Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

pikica1234
žal mi je 😢 drži se! In v nove boje ko boš pripravljena ❤️
brb197
o, a res? Ti si tudi v Lj v stari porodnišnici? Mogoče bova pol skupaj na punkciji ☺️
vijolica2020
držim pesti da prideš brez težav do svojega 🐧na Češko 💪
Včeraj sm si dala prvo injekcijo Bemfule, in sm itak mal narobe se mi udi zapičila.. No sej mam še 6dni za vajo😅 v petek pa imam UZ.

Scorpionka, ja tudi v lj 😃 mam tudi v petek UZ ob pol 8ih. Kdaj ga imaš ti?

brb197
7.30 😁 se bova najbrž srečali 😉 punkcijo bom mela pomoje v ponedrljek ali torek (12/13 dan) ovulacijo mam ponavad od 12 dneva zvečer pa do 13 dneva ponoči. Bomo vidl kako rastejo folikli. Če bi bla normalna situacija bi te na “čaj” povabla po uz-ju ☺️

Scorpionka, ja najbrž se bova res srečali 😃 jaz enako planiram za punkcijo, prvič se jo imela 13.dan cikla… No sej bova še šli na čaj, ko bova skupaj tudi na prvem nosečniškem uz 😃🙈 sem že kr daleč z mislimi hehe

scorpionka
hejj, to je super si vsaj prej zacela z inekcijami😁👏
Meni je tudi grozno si dajati inekcije, takrat si jih nism mogla sama 🤔
Drugace sem vredu, samo mislim, da ni ratalo, nic posebnega se ne dogaja 😞
pikica1234
zal mi je 😞

Hei..prvi pregled sva mela 7.9, spermiogram, pregled z uz., pol sm sla se za te hormone dt kri medialab in pol nasledni pregled 28.10 sva mela drug.pregled, še enkrat spermiogram, kri za spb in potem naj bi startal z postopkom. Nama so takoj predlagal ivf, ker mam ful nizko zalogo jajčec, semenčice PA tud niso perfektne…upam da konc tega mesca steče

Pikica, zal mi je za taksen razplet in ti zelim, da cim prej zberes moc za naprej.

A je trenutno tukaj katera, ki je imela oz. ima v Mariboru v kratkem predviden IVF? Jaz moram spet vse znova, ker sva imela samo enega zamrznjencka. Menstruacija je “pred vrati”, ampak verjetno trenutno vse spet stoji … jaz bom poskusila sreco in poslala mail, ko jo dobim, ceprav mi je sestra nazadnje rekla, da me bodo dali na cakalno listo in me obvestili, ko bo mozna ponovna vkljucitev. Mogoce pa po kaksnem cudezu pridem noter. 🤔

Pozdrav vsem. 💪🍀

Sem dobila rezultate krvnega testa in je tudi uradno pozitivno: 1580. Zdaj pa čakam, da mi pošljejo datum za UZ.

Držim pesti za vse 😊

brb197
hehehe zmenjeno ☺️😉 kr podpišem za tole, lahko še rodive na isti dan, da sva cimri, pol pa še kr vozičkat skupi ☺️☺️ js grem sicer prvič v IVF tko da upam da bo vse ok.. Pa upam da pridelam lepe celice 😀
Laia22
kako se počutiš?
pikica6789
kej sprememb?

Orhid bravooo, čestitkeeee 🙂 Kakšen nasvet za vse nas, ki še čakamo?

Ste tokrat naredili kaj drugače kot v preteklosti ali je to res samo igra statistike in sreče? 🙂

orhid
super cestitke👏👏❤️srecno naprej😁
scorpionka
ne nic sprememb🤔 ko da nic ni 🤷‍♀️🤷‍♀️nimam ne krcev ne nic, bomo vidli kaj bo. Bo kmalu sreda😁

Scorpionka
hej, ma nič posebnega, nimam nobenih znakov, ne izcedka ne krčev, tak ko pr pikica6789 identično 🤷‍♀️🤦‍♀️

Ojla punce, zal mi je za vse ki vam ni uspelo ali ste pa zgubile bejbija 🙁 vas zelo razumem 💔 imam vprasanje, ce se je morda katera soocala s tem problemom in ga celo uspela premagati in sicer biokemicne nosecnosti. Kaj lahko pomaga za uspesno vgnezditev? Meni se ze mesa od teh crtic in testov…

Hvala punce!

Vijolica2020, meni je do zdaj ratalo 2x od petih prenosov. Obakrat sem jemala aspirin (pa enkrat, ko ni ratalo). Pa samo obakrat, ko je ratalo sva šla na kalamare (oz zdaj sva jih v gostilni naročila za s sabo 😊). Nikol, ko nisva sla na kalamare ni ratalo, častna! 😊
Pa meni se zdi, da je ful odvisno, kdo dela prenos (ali, pa je to odvisno kakšen dan je). Ker prvič, ko nama je ratalo (dobri dve leti nazaj), je uspelo cisto vsem puncam, ki so bile tisti dan na transferju. Zdaj pa sva se tudi srečali s punci, s katero sem bila na transferju in je tudi ona imela pozitiven test… ne vem… pa tudi na splošno se mi je zdelo, da se je DR ful potrudila, tudi od ležat sem morala par minutk (do zdaj nisem nikoli)…

zanimivo :)) predvsem tole s kalamari :))
Kaksen tretma pa si imela z aspirinom -kdaj si z njim zacela in koliko?

jaz sem si ga tut zrihtala pri osebnem dr, in ga nameravam jemati ob naslednjem fet (na kliniki ga niso izrecno priporocili, jemanju pa ne nasprotujejo)

Jaz sem obakrat jemala aspirin na tešče od dneva transferja naprej. Prvič do okoli 12 tedna, zdaj so mi pa tudi rekli naj jemljem do UZ in potem mi bodo najbrž povedali za naprej.

Orhid
Vijolica2020
bi se kr strinjala z Orhid-odvisno od dneva, kdo dela transfer, kako dela, odvisno od spleta okoliscin in srece 😊 Jaz aspirina sicer nisem jemala, po transferju sem lih tako odlezala par minutk in ko sem prisla domov sem si sama z mojim naredila kalamare 😁 Sem v 7. tednu 😊

Moram še jaz tole komentirat. Marca lani sem tudi jaz v tretje zagledala plusek in tudi midva sva jedla kalamare.👍😁 Orhid se enkrat čestitke, upam da se ti pridružim kmalu.

Scorpionka, podpiram tvoj predlog 😁🐞🍀 me je že za petek strah, kaj bojo rekli, kaj je naraslo tam notri 🙈

orhid
puki_di
a ma veze kakšne kalamare (ocvrti/žar)? 😁 Ce pravite da to pali, pol bom pa še jaz probala 😄👍
Mi pa nestrpno čakamo dojenčka v družini.. Svakinja bo kmalu rodila, ima rok čez 10dni… Tako da sm še bolj raznežena in si hkrati še bolj želim dojenčka 🥰 še 3 dni spikanja pol pa UZ. Se mi zdi da gre ta mesec čas kar hitro mimo…

New Report

Close