Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Fracek
hvala za odgovor.
Torej, če prav razumen, grem po odvzemu krvi domov. In me pokličejo in sporočijo rezultat po telefonu? in se morem takrat vrniti v MB? Verjetno ne gre tako hitro, da bi počakala nekje v Mb ali? Odvzem imam ob 8:00. Ker namreč nisem ravno od blizu 😕

Juanita, gres na odvzem in nato domov. Ne rabis vec nazaj hodit, saj ti bodo dali vsa navodila po telefonu. Ce bo test pozitiven ti bodo dali termin za UZ oz. najverjetneje trenutno kar navodilo, da se naroci pri osebnem G. V nasprotnem primeru pa ti javijo, da je test negativen in ti povejo glede moznosti vkljucitve v naslednji postopek.
Vso sreco 🤞

Fracek
100x hvala!

Orhiddd….

Jaaaa bravooooo cestitkee😘🐼🎉💝jojjj kolk sm veselaaa zateee …ress zeloo..bravooooo!!💝😘😘😘😘

Za vse ostale borke navijam in drzim pesti!!

Hej hej..

Laia22
tebi je 4dni zamujala, meni je pa prisla 4 dni prezgodaj.. Tako da grem danes po injekcije. Se mi je pa TT končno umirila na 36.8-36.9°C. Mogoče je pa to bil vzrok, namrec nevem ce sm 3x v življenju dobila menstruacijo prezgodaj (ce ne stejem par ur do naslednjega dne). Zdej pa veselo spikanje 😅 ne bojim se krvi, lahko vidim odprte operacije.. Ampak igle in injekcije pa bleh… 5min psihične priprave pred vsako 💉, pa vem da ne boli, sam k si moras sam sebi dat 🙈 imam pa Bemfulo 150 5dni, potem pa še 2 dni dodajam Orgalutran, 9dan pa UZ.. Sej ne vem, očitno mam še srečo da se tem praznikom izognem 🙂
pikica6789
kako si?
Laia22
pa ti?

Hej

Scorpionka

Če je že mogla priti je boljše da je 4 dni prej ko pa kasnej, bos prej v postopku 😃.

Danes mi je 6. dan po svežem prenosu, nimam kakih posebnih znakov, razen podobnih pred menstruacijo, tako ščemenje v spodnjem delu, izcedka po utrogestanu zaenkrat tudi se nimam.
Pustimo se presenetit 😃

Edino žejna sem full, popijem več kot 3 l na dan pa nevem al bi to predpisala hormonom.. Čeprav sem gledala stranske učinke pa ni nikjer zavedeno. Imam še Estrofem.

Poročaj kako ti bo šlo 💪

Heii a te lah sam uprasam kam pa hodis to? Js bla učer u dravlah, bi mogla prevzet inekcije… sam žal odpovedal vse postopke tko da ni blo nič…

jagoda,
kaj ti je bilo receno vceraj-so nehali (samo) s postopki ali nasploh tudi z vsemi pregledi?

Mislim da samo z postopki…nisem niti spraševala sam rekla je da nesmejo začenjat z novimi postopki…dala sva se kri za spb. Pol pa sam rekla da startamo z naslednjo m če se bodo razmere že umirile.😔

Banana moja, hvala ti 😊

Držim pesti za vse!

Laia22
drzim pesti ❤️
Jagoda1212
js sm v Leonišču oz v stari porodnišnici. Preklicali so postopke s 🐧, sveže prenose pa vseeno delajo. Je rekla da so zmanjšali število naročenih na mesec in naročajo tako da se ne čaka v čakalnici ampak dobis uro za UZ, na 15min pa se vrstijo (prej se je zacelo 7.30 in si prisel in cakal na vrsto). Danes ko sm prišla po injekcije, so bile 2 v cakalnici za punkcijo, 1 v opazovalnici po punkciji in 1 ki je lih sla notri na punkcijo… Tako da bi rekla da jih najbrz 5 na dan vzamejo.

Ooo Scorpionka, potem pa istočasno začenjava, jaz sem šla tudi danes po špikice in jutri začnem z Gonalom 😃

scorpionka
in
brb197,
jaz sem tudi dns dobila M, tako da smo v isti fazi ciklusa. Jaz upam, da ta mesec uspem priti do prenosa zmrznjencka, ki naju caka na Ceskem…

upam, da se nam v vsej tej korona sceni tole poklopi 🙂

Jeeej vijolica2020 srečnooo 🐞🐞🍀🍀

Zdravo punce.

Sporocam vam da smo izgubili boj.srcek zal vec ne utripa. Naslednji teden sledi to kar sledi.

Drzim pesti za vse ostale pridno cuvajte in pazite nase.

Jagoda, kdaj pa sta začela hodit v dravlje? Kdaj sta imela prvi posvet in koliko je trajalo do postopka, ki bi ga mogla imet sedaj? Midva imava čez dober teden prvi posvet. Upam, da še tega ne odpovejo. Zanima me še ali je katera tu, ki ima samo en jajcevod? Kako so potem ukrepali v neplodnostni? Še vseno dajejo kakšne tablete za O ali gredo direktno v IVF?

Pikica1234
tako zelo mi je zal 😢 Jaz pa sem bila prepricana da bo vse v redu ob vseh simptomih…😔 Zal mi je.. drzi se ❤️

Pikica1234 zelo mi je žal 😢

Vijolica2020, držim pesti, da ti rata prit na Češko.

Orhid
jaz sem tudi imela drisko samo prvih par dni, sem jedla prepecenec, krekerje, slane palcke… pa je minilo. Upam da bo tudi pri tebi hitro prenehalo 🤞🏻 In ja,prav imas, nuhalna pripada brezplacno nosecnicam ki bodo na dan poroda stare 35-37 let.
Pikica1234
tako mi je zal 🙁 res ne morem verjet. Pa se take slabosti si imela, in drugacne obcutke hrane, to mi je res nenavadno. Kako so nasa telesa individualna… drzi se, vse bo v redu. Tvoj 🌞 te caka ko vse to mine💛

Zelo mi je žal Pikica1234…drži se…

New Report

Close