Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Takoj ko bo mozno greva v boj, zmrzjencki cakaju na naju 😍

Scorpionka ker lepo pocivi, bo kmalu minilo to spikanje, do nedelje bos ze ko nova 😃

Scorpionka, ja je treba tole odležat, čeprav jaz kar nimam miru 😬 ko ležim, je ok, ko pa ustanem pa vse tam dol zateguje 🙈 kakšne tablete piješ? Jaz danes začnem z Utrogestanom.

brb197
js mam utrogestan za vstavljat 3x na dan pa estrofem za spit 3x na dan.. Krvavitev se je pa včeraj zvečer čisto umirila. Zdaj imam samo malo izcedka malo rjavo in belo, sklepam da od etrogestana. Ja mene tudi ko hodim malo bolj zvija, tako da sm kr pridna in počivam. Jem veliko sadja in zelenjave in čimmanj cukra 😂 čeprav ne uspe vedno 🙈

Ja res si pridna, kar se tiče cukra meni ravno ne uspeva 😁 sicer pa jaz niti nisem imela krvavitev, razen danes zjutraj se je čisto malo pojavila, ko sem si vstavila utrogestan, ampak je že ok. Samo zateguje mi pa še vedno cel trebuh, se mi zdi da prvič ni bilo tako boleče 😐

N150218
uhh nebi vedla kako majo to🤔🤷‍♀️🤷‍♀️ bomo pocakali😁pa se malo glavo “spucali”. Ce bo slo mogoce decembra, dugace pa drugo leto😁🤷‍♀️ mi tudi mal pase “pavze”. Grem drugi teden v petek se modrostni zob ven dajat, tako da to vsaj malo zrihtam🙂

Uuuuh

pikica6789
nič ti nisem fouš.. Sem lih dala en modrostni vn konec septembra.. Pa se še zdej ni čisto zraslo. Pravijo da traja tam do 3 mesece da se ti čist zapre.. Zdej sem ostala brez modrostnih zgoraj(2leti nazaj sm enega ze vn dala), spodnje pa moram baje na stomatolosko it vn dajat. Sam to bo počakal še neki časa 🙈 najprej dojenčka pol pa spodnje 8-ke hehe ☺️
brb197
kako si danes? Mene leva stran tako zateguje, pri vsakem mal hitrejsem gibu da o stopnicab ne govorim.. Desna stran je pa kar uredu se mi zdi. Kej veš koliko časa si je treba utrogestan vstavljat? Vem da za tisti dan ko je ET ne vstavim, kako je pa pol do krvnega? 😊

Jaz sem danes skoraj že čisto ok, ampak tudi delam bolj počasne gibe 😁 utrogestan se najmanj do krvnega ustavlja, če ne celo do potrditvenga uz… Jaz prvič niti do krvnega nisem prišla 🙈

brb197
tokrat greva obe do konca 😉💪🐞🍀🍀🍀

Pozdravljene deklete,
imam eno prošnjo za pomoč…jaz pa nikakor ne dobim mestruacije, že 53 dan mi teče. Delala sem teste vsi negativni, potem sem pisala v Mb in ko so mi odgovorili je dejala le naj dva dni kasneje (torej danes) ponovim test s clearblue (ker sem vprašala, če bi se morda lahko zgodilo, da test ne bi pokazal, ker mi ovulacijski testi tudi niso in je bil folikel že počen, ko sem bila na kontrolnem UZ – in to je bilo 7.10 in so takrat rekli, da je priložnost mimo in naj čakam naslednjo). Test sem naredila zjutraj, negativno. Sem jih pa že predhodno v mailu spraševala, če bi lahko začela z jemanjem Dobrastona, ki ga imam še doma (tega mi je zdravnica predpisala v marcu, ko je menstruacijo tudi zamujala a takrat je bilo 40 dni pa sem kar dobila tablete in se mi je sprožila, naslednje mesece pa je bila potem redno na programu vse do sedaj). No danes sem takoj zjutraj napisala, da test ni nič pokazal in prosila za nasvet za naprej (ker so mi prvič odpisali naredite test potem pa bomo videla kako in kaj naprej). Toda odgovora nisem dobila, torej če bo vse po sreči ga lahko mogoče pričakujem v ponedeljek. Meni se pa zdi, da me bo ´razneslo´, vse me boli, križ, trebuh, tišči me, napetost, tudi rahli krči in ne vem pride tardeča na obisk že za vikend ali kaj je tako narobe. Zato me zanima, če ima morda katera kakšen domač nasvet, da ji je kaj pomagalo sprožit??

Aja pa za Ena11, ko si spraševala glede tega, da se ti smejejo, češ kam hitiš in da boš šele 33 in da si še mlada, mene ni dala ginekologinja naprej dokler nisem naredila scene pa sem bila takrat že 36 – mi je isto govorila, saj leto dni poskušanja ni pa ja nič, pa to ne more takoj uspet in podobno. Pa mi je samo neke ščitnične hormone pregledovala in me naročala z po več meseci razlike. Tako, da boš morala bit sitna, čeprav zdaj ko je tole s korono je še dodatna omejitev 🙁

scorpionka,
jaaaa, greva do konca 🥰🍀🐞 ti greš že jutriiii po svojo pikico iiii srečnooo 🐞🍀🐞🍀

Napotnico za test vitaminov in mineralov bi res lahko dal, to je najmanj. Je pa res, da veliko pomeni, da si sproščen in se ne obremenjuješ. Jaz sem stara 39 let in sem imela prvi postopek Ivf (prenos pred slabim mesecem) in je test pozitiven. Nisem delala testa pred odvzemom krvi in vse skupaj od mislila pa je ratalo💪

Ira25 jaz sem imela postopek v leoniscu v lj in sem zanosila v 1.poskusu ivf. Da te ne bo skrbelo glede bolečin pri punkciji prosi za sedacijo. V žilo ti vbrizgajo zdravilo, ne spiš ampak ne slisis in ne čutiš nicesar. Ni slabosti kot po narkozi… So pa tam zelooo prijazni. Priporočam. Vse dobro!

Prvi
postopek čestitke za pluska! Nosi fo konca 🍀🐞
brb197
jaaaaa sem jo dobila danes in jo čuvam 🥰🥰🥰
Od 15 celic so se 3 pravilno oplodile, a sta se 2 nehali razvijati, tako da so mi vstavili mojo eno in edino ❤️ ampak sej samo eno rabiš da je taprava, tako da močno upam da je to ta❤️ aja, delal je pa dr. Voglar, on ima baje kar srečo pri tem ☺️ je reku, gospa zdaj ste noseča in tako naj tut ostane do konca…
Po navodilih; za kosilo dobim kalamare 😜 pod ritjo imam 2 povstra in to je to hehe 😁 grejem mojo pikico in čakam krvbi.. Pomoje ne bom testa prej delala, ceprav sm neučakana, bom najbrz tokrat kr počakala 😊🍀
brb197
srečno jutri! Stiskam pesti da jih bo čimveč lepih ❤️

Lepo grej in skrbi za svojo pikico 🥰🐞🍀 si jo kar hitro dobila, jaz sem šele jutri ob 11h naročena 😁 kdaj pa imaš krvnega?

brb197
bodi vesela, mi k smo ble v torek na punkciji smo ble vse 8.30 danes naročene in smo skoraj do 10h čakale.. Je bilo velik punc tam (iz UZja, k so dobile M so prišle po zdravila itd..) . Tiste ki so imele punkcijo so bile tudi pred nama. Tako da bos vsaj takoj na vrsti 😊

[hashtag=Scorpionka]#Scorpionka[/hashtag] hvala. Tudi tebi enako želim❤️ in seveda vsem ostalim puncam.

Scorpionka, drzim pesti, da je ta prava ❤

Brb, srecno jutri 🤞

Marsena, pri tem ti pa zal ne znam pomagat. Upam, da dobis jutri odgovor.

Meni so se stirje O testi ostali od zadnjega postopka, bom jutri pricela delat, pa startam na naravno, ce ze moram spet cakat, da me vzamejo v postopek 😅 Drzim pesti, da bo veseli december za katero od nas se bolj vesel 🥰

Oj. Evo pa jaz tudi grejem svojo pikico 🥰 3 lepe blastociste sva imela pa se 2 morulci, ki se mogoče še razvijeta 😁 veliko boljše kot prvič 🥰

Ooo lepo so se razvile

brb197
😍 lepo grej pikico 🥰
Maš krvnega 30.11?

1.12. Imam krvnega 😉

New Report

Close