IVF/ICSI/IUI 2020
Juanita, gres na odvzem in nato domov. Ne rabis vec nazaj hodit, saj ti bodo dali vsa navodila po telefonu. Ce bo test pozitiven ti bodo dali termin za UZ oz. najverjetneje trenutno kar navodilo, da se naroci pri osebnem G. V nasprotnem primeru pa ti javijo, da je test negativen in ti povejo glede moznosti vkljucitve v naslednji postopek.
Vso sreco 🤞
Hej hej..
Hej
Če je že mogla priti je boljše da je 4 dni prej ko pa kasnej, bos prej v postopku 😃.
Danes mi je 6. dan po svežem prenosu, nimam kakih posebnih znakov, razen podobnih pred menstruacijo, tako ščemenje v spodnjem delu, izcedka po utrogestanu zaenkrat tudi se nimam.
Pustimo se presenetit 😃
Edino žejna sem full, popijem več kot 3 l na dan pa nevem al bi to predpisala hormonom.. Čeprav sem gledala stranske učinke pa ni nikjer zavedeno. Imam še Estrofem.
Poročaj kako ti bo šlo 💪
Jagoda, kdaj pa sta začela hodit v dravlje? Kdaj sta imela prvi posvet in koliko je trajalo do postopka, ki bi ga mogla imet sedaj? Midva imava čez dober teden prvi posvet. Upam, da še tega ne odpovejo. Zanima me še ali je katera tu, ki ima samo en jajcevod? Kako so potem ukrepali v neplodnostni? Še vseno dajejo kakšne tablete za O ali gredo direktno v IVF?