IVF/ICSI/IUI 2020
Zdravo
Rabim pomoc oziroma mnenje. V petek sem zacela z inekcijami za IVF. Ta tedrn v petek imam prvi UZ. Kratki postopek. Zanima me kako ste ve imele UZ. Ter kdaj punkcijo. Nastal,je en problem ce bi mogla imeti slucajno v pon.punkcijo mojega partnerja ni. In se da kako to dogovoriti glede tega. Verjamem da nisva edina ki je tak problem nastal. Najboljse verjetno da jim to povem kar v petek na UZ ko ga imam. Sem pa v LJ.
upam da mi bo kdo lahko pomagal.
hvala iz srca vsem.
Pa drzim pesti za vse nas da nam uspe.
Pikica 123 partner mora bit na dan punkcije obvezno tam, saj mora seme dat, da oplodijo tvoje jajčeca takoj po punkciji.. Brez njega ne bo šlo, treba tak kalkulirat, midva sma imela podoben stres ker je dosti v tujini.. Ampak je moral službo odpovedati.. Za prenos ni take panike, ampak mora priti podpisat kasneje, ce imata zamrzjencke.. Upam, da uspeta rešit, mogoče pa ne bo punkcija na ponedeljek..
Zdravo punce.
Vceraj sem dobila M in danes pisala za postopek z zamrznjenckom, pa sem dobila odgovor, da bo mail posredovan predstojniku in da dobim odgovor, ali lahko grem ze s to M ali sele z naslednjo.
Sem pa poslusala po radiu, da je zaradi virusa ponovno v Mb na udaru tudi ginekologija, tako da lahko samo upamo, da se ne vrnemo v marcevsko situacijo.
Drzim pesti za vse, ki cakate razplet, da se ne boste vec sekirale zaradi cakalnih vrst 🐞
Lep dan.
Prvi termin – na prvem posvetu se boste na kratko pogovorili o vajini situaciji, dobila bosta kup napotnic za preiskave, ki jih bosta nato do naslednjega posveta opravila (ti hormonske preiskave in ultrazvok, partner spermiogram 2x). To je to, na drugem posvetu boste sli skozi izvide, postavljena bo diagnoza in temu primerno ukrepanje naprej.
Pozdrav.