IVF/ICSI/IUI 2020
Drugace imam simptome take kot ti v prvi nosecnosti, s tem da obratno od tebe sem kr zaprta in krvavim ko grem na blato in to zdej kr traja vec kot dva tedna. Naj bi bili hemoroidi. Dobila sem kremo, ki ni pomagala nic. Res pazim pri prehrani. Pa 6 teden sem. Je imela katera podobne tezave v zgodnji nosecnosti?
Ohrid, iskrene cestitke ❤ Se ena zmagovalka 💪💪💪 Naj ti hitro mine do krvnega in srečno tudi dalje.
Pri temperaturi sem jaz ugotovila, da imam povisano (36,8 do 37,2) od ovulacije pa do M, potem pa mi tik pred M pade. Verjetno je povisana temperatura merodajni znak nosecnosti sele po izostanku M, morda je pa pri kateri tudi kaksna izjema.
Woohoo 🥳
Čestitke Orhid 🙂 Pikica 1234 kako pa kaj poteka nosečnost pri tebi? 🙂
Jaz sicer še vedno čakam M, bo verjetno tako pozna kot prejšnji mesec ampak sedaj je verjetno tkao vseeno. V Mb očitno ne delajo več z zamrznjenčki? (vsaj tako jih veliko pove). Spet samo čakanje…joj resnično upam, da se tole ne bo zavleklo čez celo zimo tja do pomladi. Kako pa pri tebi Fracek? Spet čakanje a ne 🙁
Punce, najlepša hvala vsem.
A ima katera kak nasvet proti driski? Zdaj traja ze 6 dni in skoraj ne hodim vec lulat, ker gre vse zadaj ven. Komaj delam… sicer sem do zdaj od doma, zdaj bom pa morala nazaj v pisarno.
Hej.
Evo javljam po kratkem casu. Ne vprasajte slabost,slabost in slabost cel dan. Al pa zjutraj ne pa cez dan se pojavi. Pa kislina pece. Ne vem vec kaj naj pojem, pijem. Ker enostavno tak nimam apetita da bi kaj pojedla sploh te se silim da nekaj pojem vsaj. Nardim si to kaj se mi res zalusta da jem. Ampak pol spravim v sebe nekaj malega. Groza. Se malo pa UZ.
Drzite pesti da je vse ok.
Drzim pesti za vse vas ostale.
Ohrid cestitke za plus. 10 dni po stop inekciji ze pokaze prav. Prej pa se drzi stopka tako sem brala na netu. Tako da je to to.
Pozdravljenee
Lepo prebrat iz teh vseh borb da mamo tud pluskee😄 čestitamm😉 no js mam pa jutri še pregled morva dat kri za spolne bolezni…in glej ga zlomka zutri pršla m., od ush živcov kr en tedn prehitro😔 itak klicala takoj kaj naj nardim, v velikem upanju da bi lah kr dns šla in na test in po inekcije…pa žal nebo nič😒 rekla da jutr normalno prideva na pregled, da pa z to menstruacijo itak nebi začela postopka, ker novih zarad korone nedelajo več😪 neštekam kok je pol pomembn d greva kri dt jutr ampk ok… kokr mam srečo se mi je zdel d bo kej tazga…
Puki_di ma res je nekje isto sma skupaj v tednih. Mene prsi tu pa tam bolijo redko edino napete mam tak. Pa trebuh napet zvecer je se najhuje v trebuhu. Bodi srecna da nimas slabosti. Ne znam povedat pojes nekaj pami cez nekaj casa slabom. Al pa prej slabo pa pol pojem nekaj da mine. Bruhala sem samo 1x itak nisem mela kaj. In to v sekundi obrnilo zelodec. Ne vem vec pa sem probala od prepecenca pa to pa ono. Pa se mi zdi da mi nic ne disi prevec vse to. Najhuje je ko apetita nimam pa saj jem ne recem da ne jem. Veckrat po malo. Vcasih bi slladkrarij pojedla uh. Zdaj mi niti malo ne disijo nekaj. Zanimivo.
Pozdravljenee
Lepo prebrat iz teh vseh borb da mamo tud pluskee😄 čestitamm😉 no js mam pa jutri še pregled morva dat kri za spolne bolezni…in glej ga zlomka zutri pršla m., od ush živcov kr en tedn prehitro😔 itak klicala takoj kaj naj nardim, v velikem upanju da bi lah kr dns šla in na test in po inekcije…pa žal nebo nič😒 rekla da jutr normalno prideva na pregled, da pa z to menstruacijo itak nebi začela postopka, ker novih zarad korone nedelajo več😪 neštekam kok je pol pomembn d greva kri dt jutr ampk ok… kokr mam srečo se mi je zdel d bo kej tazga…
Pri meni še kar vtraja tale 37.1°C rahlo me zivcira.. Skrbi me da ne bi mogla it po injekcije k pride M ce bo še kr 37.1..da ne bojo tm rekl da sm “bolna” in ne smem nikamor it pa še na test da me posljejo 😏🙈 Ampak mam občutek tako kot vedno, ko cakam da pride M cimprej mi vedno pol zamudi da se še mal moja psiha poigra z mano 😁 javim kako bo..
Punce meni je v prvi nosečnosti proti slabosti pomagala limona.. Sm si jo kr zjutri fajn umila panrazrezala na 6-8 rezin in mela v lončku povsod sabo.. Ce mi je ratalo slabo sm jo cuzat zacela in je minil vse, tko da niti 1x nism bruhala 👍
Držite se! Slabost bo minila, vazno je da bojo otrocki zdravi pa da jih boste kmalu objele pa polupckale. ☺️