IVF/ICSI/IUI 2020
Fracek, cedevitka ni nujno da jr neg.pojdi na krvnega. Mi ena pravla da ti testi niso najbolj zanesljivi vedno. Najbolj je krvni test.
Jaz cutim samo te pa te malo spikanje po jajcnikih. Ponoci me malo prsi bolijo tu pa tam. Ne vedno. Okus mam edino ze par dni tak cudn v ustih. Ampak sem si rekla lahko da tudi hormoni delajo svoje. Bomo vidli kako bo. Drzim pesti za vse. Mocne moramo biti.
Zivjo 😊 Ne vem, če si še kej aktualna na tem forumu in glede na to da si imela v februarju plusek. Upam da ste vredu 😊☘️🐞 Pisem pa zato, ker si edina, ki opisujes podobne bolečine pres krvnim, kot joh imam jaz. Bolečina v trebuhu, želodcu, občutljive prsi, neprespane noči. Jaz sem danes naredila krvni, čakam rezultat, ampak že tri dni ne spim zaradi bolečin v trebuhu-s strani me boli, od popka stran enih 10cm z leve in desne strani, na momente tudi zelodec. Sem prav živčna. Normalno, da me boli, zateguje, špika spodnji del, ampak tko zgornji, mi je čudno. Ne pomaga mi niti paracetamol. Kolko časa je trajalo pri tebi? Jaz sem danes sicer 12.dan po transferju. Joj, upam da mi odgovoriš ☘️🐞🙏 Pa lepo bodi(te).
Puki_di kako je?upam da je vse ok pa da se bolje pocutis. Jaz napeta ko balon zjutraj zvijalo,po trebuhu pol spusti. Se mi zdi da me ze vse tisci v trebuhu not. Pa vzadaj na sredini hrbta me danes zacelo kar naenkrat bolet ob straneh. Ne spodaj v krizu ampak,prav na sredini. Mogoce to ker sem lena ze od transferja. Ker sem mela toliko operacij pa tega pred leti sem morala oziroma je bilo priporocljivo da sem bolj kot ne pocivala pa lenarla. Namrec imam endometriozo.
Drzim pesti se naprej za vse nas.
Držim tudi jaz pesti za vse vas! 🙏😊
Ojla punce!
Mam pa eno vprašanje glede ovulacijskih testov. Nikol jih nism delala, pa glede na to da so me za 1 mesec zafrknili, sm hotla it po ovulacijske teste za ta mesec, mogoče pa res rata doma 😀mogoce mal neumno ampak kakonje potem?; ko sta crtici enako mocni je ovulacija, pol isti dan sexas al naslesnji al kako je s tem časovnim okencem? 😝 Dans je 7dan ciklusa tko da sm misnla v ponedeljek kupit in od torka delat teste (10dan). Kak nasvet?
Puki_di in Pikica, iskrene cestitke. ❤ Lepo speljita do konca.
Meni zgleda utrogestan zavira M, se mi od vceraj paca rjavi izcedek, znakov pa nimam vec nobenih. Bom sicer sla na krvni test v torek, ker sem pokurila oba testa vceraj, ko enega nisem dovolj dolgo namakala, zdaj pa se mi res ni ze spet za izpostavljat po lekarni. Zal imam za seboj izredno slab teden, pa se mi zdi, da samo tlacim zadeve eno za drugo.
Punce, vas berem se naprej in drzim pesti. Se javim, ce bova sla se v kaksen postopek. Trenutno mi je minilo do vsega.
Lepo bodite 🍀