IVF/ICSI/IUI 2020
V junijskem postopku z zamrznjenckom sem imela Femaro in slabo reagirala. Takrat sem imela listice za dolocanje ovulacije ampak ker so skoz kazali isto sem imela uz vsak dan ampak je predolgo trajalo vse skupaj. Prejsnjic so mi zamenjali terapijo, in tukaj dolocajo pa samo velikost sluznice, ja in ko je bilo 10 so rekli da je super in sem mela potem 6 dan vstavitev. Na tak nacin kot sedaj so mi delali ze pred 4mi leti
Punce drage… zjutraj so me zbudili krci v maternici in sem rekla zdaj pa delam test ker ze par dni nazaj sem imela take cudne simptome, tipo slabosti, obcutljivost bradavic, pa nek obcutek teze v trebuhu, pa nisem vedela al mi glava dela al se dogaja realno. Po pravici povedano, nisem se upala upati sploh. 🥺 No,in Clear Blue digitalni mi je zdaj pokazal ➕ ! 😍🥰 A je mozno da je lahko lazni rezultat? Mojemu se niti ne upam povedati dokler ni sigurno 😭 Danes je pa 8.dan po prenosu zmrznjencka 😇💛
Nicolletta, se veselim s tabo, prelepa novica. ❤
Jaz pa v ponedeljek narocena na uz in razgovor na prenos zamrznjencka. So naju vkljucili ze s to M, ceprav je sel moj mail prej do predstojnika. Nisem pa dobila nobene informacije glede vrste postopka, tako da bo kot zgleda kar v spontanem ciklusu. Me res zanima, ce se bodo pri meni obnesli ti ovulacijski testi 🤔 V glavnem, spet bo pestro.
Za katero se sedaj drzimo pesti?
Pozdrav vsem 🤗
Pozdravljene!
Javljam se po par mesecih. Na kratko. V Februarju sem imela prenos 3ji dan po punkciji (oplodila se je samo ena celica), test pokazal +, krvni bil pozitiven, potem pa sem morala po večih UZ prekiniti nosečnost, ker ni bilo utripa srčka. 💔
Sedaj sem ponovno v postopku – kratkem tokrat in sem ravnokar z UZ. Pridelala sem samo en folikel, 18 mm, endometrij 8,5 mm. Danes ob 21:00 imam stopko in v soboto punkcijo.
Zanima pa me ali je katera od vas imela že primer, da se je do stopke še kaj spremenilo glede števila foliklov oz. koliko celic ste pridelale z enim foliklom?
Jaz sem sicer pozitivna in skozi pravim, da potrebujem le eno super celico. Ampak vseeno me tokrat malce skrbi. 😟 Pojedla sem veliko jajc in spila tudi kakšno pivo ali dva. 😁
Čestitke tudi vsem vam, ki vam je uspelo! ❤️
Punce pomagajte,danes sem 13. dan po et,ki je bil 3. dan po punkciji. Krči so vse močnejši,krvavitve skoraj ni oz nežno roza izcedek. Je možno,da je tako pozno prišlo do vgnezditve ali se pripravim na najhujše 😬 Krvni test imam čez 3 dni, bc je pokazal – 😔 Drugače pa…. vsem s + čeeeeestitke,vsem čakajočim pa srečno 😊