IVF/ICSI/IUI 2020
Hej.
Danes imela UZ. Endometrij 10 mm. Folikli nekaj 10,15,17 mm. Se naprej imam inekcije do ned.ko pade stopka. V torek mam punkcijo. Smo se zmenli,ker drugace bi ze v pon.mogla biti pa mojega ni. Pa zdr.rekla da 1 dan ni panike. Tako da vidimo kako bo v torek. Baje imam neko sedacijo je imela katera ze to. Kako izgleda? Hvalaaa. Pa vsem cestirke za +. Za nas ostale vse pa drzim pesti.
Živjo,
Mene pa zanima kakšno menstruacijo in počutje ste imele po neuspelem et? Pri meni je bil zdaj tretji neuspešni et. Prvič in drugič je bila menstruacija normalna. Zdaj je pa tako, da jo imam četrti dan in imam še vedno ful bolečine v križu in spodnjem delu trebuha ter v predelu obeh jajčnikov. Tudi krvavitev ni toliko močna, samo drugi dan sem imela močnejšo krvavitev, ko sem zaradi bolečin vzela tudi dva nalgesina a me je še vseeno bolelo. Test je bil negativen. Imela katera podobno? Hvala🍀
Da se še jst malo javim.. Najprej
danes je pri meni 15.dan po iui in je prišla tečka.. Sem že vedela, ker je bil na 13.dan en velik debel minus 🙂 Sedaj pa dilema naj grem na 3.iui ali naj grem v postopek IVF.. Bolj se nagibam k iui, ker je postopek lažji, ampak ne vem.. Koliko časa pa traja med postopkom iui in ivf, da dejansko prideš na vrsto saj moram vmes na kontrolo k doktorju, konzilij, itd.. Ima kera izkušnje ali ste šle direktno na ivf?
Hvala za odgovore in držim pesti za vse 🥰
prvic res mocno in brutalno, zacela se je s spottingom potem je pa en tretji dan se ornk zacel in tut trajal kar nekaj dni… koncal se je pa isto s krvavimo madezi. Trajal je pa vec kot en teden. Drugic po etz, ko sem imela pozitiven test, pa je isto najprej se zacel s krvavimi madezi, je pa tok bolel da sem skos lekadole jedla, potem je pa drugi in tretji dan res lilo, potem se je pa umirilo in koncalo hitreje kot prvic… Tko da verjetno res odvisno od vsakega cikla posebej…
Toskanska, jaz sem imela po neuspelem postopku vedno ful močne menstruacije, krči močnejsi kot v normalnem ciklu..
Ana200 mogoče pa je samo krvavitev, če je test pozitiven bi mogla bit vgnezditev, da ti je narastel hormon toliko, da ga zazna test.. Meni 8 dan vedno pokaže prav, pa točno vem kdaj uspe, ker me poleg blagih krčev začne tako križ boleti in vem da je uspelo.. Ko pa se začnejo močni krči stopnjevati pa takoj vem, da se bo vlilo.. Sem trenutno v zadnjem postopku v Sloveniji.. Upam, da končno uspe in že dobimo svojo štručko.. 🤗
Čestitke vsem, ki vam je uspelo, samo pogumno do konca.. ☺️
Drugače pa punce,moj bc danes zjutraj ravno tako rahla črtica kot včeraj 🙏 včeraj je krvavitev ponehala,danes zjutraj se spet pojavila…. sem vprašala dr. Pušenjaka za mnenje in pravi,da gre lahko tudi samo za nosečniško krvavitev. Itak sm pa potegnla ven samo tisto,kar je pozitivno napisu 😬 Jutri grem na krvnega,držite pesti,kot jaz za vas pa javim kaj bo 🙏👶🙏 Bodrimo se,mislimo pozitivno,vse naj bo na izi in …… me to zmoremo 💪💪💪💪
Drzim pesti za vse, ki cakate na rezultate. Meni so na krvnem testu (Mb) koncno potrdili nosecnost 😊 srecna do neba! Je pa ocitno zdaj prvi UZ kar pri osebni ginekologinji. Niti mi niso predpisali nadaljevanje Utrogestana do prvega UZ. Se kateri ne? Ni bilo do zdaj vedno do UZ? Sicer imam se iz prejsnjega prenosa nekaj kapsul, pa ne vem, a si jih naj vstavim ali raje ne.
Zivjo punce. Evo da se javim. Glih cakam pri svoji gin.novo napotnico za postopek,kajti ta mi je potekla in ne vem ce me bodo vzeli na krvnega (za vsak slucaj)😁
Punce krvni je za mano in žal vrednost hcg manj kot 2 😔 Prenehala bom z Utrogestanom in verjetno se bo potem ulilo,ker do zdj se ni in lih zato sem bila prepričana,da sm zmagala 🥺Potem pa po filmsko naprej 🍀,ker glede na leta, je bil ta moj zadnji postopek. Hvala vsem,ki ste me bodrile,mi dajale upanje,super ste 🥰 vsem na novo srečnicam s + čeeeeestitke in mirno naprej ❤, tiste ki še čakate na +, naj se pokaže,srečno 😊 …. Vse me,ki pa nam še ni uspelo,pa z upanjem naprej 💪💪💪💪, zmoremo 💪
Ana200 zal mi je in ti zelim vso sreco v prihodnje. Bosta sla naprej v tujino? Oprosti, se ne spomnim tvoje zgodbe, ce pa nas je toliko 🤔
Jaz sem imela vceraj prvi uz za prenos zamrznjencka. Endometrij 8 dan cikla 7, vodilni folikel 15, drugi 11. Opravila sem se kar ovulacijski test, vceraj ni bilo sploh vidne crtice. Danes zjutraj pa je ze bila sibka crtica, tako da se zgleda nekaj ze dogaja. Upam, da bo prislo do tocke, da bosta crtici enako mocni, sicer prenosa ne bo. Nisem pa imela izbire med spontanim in stimuliranim ciklusom, to se mi zdi malo hecno, ampak dobro. Porocam v prihodnjih dneh, kako se bo razpletlo.
Moja M po neuspesnem IVF je bila 2 dni zelo mocna, posebnih krcev nisem imela, tretji dan pa skoraj nic vec. Na splosno imam bolj sibke M zadnja leta (3 dni, mogoce 4. dan se malo) in skrajsali so se za par dni. Je pa hecno, da je po IVF prisla malo kasneje, zdaj ta druga pa na 28 dan popoldne. Tako “pozno” je nisem imela ze kaksni 2 leti.
Porocam, kako se bo odvijalo v naslednjih dneh. Drzim pesti za vse! 🤗 Pikica, kako je bilo danes na punkciji?
Fracek drzim pesti da tokrat uspe🤞🍀
Nicoletta eno vprasanje…si delala pred prenosom njihove LH teste ali si si kupila kake svoje? Jaz sem namrec za ra ciklus delala neke teste uz dm-a pa ne duha ne sluha sploh o drugi crtici🤷♀️res pa je da je ti cikel po neuspelem et, bom drug mesec zopet poizkusila.