Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

Cestitke Mandarina lepo in mirno nosecnost zelim?

Oj, imamo tukaj kaj uspesnih IUI postopkov? ? sicer pa še cakam na sprejem.

Čestitke vsem s pluskom, za vse nas ostale stiskam pesti ❤

@Mandarina638 čestitke ?

.@nikita21 žal mi je in upam, da bo se čim lepše sčistilo …

Punce, pri IVF se dan punkcije smatra kot ovulacija, potem pa je navadno 5. dan prenos zarodka. Krvni test se opravlja šele 14. dan po prenosu.

Se pravi, da se potem test opravlja šele na 19 dan? (glede na cikel)

A ni tako, da je krvni test pozitiven nekje 10 dni po vgnezditvi, urinski pa 14 dni?

@nesrecnica in @natalijakaja hvala punci ??

@julija151 meni je urinski test pokazal 10. dan po prenosu pozitivno sredi dneva (ne z jutranjim urinom), imela sem prenos 5-dnevnega zarodka, krvni test sem imela 15. dan po prenosu.  Ce se punkcija steje kot ovulacija, sem imela krvni test 20. dan po O.

Moja beta je 1,75. ? Menstruacija je prisla v petek kljub progesteronu in danes, na dan testa se je ze koncala, tako da sem vedela, kaj bo. Nimam pojma, ali imava kaj zamrznjenckov, ker nisem dobila se nobene poste. Vsekakor pa jaz v nove postopke ne grem vec.

@mandarina
, tvoja beta je fantasticna, zelim mirno nosecnost in vse lepo z bebico.  Hvala za vso podporo. ?

Mandarina čestitke? Tudi jaz presrečna, moja beta je skoraj 1500☺️??Za ultrazvok mi je povedala, da bo približno 13.1. – 14.1.; pošljejo natančen datum po pošti…Srečno do konca?❤️?

Mandarina638 – Hvala.

Jaz sem bila ta cikel brez stimulacije in sem 11. in 12. dan po ovulaciji, popoldan za hec delala test in če zelo gledam vidim raaahlooo črtico. Je še prezgodaj, kajne?

Samo simptomov nimam pa nič 🙁  samo zelo napihnjen trebuh (verjetno zaradi utrogestana), občasno rahlo boleče prsi

Odgovor na objavo uporabnika
Nova667, 28.12.2021 ob 15:46

Mandarina čestitke? Tudi jaz presrečna, moja beta je skoraj 1500☺️??Za ultrazvok mi je povedala, da bo približno 13.1. – 14.1.; pošljejo natančen datum po pošti…Srečno do konca?❤️?

Tudi tebi iskrene cestitke!!!! ? So tudi meni rekli, da lahko pricakujem datum za UZ po posti, tako da predvidevam, da bom imela datum nekje tam kot ti oz. kak dan prej. Upam na najboljse in da zgurava tole do konca! ?

@seenatu hvala tebi, da sva si lahko krajsali cakalne urice. Js sm posto o zamrznjeckih dobila ravno vceraj tako da lahko da bos dobila v prihodnjih dneh.

@julija151 kateri test si pa delala? Tudi pri meni je bila prvic zelooo rahla crtica, ko sm na hitro pogledala sem ze mislila da nic ni. Delala sem pa First sign. Poskusi se z jutranjim urinom, tukaj so punce pisale, da jim je ze 7. dan po prenosu test kazal rahlo crtico, odvisno kdaj se je zarodek vgnezdil.

Hvala jaaaa morava do konca☺️❤️?Jaz sem delala test 7 dan po tranferju popoldan in je bila kar vredo vidna črtica☺️ Vsem želim, da čimprej ugledate težko pričakovani plus in vse dobro, sva tudi midva čakala več kot dve leti in res ni enostavno?❤️

@Nova667 in @Mandarina638 po kolikih poskusih vama je uspelo?

Obema iskrene čestitke za + ? želim vama, da čim bolj uživata v brezskrbni nosečnosti! ??

Nama v prvem IVF postopku?pred tem pa v lanskem letu femara, letos klomifen po nekaj mesecev in nič. Hvala?❤️

Tudi pri nama v prvem IVF (ICSI) postopku. ❤

Punce lep pozdrav vsem, že nekaj mesecev vas spremljam na forumu, sedaj, ko pa stvar postaja “oprijemljiva”, saj za nekaj dni z menstruacijo tudi sama vstopam v postopek, pa sem se tudi jaz opogumila, da poklepetam z vami.

Moram reči, da vas ne ne berem redno, samo na vsake toliko, ker za zapisi vsake od vas, ko berem, res čutim vsa mogoča čustva, od lepih do manj lepih…In prav vsakič me pretrese.

Jaz vstopam v postopek bolj ali manj zaradi moje starosti,  po mojem sem kar med najstarejšimi tu,  dodelili pa so mi modificirani spontani ciklus.

Zanima me, ali katera od vas kaj več ve o tem postopku. Hvala.

P.S. Naj v letu 2022 za vse nas zmaga formula ljubezen+znanost!

@mandarina in @nova čestitke za lepo beto. Na UZ pa naj vaju v januarju razveseli ❤️.

@nikita
Žal mi je, da se ti tokrat ni izšlo in upam, da se vse lepo sčisti s tabletko. Pri meni se lani je. Sam naj te res fanj pregledajo.
Potem pa si odpočij, se poslovi od pikice in, ko boš pripravljena (za nov postopek morajo miniti 3meseci), poizkusi ponovno. Vse dobro ti želim.

@Julija668 vso srečo na poti do otroka ?

Kakor sem jaz našla na hitro na spletu je to naravni ciklus minimalno stimuliran s hormonom HCG. Predvidevam, da torej te v naravnem ciklusu spremljajo z ultrazvokom in dobiš malo pred ovulacijo stop injekcijo (HCG), ki povzroči, da folikel dozori in sproži ovulacijo.

Zdaj kako točno gre to v praksi žal ne vem, sem pa prepričana, da je tu kakšna punca imela enak ali podoben primer in bo znala bolj točno napisati.

Hvala:)

Dosedaj še nisem zasledila info o tem postopku, sicer pa bom kaj kmalu izvedela več…

Jaz sem imela poskus v spontanem postopku. Ker imam redne ovulacije smo spremljali in ko bi bil folikel dovolj velik bi dobila le stop injekcijo ampak je prej folikel ze pocil in ni bilo nic. V spontanem postopku moras imeti res sreco pa da je folikel dovolj zrel.
julija zakaj so ti dali tak postopek?

jaz sem ga zelela sama ker mi je grozno da bi se filala s hormoni, poznam tri zenske ki so nekaj let po postopkih zbolele za rakom… in tega me je res strah.

julija koliko si stara, ce ni skrivnost?

Mandarina638: Uporabila sem First sign, samo lističe.

Poskusim jutri še z jutranjim, takrat bo rabvo 14 dni po O. Bi se že moglo pokazat kajne? Je smisleno da preden prekinem z uporabo Utrogestana naredim še krvni?

Joj tako me je strah testiranj in novih razočaranj 🙁

Z Utrogestanom naj ne bi nehala dokler ne dobis M oz. ce je ne dobis in je krvni negativen. Meni so se dodale 2 skatlici in morem jemat do UZ, nekje sem brala da naj bi jemale celo do 12. tedna.

Poskusi se z jutranjim urinom, pa ce slucajno nic ni, poskusi se cez 2 dni. Vem kako je s temi testi, vcasih ga je boljse ne narediti, si manj razocaran ko dobis M, kot pa da vidis spet tisti minus na testu. ? Upam da ti dedek mraz prinese en debel plus! ?

New Report

Close