IVF/ICSI/IUI 2020
Orhid, res cudna situacija…🤔mogoce pa imas res en tak netipicni cikel to rundo tako kot je ze predhodnica komentirala…
Ce nisi najbolj ziher mogoce boljse da preskocis ta mesec, ceprav vem spet cakanje, ampak boljse kot pa da si ocitas da ni ratalo ker ste kaj zamudli.
Glih zaradi tega sem pa jaz vesela za blago stimulacijo, tudi stopko bom dobila na koncu, da res ne bo ugibanj ali je bila O ali ne…
Evo punce, da se še js javim. V sredo sm dobila M, danes je že skoraj konec.. Sm klicala za prvi IVF, tako da so rekli z naslednjo da startam (kratki postopek baje?)
Mam pa problem s PAP brisom, namrec mi je poteku zdej med korono in me moja osebna GIN seveda ni obvesrila, in je test starejši od 3 let.. 😭
Naročena sm to sredo za bris, pa upam da me bo dala pod nujno za rezultat da ga bom začetek oktobra že imela, drugace me ne bojo vzeli na IVF.
Ostale pa pridno grejete pikice, tiste ki pa še cakate na pikico pa čimveč zdrave hrane in akcije doma 😜🙈
Mala zaspanka žal mi je….
Scorpionka, držim pesti, da bodo pohiteli s PAP testom.
Pozdravljeni, zagotovo mi boste znale pomagati oziroma me usmeriti. Glede na to da sva izkoristila vseh 6 postopkov pri nas, razmišljava da poskusiva še samoplačniško. Postopke sva do sedaj imela v LJ. V tem trenutku niti ne veva ali naj poizkusiva v MB, pri Rešu ali tujina.Za vsak nasvet, izkušnjo se zahvaljujeva vnaprej. Sploh naju zanimajo izkušnje z tujino. Leta pa tudi niso na najini strani. Lahko mi pišete tudi ZS
Hvala