IVF/ICSI/IUI 2020
Uuuuh
Pozdravljene deklete,
imam eno prošnjo za pomoč…jaz pa nikakor ne dobim mestruacije, že 53 dan mi teče. Delala sem teste vsi negativni, potem sem pisala v Mb in ko so mi odgovorili je dejala le naj dva dni kasneje (torej danes) ponovim test s clearblue (ker sem vprašala, če bi se morda lahko zgodilo, da test ne bi pokazal, ker mi ovulacijski testi tudi niso in je bil folikel že počen, ko sem bila na kontrolnem UZ – in to je bilo 7.10 in so takrat rekli, da je priložnost mimo in naj čakam naslednjo). Test sem naredila zjutraj, negativno. Sem jih pa že predhodno v mailu spraševala, če bi lahko začela z jemanjem Dobrastona, ki ga imam še doma (tega mi je zdravnica predpisala v marcu, ko je menstruacijo tudi zamujala a takrat je bilo 40 dni pa sem kar dobila tablete in se mi je sprožila, naslednje mesece pa je bila potem redno na programu vse do sedaj). No danes sem takoj zjutraj napisala, da test ni nič pokazal in prosila za nasvet za naprej (ker so mi prvič odpisali naredite test potem pa bomo videla kako in kaj naprej). Toda odgovora nisem dobila, torej če bo vse po sreči ga lahko mogoče pričakujem v ponedeljek. Meni se pa zdi, da me bo ´razneslo´, vse me boli, križ, trebuh, tišči me, napetost, tudi rahli krči in ne vem pride tardeča na obisk že za vikend ali kaj je tako narobe. Zato me zanima, če ima morda katera kakšen domač nasvet, da ji je kaj pomagalo sprožit??
Aja pa za Ena11, ko si spraševala glede tega, da se ti smejejo, češ kam hitiš in da boš šele 33 in da si še mlada, mene ni dala ginekologinja naprej dokler nisem naredila scene pa sem bila takrat že 36 – mi je isto govorila, saj leto dni poskušanja ni pa ja nič, pa to ne more takoj uspet in podobno. Pa mi je samo neke ščitnične hormone pregledovala in me naročala z po več meseci razlike. Tako, da boš morala bit sitna, čeprav zdaj ko je tole s korono je še dodatna omejitev 🙁
Napotnico za test vitaminov in mineralov bi res lahko dal, to je najmanj. Je pa res, da veliko pomeni, da si sproščen in se ne obremenjuješ. Jaz sem stara 39 let in sem imela prvi postopek Ivf (prenos pred slabim mesecem) in je test pozitiven. Nisem delala testa pred odvzemom krvi in vse skupaj od mislila pa je ratalo💪
Od 15 celic so se 3 pravilno oplodile, a sta se 2 nehali razvijati, tako da so mi vstavili mojo eno in edino ❤️ ampak sej samo eno rabiš da je taprava, tako da močno upam da je to ta❤️ aja, delal je pa dr. Voglar, on ima baje kar srečo pri tem ☺️ je reku, gospa zdaj ste noseča in tako naj tut ostane do konca…
Po navodilih; za kosilo dobim kalamare 😜 pod ritjo imam 2 povstra in to je to hehe 😁 grejem mojo pikico in čakam krvbi.. Pomoje ne bom testa prej delala, ceprav sm neučakana, bom najbrz tokrat kr počakala 😊🍀
Scorpionka, drzim pesti, da je ta prava ❤
Brb, srecno jutri 🤞
Marsena, pri tem ti pa zal ne znam pomagat. Upam, da dobis jutri odgovor.
Meni so se stirje O testi ostali od zadnjega postopka, bom jutri pricela delat, pa startam na naravno, ce ze moram spet cakat, da me vzamejo v postopek 😅 Drzim pesti, da bo veseli december za katero od nas se bolj vesel 🥰