Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Scorpionka, enako pri meni 😁 jutri še en uz, je pa veliko foliklov, tako kot prvič… Upam samo da so bolj kvalitetni, da bo kaj več zarodkov 😉

Pozdravljene punce 🙂 Na veliko presenečenje sem že včeraj prejela pošto s konzilija 😁 jupiii.. Imava odobreno, zdej pa čakat na menstruacijo.. Sicer mi ni jasno.. Piše, da izvidi za SPB ne smejo biti starejši od 3 mesecev pred prvim postopkom.. Izvide imava od začetka julija, ko sva šla na IUI in so izvide poslali zraven, brez napotnic za nove.. Pa zdej ne vem ali veljajo te ali..? Verjetno najbol da poklicem pa vprašam? Al počakam na menstro in počakam kaj bodo takrat rekli?
Srečno vsem 🤞🍀

N150218
izvidi ti veljajo od IUI, če so ti poslali zraven, vzameš te na prvi posvet. Js sm imela od januarja izvide (februarja prvi IUI) in sem šla zdej oktobra v IVF postopek in mi tudi velja. Januarja bom mogla pa it spet na test za SPB s partnerjem.
brb197
ooo super! Pol se pa mogoče jutri srečava pa “spoznava”.. Včeraj sm imela dolg zelen plašč 😁 tko da če se srečava me komot pocukaš 😉 katere injekcije imaš pa ti? Js mam bemfolo pa neki kar je podobno orangutanu 😅😆 in me te tazadnje ful pečejo in mam reakcijo na kozi ene 3-4 ure, pol pa izgine.. No sej sam še danes zvečer, pol pa verjetno samo še stop injekcija.
Držite se punce! 🎀

Scorpionka, zmenjeno za jutri 😉 jaz imam Gonal in te orangutan 😁 te orangutan res pečejo 😬 jaaaa, tudi jaz upam, da samo še danes, vsa sem že napihnjena 🤦‍♀️

dekleti, jaz sem poleti tudi imela gonal+orgalutran. tudi mene je orgalutran pekel. ce takoj hladis z necim mrzlim, ne bo peklo in ne bo reakcije

me vas spremljamo in se veselimo z vami, saj ste novo upanje, da se kateri uspe v tem korona-casu 😉

scorpionka
hejla, super 😁drzimo pesti in da se jih cimvec oplodi✊✊✊
Moj test je bil negativen, vcerej sem klicala za novo napotnico za nov postopek (spikanje). Danes sem pa dobila menstruacijo.. Tako da upam, da grem cimprej naprej😁moram pa pomoje tudi jaz na novo za spb, ker moji izvidi so starejsi od 3let

Vijolica2020, hvala 🤗🤗čeprav je še dolga pot 🙈 ampak ostajamo pozitivne 🥰🐞🍀

Scorpionka, kako je bilo? Jaz imam v sredo punkcijo. Ne vem, če sva se srečale, eno sem v temno zelenem vidla 🤷‍♀️ si bila to ti? 😁

scorpionka
o super, hvala za odgovor 🤗
Pikica6789
vrjetno ja, meni piše na listu, da izvidi veljajo 1 leto..
Pomoje nikoli nisem tolk nestrpno čakala M kokr zdej 😅

brb197
hej 😁 js imam punkcijo v torek, danes si morem stopko ob 21h dat… Nism čist ziher, ampak se mi zdi da si lih notri po stopnicah prisla, js sm sla pa že na oddelek po injekcijo. Sm mela danes črn plašč z rdečimi napisi 🙈😅
Sm imela pa endometrij danes 13, folikli pa 20,20,18,18,16,16, 15,15 pa še par manjših.. In ker sm prvič so rekli da ne bojo podaljševali, da ne bi počli do srede.
Uf sm kr mal zivcna 🙈 so me pa prepričal za lokalno namesto analgosedacije.. Tko da upam da ne bo preveč bolelo 😊 pa neko čudno stopko sm dobila, ne tusce overitelle k je kot peresnik, ampak mi je neki namesala v injekcijo in zapakirala za domov. Zdej pa cakam torek 💪
Kako je bilo pri tebi?
pikica6789
skoda za negativen test 😔 upam da te vzamejo čimprej v naslednji postopek ❤️
vijolica2020
hvala za spodbudo ❤️

Scorpionka, po čem si pa sklepala, da sem jaz tista, ki gre po stopnicah? 🙈 Res sem eno srečala, ko sem po stopnicah gor hodila, ampak se ne spomnem dobro 😁 jaz mislim, da je bil pri meni 19 največji pa nekaj jih je bilo 17 in 15. Imaš pa ti tudi velikoooo foliklov 😁 Jaz bom tudi samo lokalno imela, nisem se imela preveč možnosti pogajat, ker sem prvič imela približno isto 🤦‍♀️ ahh bomo že preživele 😁

N150218
ja 😅 upam samo, da se je moj gin tud spomnila, da bo zravn tudi ta napotnoca, ker jaz sem cist pozabila… Mi je blo ze cudno, da mi ni blo treba zarad vstavitve dat kri🤷‍♀️
scorpionka
je bilo kar pricakovano, ampak ja upanje je bilo. Nimamo kej, treba it borbat naprej. Tudi jaz upam, da grem cimprej naprej😁🤗
Lepe stevilke bravo👏👏👏👏 upejmo, da punkcija ne bo bolela❤️

brb197
maš temne, valovite lase? Ne vem zdel se mi je da si to ti hehe 😅😁
Js sm tut tok napihnjena da joj, prav čakam da vse lepo vn vzamejo in oplodijo in da se prime hehe.. Mi je pa rekla da man en folikel (20) podolgovat in ne okrogel, to kej pomeni?
Laia22
kako si pa ti?

Hej punce.
Naj vama povem, da sem tudi js imela lokalno pri punkciji, pa mi ni žal, hiter pozabis to bolečino. Na desni strani nisem nič čutila, levo je pa bolel, pa rekla da zarad črevesja. Ampak se da potrpet 💪

Jutri grem na krvnega, pa nimam nobenih posebnih znakov. Na 9 dan je bil test -. Sem mal v stresu 😒😬

Scorpionka, ja ja temne skodrane lase mam, dobr se ti je zdel 😁 meni je tudi rekla, da imam nekaj 22 veliko in da je to verjetno cista, ampak ni panike, oni to spunktirajo. Držimo pesti za vse nas 😁🐞🍀

N150218 povej mi lepo prosim v kateri neplodnostni ambulanti si in koliko dolgo si čakala pošto za konzilij? Jaz sem namreč v Mb in in tudi čakam pošto za konzilij in datum za laproskopijo pa se nikamor ne premakne. Od 1 posveta je že skoraj tri leta jaz še do konziljija nisem prišla a je to normalno takšna dolga doba in me res zanima kako dolgo je pri vseh vas trajalo, ker jaz že počasi obupujem. Vsem, ki ste zagledale + iz srca čestitam.

sani8677,
kaj pa se je dogajalov teh 3letih? ste delali kaksne preiskave aku kej podobnega?

kot berem tu gor pri puncah res traja nekaj casa (+/-1 leto), 3 leta je pa res dolga…

pozdravljene punce, pisem prvic…
najprej cestitke vsem ki vam je ratalo in srecno vsem nam ki nam se ni…nama se je januarja 2020 po parih mescih pokazal + (bila je zal t.i chemical pregnacy) potem ni bilo nic vec naravnega…sledil je spreimogram, ki ni bil olimpijski naj bi bil pa dovolj za samo zanositev…moji hormoni so bili vsi v mejah normale… vodena sem bila osnovno v postojni kjer je sledila diagnoaticna laparoskopija ki ni bila samo to; v najstniskih letig sem imela operacijoslepica, kjer so me ocitno konkretno fajn zrihtali…zaradi cesar imam eno stran prakticno nefunkcionalno (jajcnik kot zdaj kaze dela) jajcevod je brezoblicen… ob laparoskopiji so nasli si neke izrastkw na maternici v douglasovem prostoru; lahko endometrioza lahko posledica razlitega slepica (noben ni vedel da se je razlil…kao je bioo vse pobrano ven…) nikjer zrastlin niti izrastkov…glede na vse to; nisva najstarejsa in ne najmlajsa sva se po pogovoru z gineko. odlocila za ivf.
Jer sva oba kao ok sem
bila dana na minimum hormonov; 6 foliklov;4jajcne celice; vse iz sfuk..jajcnika, vse so se s klasicnim ivf oplodile… vse prezivele; 2 tamrznjeni; 2 vstavljeni;… 10.dan po ET se je tacelo z rahlo krvavitjo; neg. testom CB 13.dan po ET (navodila gineko)… krvnega nisem delala….

imava 2 pingvina… ce bo slo se letos poizkusiva…kaj svetujete za boljse moznosti za vgnezditev? in za nekako umiritev zivcev; …verjetno ko gres prvoc skoz neznano te bolj sesuje…

na punkcijo sem npr sla zivcna..prestrasena; dala cez brez vsega… je malo bolelo…bolj dokler se nisem sprostila, in ker en jajcnik ni na pravi poziciji… ampak se sa brez problema prezivet

moje vprasanje je predvsem kaj ste pocele po ET; sama sem upostevala navodila; brez naprezanja z sprehodi po ravnem…nisem pa tavno lezala ker nevznam bit ori miru; napaka?

Sani86777
sem v Lj, Leonišče.. Tisti res prvi pregled sem imela mislm da aprila 2018.. Letos julija sem začela najprej z IUI, ker gre pri obeh za nepojasnjeno neplodnost.. Sicer spermiogram ni najboljši ampak naj bi bil čist ok za naravno zanositev.. Za konzilij sm bla pa prav v šoku.. 26.10. sem imela pregled po 3 neuspelih IUIjih.. Mislm, da sm pošto prejela 5.11.. Sem bila zihr, da bodo rabli cca 1 mesec in sm bla čist happy, da grem mogoče že s to M v postopek.. Bomo vidli glede na tole korono 😅 vso srečo vsem 🤞🍀

Pikica6789
mogoče bi blo fajn da pokličeš, da ti ne bodo potem kej komplicirali.. Še lažje pa če napišeš na mail, so baje bol odzivni 😊 upam, da prideš čimprej na vrsto, že s to M 🤞
Laia22
do zadnjega je upanje 🍀 če ne pa novim zmagam naproti.. Držim pesti..

New Report

Close