menstruacije celih 20 mesecev po porodu ?♀️. Ampak ok, je že moralo biti tako…
Srečno vsem v letu, ki je pred nami! ??
Ta teden je bil moj srecen teden. Povila sem velikega fantica Jerneja. Punce, vztrajnost se splaca (5. IVF) in naj vam noben splav ne odvzame moci za vztrajanje (3 ss). Zame je bilo l. 2021 najlepse v zivljenju, naj bo tako tudi vase 2022, za vse tiste, ki se cakate. Do konca in naprej. Sreca bo slej ko prej na vasi strani❤️❤️❤️