IVF/ICSI/IUI 2020
Toskanska tudi jaz mislim, da se ni vse izgubleno… Je se zgodej pa se menstruacije se ni tko da… Ponovi cez nekej dni…
Js sm pa dans mogla it si rihtat novega ginekologa ker sem na drugem koncu slo kot prej… In mi je kr naredil prvi pregled nosecnosti… Tko da zdej je potrjeno… Nosecnost poteka kot more… Datum so mi dali 9.10 in sem 5 teden in par dni tko kot sm zracunala… Razvijov naj bi se temu primerno in je pikica velka 2,8mm… Zdej sem mal pomirjena… Sam da bi tko ostal…
Zaupanje in ostale ki cakate na UZ mogoce vmes pejte do svojega ginekologa na pregled in se bote pol mal bol sigurno pocutle ko bote mele materinsko knjizico v roki… Stvar rata bol resnicna… In pa slika pikice… Prva slikica pa ceprav ni velik vidt 😍🥰♥️
Punce vsem nam bo ratal… Bodte mocne in pozitivne 🍀
živčna! Super zate, vesela 😉 Ja, mogoče bi bilo dobro it na kak pregled, bom razmislila…nočem pa prehitevat…sporočim.
Toskanska, kot pravijo ostale..počakaj …in ne delaj prehitro zaključkov. Js sem navadno paničar in ko se je bližal test, sem že hotla ga nardit sama in sem si rekla, če bo kaj drugače…itak vedno rizično, ali ga delam ali pa počakam. Tako kot sem napisala v enemu od sporočil, da dokler ne bom rodila, ne bom mirna. Pa sem zdaj v 5-6.tednu in, je še vedno loterija, se mi zdi kot da sem na začetku…pred testom …
le pogumno naprej, vsak dan šteje!
Nestrpna pri meni so se znaki pojavl cca 5 dni po transferju in sicer bolec utesnjen napet trebuh. Mal kasnej bolecine v zelodcu, bolece in zlo velke prsi, smrkanje. Ta teden sem pa se jutranjo slabost dobla ce se loh tko rece glede na to da pride in gre cez cel dan… Zgleda sem js kr obcutliva na te hormonske spremembe ☺️
Je pa dejansko moj gin reku, da ene mamo vse te znake spet druge nic tko da ni nujno da sploh dobis kake znake…
Misika99, nestrpna, pikapolonica93 in ostale ki se cakate js skoz stiskam pesti da vidite ta + pa da bo krvn ok… 🍀
Uf mene tut ze ma da bi delala test, ampak je danes 6. dan. Pika viva kateri dan si ga ti delala? Ali si ga potem se kaj ponavljala?
Jaz sem zelo napihnjena, trebuh mam k da sm ze neki mescev noseca hehe, vceraj sem sla ze ob 19.00 spat, spodaj me pa boli kot da bo menstra prisla zdaj zdaj. Upam da to ni le od tablet, ampak je mogoce dobr znak za plusek. ❤
Pikapolonica 7 dan sem ga delala zjutri first sign duo je bla blaga črtica pa popoudne isti dan sm naredila baby check mini in je bla zelo močna ze, sam js sm bla prepricana da je to to da je uspelo in me sploh ni blo strah delat testa, ker sem vedla hehe pc tist filinga k veš 😊 jah znaki so vsi zelo dobri, js mam krče skos zdele tk da držim pesti da je to to 💪💪💪🐞🐞
Pomoje bom pocakala do petka popoldne. Ce je slucajno negativno, da se ne bom s tem v sluzbi obremenjvala ampak bom imela cas doma predelat. 😊
Misika, Nestepna koliko dni pa je pri vama ze od transferja?
Drzim pest za vse nas, ki cakamo na plusek, za vse ki se spikajo in cakajo na nove postopke in seveda najbol pa stiskam pesti za tiste, ki so ze nosecke in jim zelim vse dobro do konca ❤
Pikapolonica, a pa še vedno jemlješ estrofem in estimo? Kateri dan po transferju si in kateri dan cikla? Jaz sem danes 11 dan po et zamrznjencka, še vedno jemljem estrofem in estimo, sem pa 26 dan cikla, kar pomeni, da mam do menstruacije načeloma še en dan ali dva. Imam pa kr dosti krčev. Test sem delala samo 9.dan po et ko je bil minus, potem pa ne več. Mislim pa da tudi meni ni uspelo… Tako da razumem tvojo žalost.