Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Vijolica2020 oni mi niso nic rekli, da je tanka, ampak sama vem, da sem imela po navadi 11mm, zdaj pa 7,5-8mm.

Cisto možno, da je res tak čuden cikel.

Upanje2
takole, v Gk Lj UZ potekajo drugace kot prej. Se pravi, pred korono smo imele vsak dan ultrazvok, zdaj pa kot se odlocijo pri komu- vecinoma se dajo listici za dolocanje ovulacije, pri tistih ki je to tezava, pa imajo UZ bolj pogosto.
vijolica2020
jaz sem v tem prenosu imela ob ovulaciji endometrij 8mm, v prejsnjem pa 9mm, in zdr.je komentirala da je to zelo dobro.
orhid
takole, jaz sem zdaj v tem prenosu imela popolnoma identicne stevilke kot ti in me preseneca da tako razlicno komentirajo.. vsi ki so me gledali so rekli odlicno. 🤷🏼‍♀️

Nicolletta,
a tudi folikel ob ovulaciji si imela 17-19mm? A so ti spremljali ovulacijo z UZ? A je folikel izginil 2 dni po pozitivnem LH testu? Meni sta DR Ban in Korošec komentirali, da nista ziher, če je to to in se bo šele jutri videlo kaj in kako naprej.

Orhid, res cudna situacija…🤔mogoce pa imas res en tak netipicni cikel to rundo tako kot je ze predhodnica komentirala…
Ce nisi najbolj ziher mogoce boljse da preskocis ta mesec, ceprav vem spet cakanje, ampak boljse kot pa da si ocitas da ni ratalo ker ste kaj zamudli.
Glih zaradi tega sem pa jaz vesela za blago stimulacijo, tudi stopko bom dobila na koncu, da res ne bo ugibanj ali je bila O ali ne…

Orhid
tako je bilo. Sem dobila listice za domov, tako da sem imela UZ prvi dan pri sprejemu,takrat je vodilni folikel bil 13mm, endometrij 7mm. Potem sem dobila listice za domov in poklicala ko je bila crtica enako temna. 6 dni kasneje so mi dolocili prenos, vmes naj ne bi bilo nobenega vec UZ-a, ampak meni je bilo cudno da se mi je ovul.sluz pojavila 4 dni po pozitivnem testu. Pa sem jih prosila za UZ in so mi ga naredili 1 dan pred prenosom (dr Bokalova) in takrat je vodilni folikel bil 19mm. Endometrij 8mm. 🤷🏼‍♀️ 🤔

Evo punce, da se še js javim. V sredo sm dobila M, danes je že skoraj konec.. Sm klicala za prvi IVF, tako da so rekli z naslednjo da startam (kratki postopek baje?)
Mam pa problem s PAP brisom, namrec mi je poteku zdej med korono in me moja osebna GIN seveda ni obvesrila, in je test starejši od 3 let.. 😭
Naročena sm to sredo za bris, pa upam da me bo dala pod nujno za rezultat da ga bom začetek oktobra že imela, drugace me ne bojo vzeli na IVF.

laia22
kako je pri tebi? Kdaj startas? Tusi cakas se en mesec?
pikica6789
kako je s tvojo M?
Ostale pa pridno grejete pikice, tiste ki pa še cakate na pikico pa čimveč zdrave hrane in akcije doma 😜🙈

Pozdravljene punce, danes je 11. dan od prenosa in dobila sem menstruacijo 😔 Zamrznjenčkov nimava…. Držim pesti za ostale, da vam uspe.

Toskanska
kako je s tabo?

Nicolletta,
pa so ti potem naredili prvotni načrtovani dan, čeprav je bil vodilni folikel še viden? Ker meni zdaj ravno zaradi tega ne vedo ce bodo…mi je pa čedalje bolj čudno, da vsaki drugače rečejo. Jaz res upam, da mi dajo danes zeleno luč, čeprav morda res ni najbolj primeren cikel…

Mala zaspanka žal mi je….
Scorpionka, držim pesti, da bodo pohiteli s PAP testom.

scorpionka,
če se bo izkazalo, da ti osebna G ne bo mogla pravočasno zrihtati PAPA testa, ne bi pa želela čakati še en cikel, si priskrbi PAP test samoplačniško, saj niso tako dragi 🙂

Evo pri meni na UZ se niso mogli odločit in bo dala danes na konzilij, pol me pa pokličejo, ce bo prenos ta mesec.

Orhid
ja, gledali so me kar nekaj casa in ze ko sem mislila da bo transfer prestavljen za kaksen dan, je rekla Bokalova ja, vse je ok, tako kot je nacrtovano, prenos jutri. Ne vem, zdaj ko berem tvojo izkusnjo me skrbi da ni narejeno v redu in da prenos ni uspel. 🥺 Danes mi je 5.dan, delala sem Clear Blue in je negativen. Naj ponovim cez kaksna 2 dni al mislite da je to to?
scorpionka
naredi samoplacnisko 👍🏻
malazaspanka
zal mi je zate 😞

Nicolletta, meni tudi ni nic jasno. Jaz sem zase prepričana, da so mi nazadnje delali v nepravem času.
Jaz bi na tvojem mestu naredila test znova cez 2-3 dni, ker peti dan je zelo zgodaj. Držim pesti!!!! A imaš se kaj zamrznjenckov?

Punce, koliko časa ste imele premor med enim in drugim postopkom za odvzem novih jajčec?

Hvala punce za odgovor. Moj datum se tut že bliža. Upam da nebo kaj korona zafrknila. Sem ze skor 9 mesecev po porodu in še vedno nimam menstruacije. Upam da me nebo še to zafrknilo… Vglavnem držim pesti…

Upanje2, a dojiš? Prenehanje dojenja je eden od pogojev za nov postopek.

Evo meni so prekinili ta mesec. So se odločili, da nadaljujemo naslednji mesec s femaro.

mala_zaspanka
škoda… 😥 Tudi pri meni podobno, sicer še nimam menstruacije, tudi vsi krči in bolečine so izginile, ampak test je bil tako 9. in 11.dan (danes) negativen, danes sem delala test first sign. Verjetno bo kmalu priteklo… Za nov postopek pa morajo biti vmes 3 meseci oz 3 menstruacije. Midva imava zdaj 2 zamrz., ampak se mi zdi kar misija nemogoče da bo kdaj uspelo.. Drži se 🌞🌞

Orhid
ja, imava se zamrznjenckov hvala Bogu🙏🏼 No, bom ponovila pojutrisnjem test, pa bomo videli.. ampak nimam nekega upanja zaradi vseh teh stevilk in razlicnih mnenj… No,kar se tice tvojega postopka, se je vse bilo tako cudno, potem mogoce boljse da ni bilo prenosa ta mesec. Drzim pesti zate naslednji 🤞🏻🐞

Pozdravljeni, zagotovo mi boste znale pomagati oziroma me usmeriti. Glede na to da sva izkoristila vseh 6 postopkov pri nas, razmišljava da poskusiva še samoplačniško. Postopke sva do sedaj imela v LJ. V tem trenutku niti ne veva ali naj poizkusiva v MB, pri Rešu ali tujina.Za vsak nasvet, izkušnjo se zahvaljujeva vnaprej. Sploh naju zanimajo izkušnje z tujino. Leta pa tudi niso na najini strani. Lahko mi pišete tudi ZS
Hvala

Nicoletta upam da si testek prehitro delala🍀pocakaj da bos vsaj 7 dni od transferja.
Orhid zal mi je da se ni izslo po tvojih zeljah ampak mogoce boljse tako, pa bos drug mesec imela stimulacijo 8n mogoce rata…mi bos lahko porocala kako je s stimulacijo, jaz grem z novembrsko M v postopek.

Neli90
sama nisem bila zadovoljna z odnosom do pacientov pri Rešu…. S strokovnostjo ni težav, mi pa ciničnost in občasno slaba volja iz njihove strani, ni bila všeč…. Sama razmišljam o Mb, samo se bojim, da se bo vse podaljšalo, ker imava tukaj že vse preizkave….

New Report

Close