Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Enakoooo!!!! Se tolazim da povsod pise, da je to normalno.. ampak je tudi mene prestrasilo! Ko prebiram tuje forume se sploh v 7.tednu to zelo pogosto dogaja 😊

cedevitka
frakec
pikica
1234 in mogoce se kera. Mi smo tam tam po dnevih po transferju in cakamo na krvni. Jaz ga imam v soboto. Kako se kej počutite? Mene tu pa tam posteno spikne v jajcnikih, pa napihnjena sem, pa tezek trebuh skozi cel dan-a je to sploh normalno? 😅

Puki_di, vse, kar si nastela, je normalno. Samo se ne vemo, ali imamo normalni pms, ali pa so znaki za nosecnost. Jaz danes tudi z zmernimi bolecinami v maternici, ampak obcutek ni spikajoc, ampak boli kot pred M. Kar se tice napihnjenosti, sem bila precej napihnjena po prenosu svezega zarodka, zdaj nisem nekaj ekstra. Imam napete prsi, bolijo samo na dotik, ampak to sem imela vedno pred M. Edino kar je pri meni drugace sedaj je to, da me je trebuh bolel samo tik pred M in prvi dan, ko se je vlilo, zdaj pa me ze dva dni kar konstantno.

V glavnem, jaz obcutka, da bi bila noseca nimam. V dobrih dveh letih sem se “najedla” vseh teh znakov in ne verjamem vec vanje, dokler ne vidim pozitivnega testa. Jutri ga grem kupit, naredila pa ga bom v soboto zjutraj (10 dan), ce se ne bo M. Me prav zanima, ce pri meni utrogestan zavira prihod M. Po crinone gelu sem jo dobila tocno na dan, ko bi mogla prit, pa je crinone samo mocnejsa razlicica. Nekatere pa pisejo, da se je vlilo sele, ko so prenehale z vstavljanjem.

Komaj cakam, da bo konec negotovosti 🙃

Kako ste ostale, ki cakate?
Lepo bodite in drzim pesti za vse. 💪💪💪

Dokler ni M, je se upanje

Fracek
Sej to, tezko je bit pameten in vedet kaj je dejansko znak nosecnosti. Mene je kot pred M zvijalo v nedeljo, pol je minilo.
Dosti punc pravi da utrogestan zavira M. Jaz ti ne znam dosti reč, kar se tega tiče, ker je to zame prvi postopek.
Pol bo v soboto obema jasno-ti nardis test, jaz imam krvni. Upamo da rata! ☘️🐞

Krvi testi se delajo tudi ob sobotah? Meni 15. dan po transferju pade na soboto, na test sem pa naročena šele v ponedeljek (Ljubljana).

katka_
Zivim v tujini. Mogoce zato 😉

Hej. Da se javim. Napeta v trebuhu. Prsi me te pa te malo,zabolijo. Pa malo me spika te pa te v trebuhu. Ne oziram se kako pa kaj. Ker sem prvic v postopku in ne vem kako pa kaj. Jaz sem pa rekla da bom pocakala na krvnega in ne bom delala prej testa. Ker baje lahko je tudi lazen.
Bomo vidli kako bo jaz sem pozitivna. Drzim pesti za vse. Aja izcedek se je ze on dan umiril vceraj ga ni bilo vec trkam…
Drzim pesti zase in za vse vas.

Pikica
jaz niti ga ne bom delala do krvnega in sem tudi v prvem in ne morem da se ne oziram, ker me konstantno boli. Mislim, da bom kr poklicala na kliniko. Razumem, da zvija spodnji del trebuha, da spika, da bolijo prsa. Ampak da boli cel trebuh, sploh pa s strani, da sem tezko spala, pa ne razumem.
Tudi jaz drzim pesti za vse🐞☘️

Pikica
1234 super da nimas vec izcedka in sej imas kmalu krvni pa bo vse jasno 🤞

Ja res je sem bila vesela ko sem videla da izcedek ponehal. Trajal nekje 2-3dni. Eni mi pravijo da lahko,vgnezditev ne vem. Bomo videli. Probam biti mirna in se z cim zamotiti da ne mislim prevec na vse to. Psiha tudi dela svoje pravijo.

Žoga,
Orhid,
wanna90
punce hvala za tolazbo. Res. 🥺 V vsem tem sem prvic in ne vem kaj je normalno in kaj ne. Nek klik se mi je zgodil ponoci, ne znam niti sama razlozit odkod zdaj to, naekrat sem imela obcutek praznine. Al je strah al dela glava prevec ne vem… zdaj ko sem boljsa (samo slabost in ne prenesem nobene hrane razen pizze, juhe in sadja) sem se odlocila it v sluzbo naslednji teden (ce seveda tudi cez vikend ostane tako pocutje). Bo sel cas hitreje do UZ. Tiste ki cakate na krvnega, vam zelim pluske vsem ➕➕➕➕🍀🍀🍀🍀

Nicolleta
ne skrbi. Kaksne znake pa si imela pred tem, da so v 7 tednu izpuhteli in da zdej čutis « samo «  slabost, pa hrana ne pase?

Puki_di
bolecine v maternici (so rekli naj bi to bilo raztezanje maternice) ne cutim vec, ne morem pa tudi rect da dol prav nic ne cutim; je nek cuden obcutek kot napihnjenost; obcutljivih prsi nimam (zelooo minimalno-prej bradavic niti na dotik nisem mogla prenest), nisem vec utrujena (prvi teden sem spala 10 ur ponoci in še popoldan 2-3 uri, zdaj pa samo 7ur cez noc), prej bi me en kratek sprehod utrudil 🥱 zdaj pa hodim okoli kot nic… a si ti imela kaj podobnega (v kateri nosecnosti prej)? Aja in a si klicala na kliniko zaradi bolecin v trebuhu? A si imela prenos svezega ali 🐧?

Nicoletta
jaz sem v prvem postopku s svezim prenosom, tako da nimam izkusenj, ampak po prebranem se mi zdi tvoj potek normalen.
Jutri poklicem na kliniko- me mori ta bolecina,ko si je ne znam razlagat. Z obeh strani me boli, da kr ne morem lezat na boku. Ne vem. Pa prebavo imam ok. Pa ko kej pojem kot da jem kamen tko tezko mi pade. 🤷‍♀️

Pri meni je se belina, me pa se vedno boli vse okoli jajcnikov. Te bolecine nisem cutila pri teh zadnjih dveh 🐧 od junija in avgusta. Ampak ker so nasa telescka tako nepredvidljiva se nikoli ne ve kaj to pomeni…js bom poskusla jutri z testom-12 dan. Do sedaj sem vedno delala ze 10ti dan in vedno je pokazalo ze prav.
Od prejsnjih postopkov in tudi od pozitivnega je pa ze 4 leta in sem ze pozabila kaksne znake sem imela takrat.
Drzim pesti za vse ki imate jutri test 🍀🐞

Cedevitka, potem pa smo na vezi jutri, jaz ga bom tudi naredila zjutraj (10. dan), ravno sem divjala zadnjo minuto kupit 🤪 Jaz sem pa zdaj na vlozku videla en mini svetlo rjavi flek in obcutek mi pravi, da ne bo nic ze dva dni, tako da nisem posebej optimisticna. Spodnji del trebuha se kar boli, drugih posebnosti pa ni. Drzim pesti za ostale, jaz imam usiv dan in sem se v bistvu kar odpisala …

Evo moj test negativen 😪 groza…ze 3jic v 5 mesecih. Enega sicer se imava ampak ne bom sla…dost mam teh tablet in kg…
Vec srece ostalim 🍀

Dobro jutro. Test je negativen, ne duha ne sluha o kaksni crtici. Naredila sem first sign duo. Izcedka ni, pa bolecine trenutno tudi nobene. Ce ne bo M do torka, bom sla pac se na krvnega, ampak menim, da bi danes ze moralo pokazat, ce bi bilo pozitivno.

Zdaj pa cakam na lepe novice ❤

Ajej Cedevitka, zgleda da sva isti cas pisali. Zal mi je. In vem, kako je … bedno. Razocarana, a hkrati cisto apaticna. Niti na jok mi ne gre, ne cutim nic …

Res svaka cast puncam, ki vztrajate toliko postopkov. Vsem vam zelim, da se uresnici enkrat. 🤗

Fracek ja, tudi jaz se pocutim prazno na jok mi pa ne gre. Bolj sem razocarana nad vsem skupaj; od planov zaradi sluzbe in vsega ostalega, teh tablet ki me unicujejo itd…
Menstruacije tako ne bom dobila dokler jemljem tablete tako da se mi kar ne zdi da bi spet jemala dopust za krvnega…
Mene tolazi 3 letnica ki jo imamo iz svezega postopka 🤗 pa ceprav je zelja se po enem zelo velika

New Report

Close