Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Trin122 to pomeni da si bila na bolniski al si delala skrajsan delavni cas? Joj upam da ne bo trajalo tolk dolgo… Kako si ti prenasala to? Si probala kej s hrano uravnavat?

No rezultat mojega krvnega testa ni tok obetaven kokr sem pričakovala je komaj 112 kar je seveda premalo sem vseeno naročena na UZ 3.3 sam k mi je Use dol padlo k ni tk k more bit.. 😥😥😥

Živčna, imam veliko srečo, da sem na svojem in tudi delam lahko od doma, zato sem si prilagajala delo oziroma delala precej manj. Sigurno pa ne bi mogla delati 8 ur. Če bi bila nekje zaposlena bi sigurno vzela bolniško.
Ja, tudi s hrano je malo povezano. Kar naenkrat si precej bolj lačen, prav luknjo dobiš v želodcu, najhuje mi je bilo pa to ponoči – ko prav ne moreš zdržat, čeprav nisi prav lačen, ampak te tišči v želodcu, ne znam ti razložit, tak zoprn občutek in moraš nekaj malega pojest, da mine. Sicer nekega apetita nisem imela, ga še zdaj nimam, samo, ko kaj pojem je sigurno bolje. Mi je bilo pa slabo skoraj cel dan in sem komaj čakala, da se uležem ali zaspim, ker je vsaj tako malo minilo. Pa hecno je tudi s hrano, prav iskala sem stvari, ki bi mi pasale, potem sem to jedla dan, dva in potem so se mi tako zamerile, da jih videt nisem mogla. 🙂

Pika Viva kateri dan po transferju je? Dejansko je nosecnost vse nad 40 in se stevilka lahko razlikuje za 100x med zenskami… Vazno samo da se na 2-3 dni podvoji… Naredi samoplacnisko cez 3 dni se enkrat… Ne obupaj prehitro, drzim pesti zate🍀

Trin122 poznam ta obcutek v zelodcu ja… Ga pa nisem povezovala z lakoto… Bom probala ce bo men tud pomagal neki pojest…

Živcna 14 dan po transferju je… Sestra mi je že po telefonu rekla da je nizka vrednost defenitivno bi mogla bit večja. Bom videla, ko se sam zivciram. Ne morem nič nardit da bi blo boljse. Upam pa itak na najboljše.

Še jaz se oglasim, 2 postopek, 5 poskus z zadnjim zamrznjenckom, beta 14 dan več kot 1800 😀 Enostavno srečna.
Pika viva ne obupaj, meni je dr danes rekla, da je nosecnost vse kar je nad 100 😉
Vse lepo vam vsem želim in same pluske, pogumno! ❤

Misika99 čestitam tako sem vesela za tebe. 😍😍 Je nosečnost vse kar je nad 100 ampak kakšna razlika ti čez 1800 js pa 112. Seveda upam na najboljše vendar ko nimam upanja več glede na izvid. Ti pa počivaj pa pazi se 😊

Pika viva, verjamem, da ti je trenutno vse padlo. Rezultat je odvisen od datuma vgnezditve in kdaj si mela transfer (3. ali 5.dan). Drugač pa dokler ni tečke je še vse odprto.🍀

Mela sem 5 dan. Ja tudi je res. Bomo pač počakali kako se bo odvilo 😊

Pila Viva drzim pesti ❤
Jaz sem pa klicala danes na kliniko in so mi povedali, da greva lahko komi cez 3 mesece v postopek. Sem bila malo razocarana, ker mi je zdravnica na prenosu rekla da grem lahko takoj v postopel, ampak verjetno je mislila da imam se kaksnega zamrznencka.

Pikapolonica si boš pa malo spočila od vsega v teh 3 mesecih pa boš šla v nov postopek spočita 😊 ja če bi mela pa zamrznjenčka bi lohk šla pa takoj. Sicer pa tedni, meseci tako hitro letijo 😊

živčna, jaz bi na tvojem mestu definitivno koristla bolniško. Vsaj jaz jo bom, če se mi bo to dogajalo. Zaenkrat sem “nekak” vredu. Vsake toliko me obide neka “slabost” kot je nabiranje sline in potem kar mine. Prejšnji teden je bilo tako in seveda ob naporu (psihičnem) se pojavi utrujenost. Takrat se ustavim in počasi naprej.
Sem imela UZ in je vse ok, na mestu in srček bije zelo hitro 🙂 Malo bolj sem mirna. Ampak me skrbi izkušnja od nestrpne, da bom enkrat prišla na pregled in ne bo več nič…tega me je fuuuul strah.
Drgač pa moj betaHCG je bil 400 in tudi meni je rekla, da če je nad 100 da je v redu. In same vidite, da je velika razlika od ostalih…bomo videle, kako bo naprej…
drgač pa imam še nihanja razpoloženja in bolj sem občutljiva. Včasih bi ful jedla in potem se prenajem in komi prebavljam hrano, na bruhanje pa mi ne gre oz.nisem še bruhala in tudi zjutraj veselo pijem kavico, ker brez nje ne funkcioniram… 😉 upam, da je to sprejemljivo…
mi je pa res zanimivo brat vaše izkušnje in simptome. Tudi od trin112 je kar vzpodbudno brati, kako je naprej dalje, jaz sem sicer 6 teden…

aja, še ena zadeva…ne vem sicer če je to kaj povezano z nosečnostjo in mogoče ima še kera enako izkušnjo. Danes ponoči (sredi noči) sem začela kihat (vsaj 20krat) smrkat, zamašen nos, teče iz nosa itd, to je trajalo neki časa ponoči (ur), ne vem, koliko in zjutraj sem bila ok. Malo nepresana… Nisem jedla nič kar nebi sicer, alergij nimam, nič nisem počela drugače ali karkoli, na kar bi lahko navedala stanje…

Zaupanje zdravo… Lepo slisat, da je vse ok in da srcek bije… Vesela zate ☺️ kar se tice pa smrkanja in kihanja ti pa lahko povem da se meni odkar sem noseca dogaja isto vsak dan… In sem tud brala da je to eden prvih znakov nosecnosti…

Misika99 cestitke za rezultat… Nekej noseck se nas pa je nabralo 😉

Pika viva res ne obupaj ker res kar sem js brala je vazno da je nad 40 in da se mnozi x2 na 2-3 dni… Zenske smo si razlicne…

Drugace pa razmislam da bi sla za kak dan dva na bolnisko da ujamem ta ritem in vidm kdaj se pojavla slabost… Potlej bom pa probala prilagodit urnik ce se bo dal kej zmenit…

Res sem vesela da nas je ze tolk noseck… Da bi nam le vsem uspel zadrzat to ☺️ pa da bi mogoce kje bila dva srcka… Js bi bla navdusena… Ve?

No naj napišem nekaj v vzpodbudo.
Po 11 neuspelem postopku sem se odločila, da poiskusim še refleksoterapijo, kajti bila sem pripravljena poiskusiti vse. Dve sotrpinki, kateri sta že mami sta mi posredovali kontakt meni najljubše osebe zaradi katere sem na danšnji dan stopila v 25 teden nosečnosti.
Ne bom vam pisala na dolgo in široko, temveč vam polagam na srce, da si na temu forumo preberete o Karmen Stropnik Jeretina zgodbe deklet katere so zanosile z njeno pomočjo.
Ga . Karmen je ženska, katera je dala čez marsikaj od borbe za otroka, do svoje bolezni. Kljub vsemu pa je še vedno pripravljena prisluhnit in pomagat meni , tebi, nam.

Upam, da mi ne bo zamerila, ker objavljam njen kontak, toda tudi jaz bi rada pomagala kateri od vas preskoćiti ovire katere nam stojijo na poti do materinstva.
Kontakt od Karmen 041 439 033.

Oj. Jaz se zdaj že en teden špikam, folikli lepo rastejo, verjetno bo v petek punkcija. Je pa včeraj na 2.UZju našla polip, ki je kar velik (v soboto na 1.UZju ga ni videla).

Kok časa se lahko zdej to zavleče, če moram še to it odstranit?

Meni so v prvem postopku med UZ nasli 10mm velik polip pa ga niso odstranili in so mi vseeno po 5 dneh vstavili zarodek, ki se takrat zal ni prijel… Rekli so mi pa da se ob punkciji odlocijo kaj bodo s polipom..

Živjo. Da se še jaz malo oglasim 😊 že skoraj en teden pridno grejem pikico, ki so mi jo vstavili 😊 o kakšnih posebnih znakih zaenkrat ne morem govorit, so me pa joške začele bolet že pred samim transferjem, verjetno zaradi progesterona 😅
Vsem nosečkam čestitiam 🤗 ostalim pa pogumno v nadaljnje boje 😁

hej punce..
jaz sem pa drugače na forumu 2018, ampak se isto borim z postopki..
in sicer imava moški faktor, torej hodiva na icsi.. v petek zacnem z 5. postopkom.. zanimivo mi je, da vas je tukaj ful icsi jevk, drugače smo v manjšini, niti enkrat nisem na punkciji srecala katere.. samo navaden ivf.. mislim pa, da ni pravila kaj je bolj uspešno, včasih imam občutek, da so z moškim faktorjem se slabsi rezultati..
vedno pridelam okrog 10 celic.. oplodijo se skoraj vse ampak se 4. dan nehajo razvijat.. noben ne ve razloga..
tako sem imela v enem postopku celo zamrzjencka, se je prijel ampak v 6. tednu je sledil SS..
zdaj nazadnje pa sva ostala celo brez ET, ker so se vi nehali razvijat preden sva prisla tja.. 😢
zdaj bodo v tem postopku bolj podrobno pogledali spermije in uporabili nek boljsi mikroskop.. se bom pustila presenetit in upam na najboljše.. nikoli nebom pozabila, da mi dr rekla, vi bi ze zdavnaj morali imet otroka glede na izvide.. celice drugače normalne kakovosti in ovarijska rezerva visoka.. v bistvu je menda res samo loterija..
srečno vsem 😉

Kot sem že vceraj napisala o refleksoterapiji svetujem obisk pri Karme. Tudi jaz sem bila pacientka dr Reša in zanosila sem po 11 postopku s pomočjo Karmen.
Dr Reš je vedel, da hodim k njej na masaže in njegov komentar je bil,” pametno, če nič drugega vam bo pošlihtala glavo” in meni je z uspelo, kljub samo 3 pridobljenimi celicami.

Kontakt od Karmen 041 439 033.

New Report

Close