Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

pozdravcek😊
Jaaaaa so potrdili😁 bthcg nekaj cez 500, nadaljujem s crenonom in kontrola pri moji ginekologinji cez 14dni.
A je katera od vas tudi ze imela tako zgodaj? Obicajno je bil 1uz tudi se v mb pa pravijo da sedaj ni vec. Po posti dobim tudi vse izvide in priporocilo za bolnisko. Kar mi je tudi cudno?
Je vsak ivf rizicna? No saj glede na moje delo mogoce res ni neumno, samo da pomislim da bi bila ze zdaj doma bi se mi pa tudi zmesalo verjetno😂
Drugace pa punce izcedke sem imela tudi jaz nekaj dni, sem ze tudi bila prepricana da je konec. Spika me pa skoz po malem…toliko da slucajno ne pozabim😊
Drzim pesti se naprej za vse pikice ki se grejejo in ki se se bodo🤗

8900
cestitke!! 🤰🏼
rean
ja zarad korone ni tega vec. Jaz sem imela nazadnje marca še vsak dan UZ, vmes ne vem kako je bilo, junija pa so ze skenslali in zaceli dajat samo LH listice za domov 🤷🏼‍♀️

žoga
in
8900,
iskrene čestitkeee… lepo grejte pikice

Sedaj pa se priporočamo, da nam odporočate, v katerem postopku vama je uspelo, kaj ste počele (jedle, pile) oz. ali ste počele /naredile tokrat kaj drugače kot vsakič doslej?

Skratka, dekleta na forumu bomo vesela vajinega poročila. 🙂 Nam bosta vlili upanje, da se tudi nam kdaj pokaže plusek

Sem si pa tudi sama priskrbela Aspririn in ga nameravam jemati pri naslednjem ET zmrznjenčka. Tako da se tudi jaz priporočam za poročilo, kako ga je pametno jemati 🙂

to je pa prov grozn, da so zarad korone spremeil postopke in se zanašajo samo na ovulacijske teste. Me je kr minil da bi šla 🙁 sam vrjetn bo tole še dolg trajal in ne bojo nazaj spremenil kmalu

čestitke vsem ki ste zagledale + in držim pesti za tiste, ki še čakate

Zivjo punce kako smo danes ze nosecke, tiste ki cakamo na plusek in vse druge ki ste v postopkih, 😊 danes sem 6 dan po prenosu 🐧. Daje me napihnjenost, zgaga, zize pa tako tako povecane so malo bolijo ni pa hudega 😊 test bom delala jutri, sem take neucakane narave 😅😅 lepo se imejte 🐞🐞🍀

Nicolletta, jaz sem ga jemala od dneva transferja, do dopolnjenega 12 tedna nosecnosti, po navodilih zdravnika. Na lastno pest si ne bi upala. Sem se pa to dogovorila ze v Leonišču pri pridobivanju napotnice. Na GK so mi pa napisali recept.
Rean, ja, mene tudi skrbi, kako bo z dolivanjem z LH lističi. Nazadnje se mi zdi da sem falila dan.

Jaz sem kar slikala teste z datumi in poslala slike na kliniko, ko se je pokazala črtica, da so mi oni povedali. Jaz pri ljubem bogu ne znam ocenit, kdaj je dovolj temna za pozitiven test in sem eno ovulacijo tako tudi zgrešila.

Rean, Orhid, jaz sem imela transfer pingvinčka osem dni nazaj, prejela celo armado LH testov za domov, vendar se ni na niti enem testna črtica obarvala enako močno kot kontrolna. Sem pa imela opravljene štiri UZ-je in smo nato na tak način določili ovulacijo, ko je folikel iz enega na drugi dan, počil. No, vsaj upam, da smo ujeli 😅 Sicer sem imela prenos v naravnem postopku, brez stimulacije.

Hej hej punce! Čestitke za pluska🤰, lepo jih nosite do konca ❤️
Za aspirin prvič slišim.. Bom še js vprašala kako je s tem pa ce mi ga predpišejo?
Mene pa je danes začela na polno glava bolet, napihnjena sm, v trebuhu me zvija, tko da po vsej vrjernosti se mi bo kmal ulila 👹, bo pa najbrz edina menstruacija zaradi katere ne bom razočarana pa zalostna, ker bom lahko klicala za prvi IVF.
V katerem postopku je vam uspelo? Ste kaj spremenile. Hrano / pjaco/vitamini/dodatki? Js sm ta mesec začela jest maco 🙂

Punce, da javim, nama ni uspelo sem dobila menzes vceraj. Mi je pa zelo hudo in moram zbrat moci za nov boj. Ocitno imamo tezavo z vgnezditvijo…🤷‍♀️

mladikica88
zelo mi je zal zate🥺 probaj vprasat naslednjic zdr.kaj meni o tem Aspirinu ki ga zdaj punce omenjajo za boljso vgnezditev.. jaz sem tudi planirala ampak se je tolko dogajalo da sem cisto pozabila… bom pri naslednjem prenosu…
Uglavnem od danes grejem svojo pikico 🐧, zdr.je bila tako prijazna 🥰 bomo videli kaj bo prinesel moj 2.transfer 🤞🏻
scorpionka
tudi jaz sem zacela pit maco, v prahu. Vse sem ze sprobala, samo se tega nisem, pa sem jih poslusala od mame pol leta zakaj tudi to ne probam. Srecno vsem🍀🐞

Toskanska
razen popoldanskih utrujenosti (ki pa ni nič novega zame) in bolečih dojk ni nič drugače. Pa ti? Čestitke vsem nosečim in pogum vsem, ki ste pred postopki! Ostalim, ki grejemo pikice pa srečo 🍀

Mladikica88
škoda.. Vem kako se počutiš, enkrat bo uspelo, ne smemo obupati 🐞🐞
Mala_zaspanka
tudi mene bolijo prsi, pa včeraj in danes sem ful utrujena, danes imam grozen glavobol. Poleg tega imam kar močne krče že vse dni od transferja,take kot na dan menstruacije. Sem pa dobila pošto da imava 2 zamrznjencka, tako da me malo tolaži tudi to. Ampak škoda ker jih skupaj zamrznejo.

Toskanska
kako pa to, a to pomeni, da moraš oba skupaj prenest? Midva žal nimava nobega, ker sva od od 6 jajčec, pridelala samo dve pikici…Upam na najboljše 😇

mala_zaspanka
nama se je oplodilo 6 celic, zato sem rekla ko sva bila na transferju, da če bodo zamrznjencki, da mam željo da jih ločeno zamrznejo. Pa je Reševa rekla, da ne, ker vedno zamrznejo po dva skupaj, če bi bili trije pa bi 2 plus 1. Midva sva prejsnic imela enega, v prvem postopku pa nobenega. Upam da ga ne bosta rabila, ker bo že ta postopek uspešen 😉

Aja, ja če sta skup zamrznjena to pomeni, da prenesejo oba hkrati.

Zdravo punce.

Čestitam novim nosečkam, je bil že čas za lepe novice. Jaz sem trenutno par dni pred predvideno menstruacijo in bi lahko šla že s to na prenos pingota, ki nama je ostal s prvega postopka. Ampak nisem najbolj prepričana, če bova šla že zdaj, je bil nek čuden mesec.

Marsena, še kaj beres? Kako gre vama? Si bila malo pred mano z M, če se ne motim. Sta že šla v nov postopek?

Vse dobro vsem in držim pesti za tiste, ki čakate rezultate.

Fracek,
meni je Reš rekel, da je fajn iti po zamrznjencka takoj v naslednjem ciklu, ker smo še pod vplivom hormonov iz postopka.. Če nama zdaj s tem postopkom ne bo uspelo, bova šla takoj po zamrznjencka.

Evo sporocam da sem danes na 8 dan po etz imela pozitiven clear blue, pa se prvi jutranji ni bil. Sicer se nekak sploh neupam veselit ker je bilo ze 2x tako, pa je vedno slo neki narobe. Tako da do uz se mormo zdrzat ce bo vse uredu. Upam da se v tretje obdrzi dokonca.

Drzim pesti za vse ki se pikate ali cakate na pluseke ✊✊

No jaz grem pa jutri po napotnico za etz, pa berem da je fino it takoj z naslednjo M po zamrznjencka, ampak jaz nekako nisem psihicno pripravljena na to😕kako ste pa ve naredile, je kera sla takoj po neuspelem poizkusu po zamrznjencka?

New Report

Close