Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

orhid
cestitke za + 😊 Jaz sem naredila test 7 dan po transferju in je bila crtica lepo vidna 😊
Drugace imam simptome take kot ti v prvi nosecnosti, s tem da obratno od tebe sem kr zaprta in krvavim ko grem na blato in to zdej kr traja vec kot dva tedna. Naj bi bili hemoroidi. Dobila sem kremo, ki ni pomagala nic. Res pazim pri prehrani. Pa 6 teden sem. Je imela katera podobne tezave v zgodnji nosecnosti?

Puki_di,
jaz sem bila tudi pogosto zaprta v prvi nosecnosti. Želi me je zapirala tudi folna kislina, odgovarjala mi je DM a-z mama. Drugače pa sem pika magnezij in je bilo tudi blato mehkejše.

Orhid
hvala za nasvet. Bom poskusila z magnezijem. Te krvavitve vsakokrat ko grem na blato, me kr prestrasijo. Pa je zgodnja nosecnost. Kaj bo se v zadnjel trimesecju, ko je to bolj pogosto.
Kakorkoli, hvala. Ti pa uzivaj v svoji sreci 🥰

orhid
iskrene cestitke in srecno🍀🍀

Ohrid, iskrene cestitke ❤ Se ena zmagovalka 💪💪💪 Naj ti hitro mine do krvnega in srečno tudi dalje.

Pri temperaturi sem jaz ugotovila, da imam povisano (36,8 do 37,2) od ovulacije pa do M, potem pa mi tik pred M pade. Verjetno je povisana temperatura merodajni znak nosecnosti sele po izostanku M, morda je pa pri kateri tudi kaksna izjema.

Bravo

orhid
zelo sem vesela zate, lepo nosečnost ti želim🤰😘

Drugače pa glede zaprtosti priporočam, da pijete do 3 l tekočine na dan (vode) pri meni to zelo pomaga. Mene je tudi folna zapirala, od punkcije naprej se pa skoz filam z vodo in nimam tezav. 😀

Orhid čestitke, fuuul sem vesela zate.😁👏 Upam da bo tudi meni naslednje leto naklonjeno, da dobimo še eno pikico.

Woohoo 🥳

Orhid
cestitke za ➕!!! Sem prav vesela zate, res💜 naj ti hitro mine do krvnega☺️ Nisem ti uspela odgovorit, te moje slabosti se kar nadaljujejo dan po dan od jutra do vecera😩 no takole, ta prvi potrditveni UZ mi je naredila dr.Pozlepova in vse je bilo kar hitro, ni omenjala termina, samo da nadaljujem pri svoji izbrani gin. Kot mi je pa google zracunal, naj bi to bilo konec maja 2021. 👶🏼 Tiste ki ste ze malo izkusene, a se nuhalna svetlina naredi samoplacnisko ali nam “starejsim” pripada brezplacno? Cez en mesec bom stara 35 let, trenutno sem pa v 10.tednu.

Čestitke Orhid 🙂 Pikica 1234 kako pa kaj poteka nosečnost pri tebi? 🙂
Jaz sicer še vedno čakam M, bo verjetno tako pozna kot prejšnji mesec ampak sedaj je verjetno tkao vseeno. V Mb očitno ne delajo več z zamrznjenčki? (vsaj tako jih veliko pove). Spet samo čakanje…joj resnično upam, da se tole ne bo zavleklo čez celo zimo tja do pomladi. Kako pa pri tebi Fracek? Spet čakanje a ne 🙁

Punce, najlepša hvala vsem.

A ima katera kak nasvet proti driski? Zdaj traja ze 6 dni in skoraj ne hodim vec lulat, ker gre vse zadaj ven. Komaj delam… sicer sem do zdaj od doma, zdaj bom pa morala nazaj v pisarno.

nicolletta,
kakor jaz vem, pripada zastonj nuhalna, ce imaš v letu poroda 35 let (nisem ziher), tako da bi tebi morala. Vprašaj svojo ginekologinjo, ti mora ona dat napotnico.

Hej.
Evo javljam po kratkem casu. Ne vprasajte slabost,slabost in slabost cel dan. Al pa zjutraj ne pa cez dan se pojavi. Pa kislina pece. Ne vem vec kaj naj pojem, pijem. Ker enostavno tak nimam apetita da bi kaj pojedla sploh te se silim da nekaj pojem vsaj. Nardim si to kaj se mi res zalusta da jem. Ampak pol spravim v sebe nekaj malega. Groza. Se malo pa UZ.
Drzite pesti da je vse ok.
Drzim pesti za vse vas ostale.
Ohrid cestitke za plus. 10 dni po stop inekciji ze pokaze prav. Prej pa se drzi stopka tako sem brala na netu. Tako da je to to.

Orhid
poskusi z naribanimi jabolki 🤞
Pikica1234
midve sva tam tam po tednih.. meni nic, razen napetih in bolecih prsi, nimam simptomov 🤷‍♀️ In zaprtosti 🤦‍♀️ Tako da tudi jaz ze komaj cakam UZ v upanju da je vse v redu. V vecini ste slabe, bruhate itd. Jaz pa skoraj vse normalno 🙄

Pozdravljenee
Lepo prebrat iz teh vseh borb da mamo tud pluskee😄 čestitamm😉 no js mam pa jutri še pregled morva dat kri za spolne bolezni…in glej ga zlomka zutri pršla m., od ush živcov kr en tedn prehitro😔 itak klicala takoj kaj naj nardim, v velikem upanju da bi lah kr dns šla in na test in po inekcije…pa žal nebo nič😒 rekla da jutr normalno prideva na pregled, da pa z to menstruacijo itak nebi začela postopka, ker novih zarad korone nedelajo več😪 neštekam kok je pol pomembn d greva kri dt jutr ampk ok… kokr mam srečo se mi je zdel d bo kej tazga…

Puki_di ma res je nekje isto sma skupaj v tednih. Mene prsi tu pa tam bolijo redko edino napete mam tak. Pa trebuh napet zvecer je se najhuje v trebuhu. Bodi srecna da nimas slabosti. Ne znam povedat pojes nekaj pami cez nekaj casa slabom. Al pa prej slabo pa pol pojem nekaj da mine. Bruhala sem samo 1x itak nisem mela kaj. In to v sekundi obrnilo zelodec. Ne vem vec pa sem probala od prepecenca pa to pa ono. Pa se mi zdi da mi nic ne disi prevec vse to. Najhuje je ko apetita nimam pa saj jem ne recem da ne jem. Veckrat po malo. Vcasih bi slladkrarij pojedla uh. Zdaj mi niti malo ne disijo nekaj. Zanimivo.

Pozdravljenee
Lepo prebrat iz teh vseh borb da mamo tud pluskee😄 čestitamm😉 no js mam pa jutri še pregled morva dat kri za spolne bolezni…in glej ga zlomka zutri pršla m., od ush živcov kr en tedn prehitro😔 itak klicala takoj kaj naj nardim, v velikem upanju da bi lah kr dns šla in na test in po inekcije…pa žal nebo nič😒 rekla da jutr normalno prideva na pregled, da pa z to menstruacijo itak nebi začela postopka, ker novih zarad korone nedelajo več😪 neštekam kok je pol pomembn d greva kri dt jutr ampk ok… kokr mam srečo se mi je zdel d bo kej tazga…

Orhid
čestitke 😍😍😍! Zdaj pa čuvaj do konca pikico ❤️
Pri meni še kar vtraja tale 37.1°C rahlo me zivcira.. Skrbi me da ne bi mogla it po injekcije k pride M ce bo še kr 37.1..da ne bojo tm rekl da sm “bolna” in ne smem nikamor it pa še na test da me posljejo 😏🙈 Ampak mam občutek tako kot vedno, ko cakam da pride M cimprej mi vedno pol zamudi da se še mal moja psiha poigra z mano 😁 javim kako bo..
Punce meni je v prvi nosečnosti proti slabosti pomagala limona.. Sm si jo kr zjutri fajn umila panrazrezala na 6-8 rezin in mela v lončku povsod sabo.. Ce mi je ratalo slabo sm jo cuzat zacela in je minil vse, tko da niti 1x nism bruhala 👍
Držite se! Slabost bo minila, vazno je da bojo otrocki zdravi pa da jih boste kmalu objele pa polupckale. ☺️

Pozdravljene,

Mi lahko katera pove, kako je v UKC MB v tem času, glede rezultata za krvni test?
A po odvzemu počakaš, ali te pokličejo ali kako?
Hvala za odgovor, Lp

Juanita, poklicejo te v Mb, nic ne rabis cakat.

Marsena, kot si napisala, cakanje, dokler se nas spet ne usmilijo 😫 Pa se v nov postopek moram, tako da nic kaj lustno. Bo ze, ne preostane druga kot pocakat in upat, da cim prej docakamo te nase dojencke.

Lepo bodite punce in srecno.

Rada bi samo delila informacijo, da sem prejela sporocilo iz MB, da naj zaradi epidemioloske situacije potrditveni UZ opravim pri svoji ginekologinji, tako da verjetno tudi potrditvenih UZjev zdaj vec ne izvajajo(vsaj pri meni je tako).

Orhid
čestitke 😊 srečno do konca 🍀😍
Jst pa čakam na pošto s konzilija.. Upam, da dobim čimprej, da lahko začneva s postopkom🤞naj bi prišla v roku 1meseca, držim pesti, da pred M 😅 srečno vsem..

New Report

Close