Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Fracek, cedevitka ni nujno da jr neg.pojdi na krvnega. Mi ena pravla da ti testi niso najbolj zanesljivi vedno. Najbolj je krvni test.
Jaz cutim samo te pa te malo spikanje po jajcnikih. Ponoci me malo prsi bolijo tu pa tam. Ne vedno. Okus mam edino ze par dni tak cudn v ustih. Ampak sem si rekla lahko da tudi hormoni delajo svoje. Bomo vidli kako bo. Drzim pesti za vse. Mocne moramo biti.

Fracek
Cedevitka
žal mi je za vaju. Žaĺ mi je vsake posameznice, ko ne uspe. In občudujem vsako posebaj ( z mano vred ), ki daja to skozi. In kot za vsako stvar, mislim da vse pride ob svojem času in vse je z razlogom. Mogoce milijonkrat slisana fraza, ampak mene pomirja. ☘️🐞❤️

Se pa strinjam s

Pikico
1234 . Krvni je krvni. ☘️

puki_di,
imas zs;)

Zivjo 😊 Ne vem, če si še kej aktualna na tem forumu in glede na to da si imela v februarju plusek. Upam da ste vredu 😊☘️🐞 Pisem pa zato, ker si edina, ki opisujes podobne bolečine pres krvnim, kot joh imam jaz. Bolečina v trebuhu, želodcu, občutljive prsi, neprespane noči. Jaz sem danes naredila krvni, čakam rezultat, ampak že tri dni ne spim zaradi bolečin v trebuhu-s strani me boli, od popka stran enih 10cm z leve in desne strani, na momente tudi zelodec. Sem prav živčna. Normalno, da me boli, zateguje, špika spodnji del, ampak tko zgornji, mi je čudno. Ne pomaga mi niti paracetamol. Kolko časa je trajalo pri tebi? Jaz sem danes sicer 12.dan po transferju. Joj, upam da mi odgovoriš ☘️🐞🙏 Pa lepo bodi(te).

Uh, kr javno mi je dalo. Se opravičujwm. Ne vem kako zbrisat😜 Namen je bilo zasebno poslat, ampak ok 🤦‍♀️

Puki_di kako je?upam da je vse ok pa da se bolje pocutis. Jaz napeta ko balon zjutraj zvijalo,po trebuhu pol spusti. Se mi zdi da me ze vse tisci v trebuhu not. Pa vzadaj na sredini hrbta me danes zacelo kar naenkrat bolet ob straneh. Ne spodaj v krizu ampak,prav na sredini. Mogoce to ker sem lena ze od transferja. Ker sem mela toliko operacij pa tega pred leti sem morala oziroma je bilo priporocljivo da sem bolj kot ne pocivala pa lenarla. Namrec imam endometriozo.
Drzim pesti se naprej za vse nas.

Pikica
1234 iskreno se počutim kot cunja in kot praviš ti-občutek tiščanja v trebuhu itd. Ampak nič zato, ker sem imela krvni in sem nosečka ☘️🥰❤️🐞🤩 Seečna do neba. Lena pa sem tudi jaz od transferja naprej. 😅 Zdej pa upamjo da bo vse uredu še naprej in do konca 🙏
Držim tudi jaz pesti za vse vas! 🙏😊

Ojla punce!

puki_di
čestitke za ➕, in srečno 2v1 do konca 🤗
fracek
cedevitka
zal mi je da ni uspelo 😔
Mam pa eno vprašanje glede ovulacijskih testov. Nikol jih nism delala, pa glede na to da so me za 1 mesec zafrknili, sm hotla it po ovulacijske teste za ta mesec, mogoče pa res rata doma 😀mogoce mal neumno ampak kakonje potem?; ko sta crtici enako mocni je ovulacija, pol isti dan sexas al naslesnji al kako je s tem časovnim okencem? 😝 Dans je 7dan ciklusa tko da sm misnla v ponedeljek kupit in od torka delat teste (10dan). Kak nasvet?

Evo punce nisem celo noc mogla spat akoraj. Nisem vedela naj nardim test al ne. Jutri je 15 dan ko mam krvnega. Naredla test first sigm in pokazal mi obe crtici. Srcno upam da to to. Samo,da se krvni potrdi pol pa bom,srecna do neba.

skorpuinka
hvala 🙏 tudi tebi zelim vso sreco za naprej ☘️🐞
Pikica
1234 cestitke 😉 Verjemi, da ti bo jutri krvni samo potrdil plusek 😊

Srcno upam da bo res potrdil. Saj stop inekcija ne deluje vec. Dala en dan pred punkcijo ki bila 22.9. Danes pa je 14.dan od transferja bi prilozla sliko pa ne gre;))

Pikica1234
bo bo potrdil, bos videla 😊

Srecna do neba. Jutri sporocim kako pa kaj. Upam da bo res vse ok. Kaj utrogestan se treba pol naprej jemat. Ker meni ga jutri zmanjka. Pa ne vem kak pa kaj je pol s tem. Ti kar napisejo v lj to za naprej

Ja, jemljes naprej. Jaz sem si ga vceraj sicer kupila po pozitivnem krvnem, ker tu za vikend ne dela klinika in mi je lih tako zmanjkalo vceraj. Tebi bojo verjetno dali recept, ko bos poklicala in potrdila da je krvni pozitiven.

Super hvala za pomoc. Prvic sem v tem in odkrito povedano ne vem zato raje vprasam kako in kaj.

Hvala pa drzim pesti se za ostale.

Puki_di in Pikica, iskrene cestitke. ❤ Lepo speljita do konca.

Meni zgleda utrogestan zavira M, se mi od vceraj paca rjavi izcedek, znakov pa nimam vec nobenih. Bom sicer sla na krvni test v torek, ker sem pokurila oba testa vceraj, ko enega nisem dovolj dolgo namakala, zdaj pa se mi res ni ze spet za izpostavljat po lekarni. Zal imam za seboj izredno slab teden, pa se mi zdi, da samo tlacim zadeve eno za drugo.

Punce, vas berem se naprej in drzim pesti. Se javim, ce bova sla se v kaksen postopek. Trenutno mi je minilo do vsega.

Lepo bodite 🍀

Cedevitka
Fracek
punce zal mi je za vaju 😔 ampak dajta vseeno na krvnega, nikoli ne ves🤞🏻 Imejte vere, bo ze prisel pravi cas za vase soncke…
Puki_di
Pikica1234
cestitke!! 👶🏼🍀 jaz pa se vedno v cakanju na prvi UZ ki je v cetrtek… mi je prav cudno brez bolecine, sem se navadila na njo 🤦🏼‍♀️ 🙈a ve katera je to vaginalni ali kako? Prvic sem v tem, ne vem 🤷🏼‍♀️

Nicoletta vse bo ok. Verjemi mi. Meni je najhuje se jutri pol pa to cakanje na Uz. Zanima me jutri mam krvnega v Lj. Ok pol poklicejo al kako?kaj pol,mam se kak pregled v Lj al samo poklicem svojo gin.da se narocim.

Vem butasta vpr.ampak lazje je ko katera pove kako pa kaj za naprej

Fracek
hvala 🙏 Ti pa kr na krvnega, nikoli se ne ve. Istrogen rado zavira menstruacijo kot pravijo nekatere. Ce pa bo krvni negativen, vzami si cas in v postopek pejdi ko bos pripravljena 😊❤️
Nicolletta
hvala tudi tebi ☘️🙏 Zdej pa naj bo vsem srecno do konca 😊 Kar se UZ tice (jaz sem tudi prvic v tem), ampak mislim da je prvi UZ se na kliniki in je vaginalni in pol nadaljujea pri svojem gonekologu. Tako mi je rekla prijateljica, ki ima za sabo uspesen Ivf. To da ne čutiš bolečine jaz ne vi delala baw bawa.😉

New Report

Close