Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Metuljček91 jaz sem drugi dan po punkciji in neprestano lačna 😂 Pomoje je bolj to, ker sem doma in ne delam. Skozi mislim na hrano 😳 Me pa od punkcije še zelo boli in tišči v trebuhu 😏 ko berem kako malo se jih oplodi, me kar skbi… Jaz sem pridelala 6 jajčec, upam, da se sploh kakšen oplodi. Pa imate IVF postopek ali ICSI. Midva imava ICSI postopek….

Mala_zaspanka
jaz sem isto pridelala 6 celic in sva mela icsi. In so se 4 oplodile do blastociste. Tako da ne obupat..

ce strinjam s tomelo, da ni za obupat.

jaz sem imela 11foliklov, od tega 10 zrelih celic. z icsi so oplodili vseh 10, na 5. dan so naju pricakali 4je zarodki.

po statistikah se z icsi oplodi cca. 75-90% celic, koliko jih pride do 5ega dne, je pa drugo vprasanje. in vsaka ima drugacne izkusnje (velike razlike celo med postopki)

No pri nama je bilo na konziliju receno da bido delali icsi tehniko oploditve zaradi mozevega semena, potem pa ko sem po 1 poizkusu dobila domov odpustnico sem videla da je bil delan klasicen ivf. Prvic sem imela 6 celic in en zarodek ki je prisel do blastocoste zdaj v drugo delan isto ivf pridelala 9 celic 4 so zamrznili, enega grejem😊

10 dan po transferju. Jajčniki me bolijo, taka topel občutek imam, kot da se neki kuha. Ne vem a je to začetek m ali lahko upam da se je prijelo? Na wc grem vsakič s strahom…
Kdaj ste delale test pa da je pokazalo realno?

Evo dej pa cuvam 🐧. Upajmo na najboljse 🍀🍀
Zoga js sm ga delala 7 dan in je bil ze pozitiven. 😊

Pri meni pa so vsi znaki potihnili🤷‍♀️ po treh dneh krckov pikanja v jajcnikih in bolecin v krizu sem zdej ko nova. Sam se prsi so nekoliko obcutljive.

joj punce moje, upam da vaše pluske… Dajmo, je treba avgustovsko statistiko popravit 🙂

Ojla, a katera ve, kdaj bo bil konzilij za IVF v Ljubljani (Leonišče).. Kar malo nestrpno čakam!

Vsem ki grejete pikico pa srečno do konca! ❤️

Scorpionka
js tudi nestrpno čakam pošto. Greve skupi v boj! 😘

Čestitke vsem, ki grejete male pikice 🥰 držim pesti za vsako posebej ☺️
Jst sm pa v 2. IUI postopku in zdaj spet 14 mučnih dni 😅 upam da čimprej minejo..

Se beremo in vso srečo vsem 🍀🤞

Ena11
a si uspela potem dolocit LH vrh? Jaz do zdaj vedno sem z njihovimi testi, tokrat pa zal ne 😣 sem sla kupit Clear Blue in mi je on pokazal pozitivno, medtem ko njihov sploh ne..samo rahla rahla kooomaj vidna crtica…ce bi kdo videl test, bi mi zagotovo rekel to je negativno…

Evo, danes sva imela prenos. Od 6 jajčec, sta se dve oplodili. Tako da, sem se po posvetu z ginekologinjo odločila za oba…. Zdaj pa dooolgih 14 dni… Pro prvi nosečnosti (ki je bila brez postopkov) sem imela dva testa. Eden ni pokazal nič, tale elektronski Clear Bue pa je tako pokazal nosečnost. Katere teste pa ve priporočate? Res niso poceni in nebi rada celega premoženja zapravila 😁 ste počakal res na 14.dan?

Mala_zaspanka
– Tudi midva sva danes imela transfer pri Reševi. Sva v 3.postopku. Od 7 se je tokrat oplodilo 6 celic. Glede testa pa, kupila sem navaden clear blue. Bom poskusila z držat do 14. dneva, ampak prejšnjic nisem, me je že prej premagal firbec😆 srečno 🐞

Drzim pesti za vse ki grejete svoje male pikice 🍀
Pri meni je danes 7 dan od etz,nobenih znakov, edino vceraj malo svetlo rjavega izcedka…
Drugace pa vedno delam test 10i dan-first sing in do sedaj je se vedno pravilno pokazal. Ko je bilo pozitivno in ko je bilo negativno…tako da sedaj ga bom tudi delala v nedeljo. Pa se cenejsi je in zelo obcutljiv. Js se rajsi doma soocim z realnostjo da potem na krvnem nisem prevec sokirana. Vedno pa grem na krvnega ker M tako ne dobim prej in ze v naprej povem kak je rezultat in se nikol ni blo drugac 🤷‍♀️

Jaz se kar odlašam s testom. Nisem še dobila m, kar je dobro sam nimam pa čisto nobenega obcutka, da je kaj drugače? Bom šla po clear blue, ker nekako vse pravijo da je prej pokazal…

Toskanska,
držim 🤜 zate (upam, da se srečava čez 4 tedne na UZ 😁) in za vse ostale, ki ste v postopku!

No punce tok se ze napisala vceraj sem imela prenos 🐧 zdaj me pa zanima ce je imela katera podobno izkusnjo. Vceraj po prenosu sem dobila krce, si so se zvecer umirili. Danes pa spet kr neki me skos pika. Ima katera podobno izkusnjo da je imela ze tako kmalu krce? Hvala
Lepo bodite 😊🍀🍀🐞

Naredila in vidim dve črtici! Dveeeee! A je to to? Ali mislite da je lahko še lažno pozitiven zaradi utrogestana?

scorpionka
in
laia22
tudi jaz z vama ze zelo nestrpno cakam posto✊✊upam, da bo cimprej, da gremo v boj! 😁 Vidve se morata se spikati?
Drzim pesto za cim vec + ✊🍀

New Report

Close