IVF/ICSI/IUI 2020
Držim pesti Pikica 1234, o tem rjavem izcedku sem že toliko prebrala, za vsako pomeni nekaj drugega, v splošnem pa nekje pozitivna novica, drugje negativna. Jaz sem ga opazila na 14 dan po transferju, toda pri meni je postajalo iz ure v uro bolj vidno, vedno večja količina, temnejše, dokler se ni pojavila še kri in se je potem naslednji dan ulilo. Tako, da če ostaja enako še ne obupaj. Vsako telo je drugačno, nekatere so celo imele rahle krvavitve pa je bilo vse ok.
Ja Fracek jaz imam daljše cikle, zadnje mesece so celo malo bolj zmešani tako da bi lahko rekla, da je neko povprečje tam 35 dni (npr. 35, 33. 31, zadnji mesec pa celo 39 dni). Zdaj pa ne vem sestra mi je sicer rekla, da tretji dan bi se moglo že kaj pokazati, danes je tretji dan pa še nič. Koliko časa ste pa druge delale ovulacijske teste?
Jaz sem sicer danes videla čisto, ampak res čisto rahlo črtico v okviru do 10 minut (na navodilih piše, da ne smeš odčitati kasneje kot po 10 minutah), vendar se mi zdi, da v prvih 3-4 minutah ni še bilo nič. Sedaj se črtica še vedno vidi ampak je seveda že daleč mimo in več ne vem ali je ta ovulacijski listek popolnoma bel ali je lahko ta rahla črtica vidna kljub vsemu-že iz samega testnega lističa? Vem morda neumno vprašanje ampak nikakor ne želim poklicat tja in vprašat kaj takega 🙂 🙂 Bomo videli kaj bo jutri… Držim pesti Fracek, da bo tokrat uspeh pa seveda vse dobro tudi ostalim 🙂
ojla,
da sporočim kaj se je men dogajolo ta vikend. V petek (10 dan ciklus) sem sla v Lj na sprejem za prenos zamrznjenčka in dobila navodila da naj priden v nedeljo (12. dan ciklusa) na uz in da dobim listke za ovulacijo. In v petek popoudne mene ful špika v jajčnikih in za hec nardim test za ovulacijo ki sem ga imela doma in pozitivn. Tko da sm šla kr v soboto na uz in je biu viden folikel 20mm, ginekologinja me je naročila še na nedeljo in folikla ni bilo več. Nj omenim da so bli komentarji da kwa kompliciram … če bi pršla v nedeljo tako kot je bilo rečeno sploh ne bi vedl kdaj sm imela ovulacija in če sm jo sploh imela. Tako da dobr da sm šla kr v soboto ke. In pol pridm na oddelk in je bla sestra vsa zmedena , kdaj morm začet sploh utrogestan , 3x je računala kdaj morm sploh pridn na prenos…. groza. Tiste ki ste ble v prenosu zamrznenčka , djte povedat a mi je sploh prov povedala. Utrogestan sem začela v nedeljo vstavljat
sobota : folikel 20
nedelja : ni blo folikla – dr.napisal dan 0
na prenos naj bi prišla v petek – a je to prov ??? imam pa zamrznen na 5. dan
hvala vsem in srečno
Hej hej, evo še ena iz teme saj ni res, pa je…
Kličem včeraj da sem dobila M, da kako zdej naprej, pridem po zdravila al kak? In mi reče ja gospa, zakaj pa niste prisla na sprejem? Vprašam kakšen sprejem, da mi je septembra rekla da začnem z naslednjo menstruacijo 2 dan z zdravili. Pa mi rece ja, pa datum za sprejem ste imela 22.dan tistega cikla… No uglavnem, ni mi dala nobenega datuma za sprejem in seveda zdej je že prepozno ker delajo plane za 4 tedne naprej.. Tok sm bla jezna pa žalostna.. Una pa sam ponavljala kok je vse čudno.. Js pa tut nism vedla da morm prej na sprejem, sm misnla da pridem 2 dan M tja pa je to to…
Zdej mi je dala datum 23.oktobra tko da pac še en mesec čakam… Moj me je pa miril pa reku da se bo ta mesec še ekstra potrudu 😆 pa da je že tko namenjen, da mogoče pa lih ta mesec rata in sploh ne bova rabla tja hodit… Uglavnem, danes sm že boljše, sam vceri sm bla pa res cist fertig, mislm kako lahko tko zajebe 🙄
Kako ste ostale?
Polix, Dr.Lomšek je bila moja ginekologinja, med nosečnostjo pred 19 leti, ko je bila še v Trbovljah, je izredno dobra zdravnica in predvsem človek, ko sem imela težave zaradi pritiska in sem bila vsake tri tedne na PDC v porodnišnici me je celo prišla pogledat, sicer spotoma ker je bila ravno tam, ampak občutek je bil pa dober, da se nekdo tako briga zame.
Zdravo punce. Javljanje trenutnega stanja 😊 Danes 6. dan po ETZ, vceraj sem prvic malenkost zacutila prsi, danes so nekoliko bolj polne. Danes me je prvic parkrat zaspikalo v levem jajcniku, krcev zaenkeat nimam, izcedka (razen po utrogestanu) tudi ne. Temperaturo si merim vsak dan nekje ob istem casu, ker nekaj pac moram preverjat 🤪 in mi niha tam od 36,8 do 37,2. Ne vem zakaj, ampak zdi se mi nerealno, da bi bila noseca. Upam, da se motim 🍀💪💪
Pikica1234, jaz sem imela dva dni preden se mi je vlila M rahel svetlo rjavo obarvan izcedek, bilo je res malo. Ampak, kot ti je ze Marsena napisala, lahko ti izcedki pomenijo pri vsaki drugo stvar. Kako ti kaze danes? Kdaj bos delala test?
Jaz, ce me ne prehiti M, ga bom naredila v petek ali soboto zjutraj. Imamo v soboto eno vecje slavje, pa da vidim, ce bom skrivaj alkohol stran vlivala 😂, ali pa se ga nacedila od zalosti (malo heca) 😁
Scorpionka, to pa je smola. Ampak glavno, da si se hitro potolazila. Imata prav, lahko pa se ravno ta mesec zgodi 🤞
Pozdravcek vsem in upajmo na najboljse.
Pozdravcek vsem…
Bolj malo se oglasam ker poskusam cim bolj odmislit tole cakanje. Sem 8 dan po etz (3ji poskus od junija, drugace 3ji postopek).
Vsake toliko me malo crvici po jajcnikih drugih znakov pa ni. Upam da nam tokrat uspe ker mam obcutek da sem od teh tablet ze kot balon. Vsakic sem delala test na 10ti dan in vsakic je pokazal pravilno tako da ga bom verjetno tudi sedaj konec tedna ali za vikend
Fracek
Tako je kot si brala v ned.so se zaceli izcedki. Vceraj ze zacelo umirjat. Danes zjutraj na wc zagledam kri pa mi kar slabo postalo. Amoak ful malo je je blo.pol sem ze bla cela adijos pa tuhtam.pa sem tuhtala da lahko tudi od svecke ko si jo dam not ker mam vse ful suho in da si lahko kaj ranim. Glede na to da sem po transferu krvavela ker so me ranli not. Danes je 9.dan. ne upam delat se testa niti ne vem ce ga bom ce nebom pocakala do krvnega rajsi.
Sem brala malo res je ti izcedki niso taka panika dokler ni prave M. Lahko da se kaj dogaja not. Napeta sem ko balon. Prsi me malo tak tu pa tam bolijo. Mam pa ful napete prsi. Drugih znakov pa nekaj nimam trenutno. Bomo vidli upam na najboljse.drzite pesti. Ker jaz tudi za vas drzim.
Mora nam uspet.
Drzimo pesti da nam rata vsem ❤️
Oooo, smo ze stiri, ki trenutno cakamo na razplet 🤞 Vso sreco punce. 🍀
Cedevitka, Puki_di, Pikica1234, kako ste danes? (sem se katero pozabila?) Jaz sem v prejsnjem postopku s svezim zarodkom ravno 7. dan zakrvavela, tako da komaj cakam, da danes mine brez posebnosti 😊 Tokrat nisva nikomur povedala, da greva v postopek in sem toliko bolj vesela, da lahko vsaj vam pisem in se malo potozim 😅
Marsena, kako napreduje testiranje? Ze bila ovulacija?
Lep dan vsem.