Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Scorpionka js sem prišla na vrsto že s to menstruacijo, 25.9.2020 grem na posvet in pregled dokumentacije potem pa štartam z nasljednjo menstruacijo z terapijo. Še malo.

Komi čakam 😃

Pozdravljena.
Tudi jaz grem prvič samoplačniško, morda že ta mesec. Sem v MB, vendar zaradi korone do zdaj še niso jemali samoplačniškov. Pravijo da bodo začeli z vključevanjem samoplačniškov. Ali morda katera kaj več ve o tem.

Zvečer se še dojiva orhid. Do decembra se bo pocas tudi to nehalo.

Zdravo
Rabim pomoc oziroma mnenje. V petek sem zacela z inekcijami za IVF. Ta tedrn v petek imam prvi UZ. Kratki postopek. Zanima me kako ste ve imele UZ. Ter kdaj punkcijo. Nastal,je en problem ce bi mogla imeti slucajno v pon.punkcijo mojega partnerja ni. In se da kako to dogovoriti glede tega. Verjamem da nisva edina ki je tak problem nastal. Najboljse verjetno da jim to povem kar v petek na UZ ko ga imam. Sem pa v LJ.
upam da mi bo kdo lahko pomagal.
hvala iz srca vsem.
Pa drzim pesti za vse nas da nam uspe.

Pikica povej sestram kaksno je stanje. Moj moz je tudi veliko v tujini in smo zmenjeni da ce pride tako da ga ob prenosu ni, podpise prej. Sej so zelo razumljive.

Drugace pa moj test prejsnji teden negativen pa gremo kar naprej po novega zam. In imam naslednji teden ze uz

Iz srca hvala za pomoc. Tako kot sem si mislila nisva edina ki ma ta problem. Bom vidla kaj bodo v petek rekli. Imam prvi UZ. Po kolkem casu ste imele punkcijo mislim koliko casa ste se pikale. Kratki protokol.

Hvala. Prvic sem v tem in se je malo nejasnosti glede tega

mladikica88
hvala ti,tudi jaz upam da sem bila prehitra s testekom tokrat😏🤞🏻
Pikica1234
sigurno ti bodo sli nasproti, v Lj so zelo prijazni glede tega. Obvezno povedat kadar bo on tam da podpise prej in zadeva resena.
Cedevitka
a si to imela prenos v spontanem ciklusu da si lahko sla takoj naprej v novega? Glih sem razmisljala danes ce tokrat ne uspe,ali grem lahko takoj z naslednjo M v nov postopek (sem v spontanem). A si v Lj?

jaz sem se avgusta v kratkem postopku z gonalom pikala od 2.dne in do 12ega. srm pa na 9. dan dodala se Orgalutran, ki drm ga zadnjic uporabila na 12. dan zjutraj. Istega dne je zvecer padla stopka, in 14. dan punkcija

scorpionka
jooj jo se cakam😖 se ji ta mesec nikamor ne mudi…
Drzim pesti, da cimprej uredis pap test in gres novim zmagam na proti😊

Pikica1234,
jaz sem imela v kratkem protokolu punkcijo nekje 13-14 dan. Upam, da se vama izteče tako, da bo lahko zraven. Edino vprašaj jih kako je s tem, ker na dan punkcije on odda seme.

Nicolletta,
ce ti slučajno ne rata, bi bila jaz na tvojem mestu kar tecna in jih klicala, ce lahko tako hitro dobiš napotnico, magari pri kakšni drugi DR.

Upanje2,
lepo, jaz sem jo tudi skoraj do enega leta dojila ob jutrih in večerih, potem se je pa sama odstavila.

Pikica 123 partner mora bit na dan punkcije obvezno tam, saj mora seme dat, da oplodijo tvoje jajčeca takoj po punkciji.. Brez njega ne bo šlo, treba tak kalkulirat, midva sma imela podoben stres ker je dosti v tujini.. Ampak je moral službo odpovedati.. Za prenos ni take panike, ampak mora priti podpisat kasneje, ce imata zamrzjencke.. Upam, da uspeta rešit, mogoče pa ne bo punkcija na ponedeljek..

Zdravo punce.

Vceraj sem dobila M in danes pisala za postopek z zamrznjenckom, pa sem dobila odgovor, da bo mail posredovan predstojniku in da dobim odgovor, ali lahko grem ze s to M ali sele z naslednjo.

Sem pa poslusala po radiu, da je zaradi virusa ponovno v Mb na udaru tudi ginekologija, tako da lahko samo upamo, da se ne vrnemo v marcevsko situacijo.

Drzim pesti za vse, ki cakate razplet, da se ne boste vec sekirale zaradi cakalnih vrst 🐞

Lep dan.

Pozdravljene,

dobila sem termin za prvo srečanje v Mariboru. Zanima me, kaj se uredi na tem pregledu in koliko časa mine od prvega srečanja do dejanskega začetka postopka. Me je tudi že malo strah tega virusa, da ne bo vse še samo podaljšal.

Hvala za odgovore.

Prvi termin – na prvem posvetu se boste na kratko pogovorili o vajini situaciji, dobila bosta kup napotnic za preiskave, ki jih bosta nato do naslednjega posveta opravila (ti hormonske preiskave in ultrazvok, partner spermiogram 2x). To je to, na drugem posvetu boste sli skozi izvide, postavljena bo diagnoza in temu primerno ukrepanje naprej.

Pozdrav.

P.s. Če bo vse po sreči, lahko prvi postopek pričakuješ okoli 6 mesecev od 1. posveta, tako bi bilo pri nama, če ne bi zagodel virus.

najlepša hvala za odgovor.

Upam, da se vse čimprej normalizirana in seveda vsem vam čimveč + 🙂

Orhid kdaj si pa menstruacijo dobila po porodu? Ko si čisto odnehala z dojenjem al prej? Mene je dober teden zvijalo kot pred menstruacijo, sem mislila da bo ze prišla. Ampak so se bolečine umirile, menstre pa se vedno ni.

Orhid
imam napotnico za 3 mesece💪🏻🙈 tako da upam da bom sla lahko takoj v nov postopek ko neham z Utrogestanom, oz.ko se mi vlije M; tako kot si sla ti
Cedevitka
(ce si v Lj)

Zivjo punce 😊 Upam da ste vse dobro 😊 Sem nova na forumu.. zame bo mogoce malo tezje, ker sem v postopku v tujini-prvem. Zacela sem z inekcijami, danes 4 dan. Bemfola. Izkusnje?

Nicolletta
jaz sem test delala 10 in 12 dan in je bil negativen. Ker od prejsnjih postopkov vem da prej M ne dobim dokler ne neham jemati tablete. Poklicala sem za termin za cimprejsnji datum in rekla da rabim samo napotnico za etz in bila na vrsti drugi dan. Potem sem na dan ko bi mogla imet krvnega, dobila m in poklicala. Svojih m nimam in si jih sprozam z primolut nor tako pa mi sedaj ni treba. Od prvega dne sem spet na tabletah 3×1/dan, 12 dan imam uz. Ce bo sluznica okoli 10, imam vstavitev potem 6 dan

New Report

Close