IVF/ICSI/IUI 2020
oj, se javljam po dolgem času 🙂 hvala za vprašanje,
Pozdravi lepo zeno in vse dobro vama zelim. ❤️
Ja res cudno da imas sele cez 3 tedne pa visoko beta mas bosta 2 🙂.
A si vprasala ce so se mogoce kaj zmotli z datumi jst sm imela tocno cez 14 dni.
Kar tice bolniske, naredi tako kot je za vaju najboljse ce se ne pocutis ok in ker imas daljso voznjo, raje pocivajta kot, da bi se kdaj krivila za to, da ni slo skos.
Uso sreco se 1x 🤗🤗
Hej. Da se javim. Vceraj prestala transfer. Zdaj pa lepo doma grejem in cakam na test. Sicer so ze mislili da bom mogla pod anastezijo ker sem imela not nekaj zalepljeno ampak pol k sreci slo brez tega. Malo sem krvavela.danes sem mela se malo izcedka rjavega toliko da je res cisto malo bilo. Ampak to sem mela po vstavitvi utrogestana pol ko sem sla na wc vidla. Saj so sestre rekle da bo mogoce se kaj pa da ni to nic. Se cisti se kaj. Me kar boli na case pa spika not. Ampak pocivam.
Drzim pesti za vse pluske. Ostalim pa cestitam.
Noo jst hvala bogu po eni strani sm trenutno brezposelna in mi pase vse tole tako, ce bi bila pa v svojem poklicu (med. Sestra) bi mogla pa vseekakor na bolnisko. Ne bi zmogla. Ze zdej sm cist ubita, kaj sele bo🙂
Ja meene se spika in tisci, ampak to cist od dneva odvisno. En dan ko, da sploh noseca nism, drug dan pa komi sama sebe prenasam.
Noo pri meni vee zelo malo ljudi glede nosecnosti, partner, sestra, mama in ena prijateljica❤️ za ostale se nism se odlocla povedat, saj me skos skrbi ce je vse okej, sej ves da sm mela 2 pikici pa je eni nehal bit ❤️ in to me cist potrlo. Ampak se boriva s tem da pridema do konca.
Ti si napisal, da se ji precej pozna, meni se nic 🙂 tako da skrivanje se uspeva.
Povej mi spol ze veta?
Vsee dobro vama zelim ❤️🤗🤗
Ena_90 in kolesarko84 potem nas je pa kar nrkaj marcevskih jaz imam rok 25.3…ceprav bo sigurno prej ker sta 2 :p.. Se pa tudi meni kr naenkrat precej pozna do 14 dni nazaj sem se nosila svoje hlace sicer odpet gumb zdaj pa kr nankrat je trebuh zrasel pred mano :p coerav zredila sem se pa le 2kg…tudi mene vcasih spika se pa kaj crvici vcasih pa nic utrujenost in slabosti so pa tud hvalabogu minile zdaj se pocutim kot da nisem noseca.. Tud jaz ko malo prestevam mesece ne morem verjet kako hitro je minilo se kr priavljam pocasi ds bom zacela po trgovinah hodit in komej cakam 😊
Jaz sem imela 11.dan cikla na UZ 11mm folikel. Na 12.dan cikla sem začela jemati Estrofem, ki ga še jemljem. 15.dan cikla je bil folikel 23x16mm. 21.dan cikla je transfer. Estrofem naj bi jemala še 14 dni po transferju (do testa).
Morda je bil pri tebi endometrij problem na 10.dan? Jaz sem ga imela 11.dan 7mm in vodilni folikel 11mm.
Vodena sem v tujini.
Zdaj imam transfer 5dnevnega zarodka 21.dan.
Etz sem imela takrat 15.dan, sem šla pogledat. Tudi takrat sem od 2. Dne jemala estrofem, 10 dan sem imela uz. zgleda da je bil folikel že tako velik da je zato dala čez 5 dni že transfer. Ne vem.. Ful mi je čudno ker ima vsaka drugače. Za endometrij mi sedaj ni nič rekla da kaj ne bi bilo v redu. Samo da je folikel isto velik kot pred 3 dnevi in da zdaj ne bo nič. Itak me je odpravila v 3 minutah. Ne vem, loterija v glavnem.
Ja, ene par nas pa je marčevskih – lepo, da IVF deluje 🙂 bom sigurno napisal na forum, ko bo prišel ta dan.
lp vsem