IVF/ICSI/IUI 2020
Punce zdravo! Držim pesti za vse, ki grejete pikice!
Toskanska, mogoče he pa 9 dan prehitro za test? Držim pesti, da ni prav pokazal!
Jaz sem imela pa v cetrtek recimo da pozitiven LH test (nisem bla ziher). Včeraj je bila cisto rahla črtica. Danes sem imela uz in je gin videla folikel v času razpokanja. Ce bo jutri izginil bom imela cez 5 dni transfer. Imam pa sluznico samo 7,5mm. A je imela se katera tako tanko? Po navadi sem jo imela ob transferju 11mm…
Nicoletta stiskam pestke zate da ti uspe🤞in pa seveda za vse ostale cakajoce…😊
Jaz sem imela to rundi tudi endometrij 11mm pomojem zaradi krvomocnice🤷♀️
Je bila pa posledicno tudi M temu primerno mocna in boleca🙈
Bi bilo pa res zanimivo vedit na podlagi cesa se odlocajo za spontani ali stimuliran postopek?!🤔 jaz sem vesela da mi moja dr vedno kaj spremeni, da ne stopicamo na mestu in zapravljamo postopke.
Te pa cisto razumem glede testa, jaz ga bom tudi zdaj delala prej, pomoje ze 7 ali 9 dan, ker zadnjic se mi m ni vlila in je bilo res veliko razočaranje.
Jaz jo pijem od 5ga dne oz ko se mi konca M pa nekje do 21ga dne v ciklusu.
Tinkturo imam predvsem zato ker je enostavnejsa za pripravo🙈😊. Ne vem kolko smem objavljat tu gori imena trgovinic da ne bo kdo mislil da delam reklamo, vglavnem vtipkaj v google zeliscna lekarna radovljica, posiljajo tudi po posti.
Pozdravljene,
Tudi midva poskušava že dobrih 20 mesecev pa ne rata.. To zdej sem bila pregledana zaradi pregrade na maternici,ki je seveda ni bilo, imela sem povišan prolaktin,moj je bil 4x na spermiogramu. Sedaj po enem letu imam napotnico za ZTO in OBMP. Malo me lovi panike ker ne vem kaj pricakovati. Je kateri že uspelo z umetno oploditvijo.. Kakšne so izkušnje.. Zelo si želim pa po naravni poti nikakor ne uspe.. Lp🥰🥰
sedaj sem prvi cikel po ivf, je pa katastrofa -4,5mm na 12.dan… in tokrat sem pila krvomocnico (torej od 5ega dne dalje)… najbrz jo je treba za dosego rezultata piti dalj casa, ali pac?
torej, z
Animla83, hvala.
Katy229, meni je uspelo v drugem postopku (3ET) 2 leti nazaj z zamrznjenckom, tudi veliko drugih poznam, ki jim je uspelo, tako da kar pogumno!
Upanje2, UZji v lj potekajo isto, edino za ETZ se zdaj določa z LH lističi.
Jaz pa zdaj čakam v čakalnici na UZ, da vidimo, ce je bila včeraj ovulacija 😊
Punce, imam ze kar nekaj kilometrine na IVF za sabo, kaj takega pa še ne.
V cetrtek sta bili crtici skoraj enako močni (LH test), v petek je bila bolj rahla. V soboto je ni bilo vec. V soboto kontrolni uz, 17mm (tako malo?!?!) folikel je izgledal ze počen (kot da je ovulacija ), kar se sklada s pozitivnim testom v cetrtek. Danes uz in folikel 19mm zgleda počen, še vedno Videm.Ce do jutri ne izgine ta mesec ne bo transferja. Sploh ne vem ali naj grem na transfer tudi ce bo izginil, ker je bil folikel majhen, sluznica tanka, pa še ovulacija zelo čudna, še DR je rekla da ne ve kaj se dogaja.
A je katera ze imela podobno izkušnjo?
Koliko pa je bila tvoja sluznica, da je bila okvalificirana kot tanka?
jaz sem imela uz na 10. in 12.dan in je bilo bolj bogo stanje -sluznica cca 4,5mm in folikel 13mm. ponujeno mi je bilo, da preverimo stanje se na 15.dan in se dokoncno odlocimo glede ETZ, pa sem zavrnila, ker sem imela slab obcutek. a sem se prav odlocila, pa itak ne bom nikoli vedla. upam da bo prihodnji mesec spet po starem in bo ok…