Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Hej.
Danes imela UZ. Endometrij 10 mm. Folikli nekaj 10,15,17 mm. Se naprej imam inekcije do ned.ko pade stopka. V torek mam punkcijo. Smo se zmenli,ker drugace bi ze v pon.mogla biti pa mojega ni. Pa zdr.rekla da 1 dan ni panike. Tako da vidimo kako bo v torek. Baje imam neko sedacijo je imela katera ze to. Kako izgleda? Hvalaaa. Pa vsem cestirke za +. Za nas ostale vse pa drzim pesti.

Živjo,
Mene pa zanima kakšno menstruacijo in počutje ste imele po neuspelem et? Pri meni je bil zdaj tretji neuspešni et. Prvič in drugič je bila menstruacija normalna. Zdaj je pa tako, da jo imam četrti dan in imam še vedno ful bolečine v križu in spodnjem delu trebuha ter v predelu obeh jajčnikov. Tudi krvavitev ni toliko močna, samo drugi dan sem imela močnejšo krvavitev, ko sem zaradi bolečin vzela tudi dva nalgesina a me je še vseeno bolelo. Test je bil negativen. Imela katera podobno? Hvala🍀

Da se še jst malo javim.. Najprej

Nicolletta
iskrene čestitke za + 🥰🍀želim ti mirnih in čudovitih 9 mesecev 😍
danes je pri meni 15.dan po iui in je prišla tečka.. Sem že vedela, ker je bil na 13.dan en velik debel minus 🙂 Sedaj pa dilema naj grem na 3.iui ali naj grem v postopek IVF.. Bolj se nagibam k iui, ker je postopek lažji, ampak ne vem.. Koliko časa pa traja med postopkom iui in ivf, da dejansko prideš na vrsto saj moram vmes na kontrolo k doktorju, konzilij, itd.. Ima kera izkušnje ali ste šle direktno na ivf?
Hvala za odgovore in držim pesti za vse 🥰

Danes zjutraj bc pokazal zelo zelo blago vidno črtico in veselje nepopisno. Uro kasneje pa krvavitev,sveža,čisto rdeča 🥺 krči pa kot pri m. Sploh ne vem kaj naj …. še dva dni do krvnega testa,sej ne bom zdržala 🙏🙏🙏🙏

Toskanska
jaz sem imela
prvic res mocno in brutalno, zacela se je s spottingom potem je pa en tretji dan se ornk zacel in tut trajal kar nekaj dni… koncal se je pa isto s krvavimo madezi. Trajal je pa vec kot en teden. Drugic po etz, ko sem imela pozitiven test, pa je isto najprej se zacel s krvavimi madezi, je pa tok bolel da sem skos lekadole jedla, potem je pa drugi in tretji dan res lilo, potem se je pa umirilo in koncalo hitreje kot prvic… Tko da verjetno res odvisno od vsakega cikla posebej…
N150218
jaz sem sla kar direkt na ivf, naj bi bil problem pri mojem in tako vse ostalo ni imelo smisla…
ana200
oh jaz sem imela tako nazadnje, ko se mi crtica na testu nosecnosti ni krepila in potem se je zacela krvavitev… Ampak sm pa slisala tut ze zgodbe da je blo na konc vse v redu… Toook ti prizelim, da se bo vse dobro koncalo in da bo beta pokazala eno cudovito vrednost.. Mogoce ce imas moznost da kontaktiras svojega zdravnika? Pa da cim bolj pocivas… Pa tut ce test ponovis bos vidla, ce se crtica krepi, potem si lahko malo bolj mirna… Te pa res razumem ker sem nazadnje sama isto jokala pd srece (prvic v zivljenju pozitiven test) potem pa se je tko zasukalo. Moja napaka je bla da sem prebrala vse forume in clanke o tem in sem bla kot zivcna razvalina ze od vsega tega, ce le zmores se probi cim bolj umirit in pocet nekaj kar te relaxira. Vem pa sama kok je to izi rect pa tezko narest…

Lili93
hvala za vzpodbudne besede. Res veliko lahko že zivci naredijo. Zame je to tretji in tudi zadnji postopek ( starost 43 ) in prvi v katerem sem sploh prišla do et. Res da samo z eno pikico ampak upanje je …. jutri z jutranjim še enkrat poskusim,ker vseeno krvavitev ni ful močna in se še ne želim vdat. Vmes pa na izi pa na kavico in odmislt 🙉 Upam,držim pesti in molim,da bomo kmalu me vse v postopkih ali po naravi, zagledale tisti magični,tako zaželjeni + 💪👶🙏

ana200
drzim pesti da nas kmalu razveselis z eno lepo novico!!! 🤞🏽🍀

Toskanska jaz sem imela zdaj po neuspelem svezem et zelooo mocno in boleco M, ki je trajala 6dni. 5 dan se je krvavitev zmanjsala ampak bolecine so bile pa kar hude…😕junija po neuspelem etz pol tolko ni bilo hudo kot zdaj.

Toskanska, jaz sem imela po neuspelem postopku vedno ful močne menstruacije, krči močnejsi kot v normalnem ciklu..
Ana200 mogoče pa je samo krvavitev, če je test pozitiven bi mogla bit vgnezditev, da ti je narastel hormon toliko, da ga zazna test.. Meni 8 dan vedno pokaže prav, pa točno vem kdaj uspe, ker me poleg blagih krčev začne tako križ boleti in vem da je uspelo.. Ko pa se začnejo močni krči stopnjevati pa takoj vem, da se bo vlilo.. Sem trenutno v zadnjem postopku v Sloveniji.. Upam, da končno uspe in že dobimo svojo štručko.. 🤗
Čestitke vsem, ki vam je uspelo, samo pogumno do konca.. ☺️

Lili93
hvaaaaala za lepe misli 🍀 in seveda želim enako,razveselimo se s pluski 🍀 pa na izi kot sva že rekle
lucky555
tudi tebi hvala za pozitivo in nič drugega si ne smemo govorit,kot da zmoremo 💪❤ držim pesti,da ti uspe tu in ne bo potrebno v tujino
Drugače pa punce,moj bc danes zjutraj ravno tako rahla črtica kot včeraj 🙏 včeraj je krvavitev ponehala,danes zjutraj se spet pojavila…. sem vprašala dr. Pušenjaka za mnenje in pravi,da gre lahko tudi samo za nosečniško krvavitev. Itak sm pa potegnla ven samo tisto,kar je pozitivno napisu 😬 Jutri grem na krvnega,držite pesti,kot jaz za vas pa javim kaj bo 🙏👶🙏 Bodrimo se,mislimo pozitivno,vse naj bo na izi in …… me to zmoremo 💪💪💪💪

Toskanska, jaz sem imela po svežem ET vedno zelo boleče menstruacije. Tudi drugi cikel je bil grozen.

Ana200, kar pogumno jutri! Dokler se ne vlije M je vedno upanje, če je bil pa test pozitiven, pa tudi če čisto rahla črtica se nekaj dogaja.

Drzim pesti za vse, ki cakate na rezultate. Meni so na krvnem testu (Mb) koncno potrdili nosecnost 😊 srecna do neba! Je pa ocitno zdaj prvi UZ kar pri osebni ginekologinji. Niti mi niso predpisali nadaljevanje Utrogestana do prvega UZ. Se kateri ne? Ni bilo do zdaj vedno do UZ? Sicer imam se iz prejsnjega prenosa nekaj kapsul, pa ne vem, a si jih naj vstavim ali raje ne.

Ena11 jaz sem v Lj in imam prvi uz pri njih in so mi predpisali Utrogestan do uzja. Pokliči jih in povprašaj.
Me pa zanima kako se počutiš, imaš kake znake? Pri meni je bilo prvi teden po krvnem malo slabo, sedaj pa kot da ni nič drugače. Vsake kvatre ima kaka hrane čuden okus.

Zivjo punce. Evo da se javim. Glih cakam pri svoji gin.novo napotnico za postopek,kajti ta mi je potekla in ne vem ce me bodo vzeli na krvnega (za vsak slucaj)😁

Ena11
cestitke!! 😊💛 drugace delala sem test se enkrat,11.dne po prenosu,je bil ➕ spet, tako da upam da je to res to😍 se vedno ne morem verjet in komaj ko dobim od njih potrdilo bom verjela zares🙈😊 drugace hvala za cestitke vsem🍀
N150218
jaz sem sla takoj direkt v IVF, je tako predlagala moja zdravnica, pri naju je bilo vse ok, nebi pa vedla kolk se caka ce menjas…
Ana200
srecno in javi kako je šlo 🤞🏻
Toskanska
jaz sem imela pocutje po neuspelem vse ok, tudi M prva ki ie prisla je bila zelo svoh, naslednja pa bolj mocna, ampak trajala je enako kot prej, nic vec niti manj dni.

Punce krvni je za mano in žal vrednost hcg manj kot 2 😔 Prenehala bom z Utrogestanom in verjetno se bo potem ulilo,ker do zdj se ni in lih zato sem bila prepričana,da sm zmagala 🥺Potem pa po filmsko naprej 🍀,ker glede na leta, je bil ta moj zadnji postopek. Hvala vsem,ki ste me bodrile,mi dajale upanje,super ste 🥰 vsem na novo srečnicam s + čeeeeestitke in mirno naprej ❤, tiste ki še čakate na +, naj se pokaže,srečno 😊 …. Vse me,ki pa nam še ni uspelo,pa z upanjem naprej 💪💪💪💪, zmoremo 💪

Ana200 zelo mi je žal, objemcek.. 🤗
Upam, da ti vseeno posije sonce enkrat..

Ana200 zal mi je in ti zelim vso sreco v prihodnje. Bosta sla naprej v tujino? Oprosti, se ne spomnim tvoje zgodbe, ce pa nas je toliko 🤔

Jaz sem imela vceraj prvi uz za prenos zamrznjencka. Endometrij 8 dan cikla 7, vodilni folikel 15, drugi 11. Opravila sem se kar ovulacijski test, vceraj ni bilo sploh vidne crtice. Danes zjutraj pa je ze bila sibka crtica, tako da se zgleda nekaj ze dogaja. Upam, da bo prislo do tocke, da bosta crtici enako mocni, sicer prenosa ne bo. Nisem pa imela izbire med spontanim in stimuliranim ciklusom, to se mi zdi malo hecno, ampak dobro. Porocam v prihodnjih dneh, kako se bo razpletlo.

Moja M po neuspesnem IVF je bila 2 dni zelo mocna, posebnih krcev nisem imela, tretji dan pa skoraj nic vec. Na splosno imam bolj sibke M zadnja leta (3 dni, mogoce 4. dan se malo) in skrajsali so se za par dni. Je pa hecno, da je po IVF prisla malo kasneje, zdaj ta druga pa na 28 dan popoldne. Tako “pozno” je nisem imela ze kaksni 2 leti.

Porocam, kako se bo odvijalo v naslednjih dneh. Drzim pesti za vse! 🤗 Pikica, kako je bilo danes na punkciji?

Fracek drzim pesti da tokrat uspe🤞🍀

Nicoletta eno vprasanje…si delala pred prenosom njihove LH teste ali si si kupila kake svoje? Jaz sem namrec za ra ciklus delala neke teste uz dm-a pa ne duha ne sluha sploh o drugi crtici🤷‍♀️res pa je da je ti cikel po neuspelem et, bom drug mesec zopet poizkusila.

Živijo, ali so ultrazvoki še vedno do 7:30 v Lj? Kaj pa punkcija in transfer….ob kateri uri moraš bit tam?

mladikica88,
tudi jaz sem imela prejsnji mesec ivf in svezi et, neuspesno. Ta mesec pa je bilo z UZ potrjeno, da ovulacije ni oz. ne bo ni blo tudi nic ovul. sluzi… upam da je to zaradi hormonov iz ivf in da ne traja dlje kot 1mesec… upam namrec na ovulacijo in etz prihodnji mesec

New Report

Close