Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Zanima me, če je katera test chek baby uporabila? 4 teste sem naredila chek baby, na vsakem je druga rahla črtica. Potem sem pa še clearblue nardila mi pa nč ne kaže. Zdaj pa nevem kaj naj si mislim.

Upanje2 baby check pokaže manjso vrednost kot clear blue. Najprej bo pokazal baby check potem cez par dni pa se clear blue. Je pa tudi odvisno kdaj ga delas, lahko da je se premalo hormona za clear blue😊 zelim ti da drzi tvoj plusek🍀🍀

Pikaviva, zjutraj sem ga delala. Hvala za tole spodbudo. Bom par dni počakala, pa še enkrat test naredila.

Upanje2 ja boljse da ga ponovis cez 2-3 dni bo ziher bolj jasno 😊🍀

Teli testi so vsi malo tako. Jaz sem zadnjič delala Clearblue, ki je pokazal črtico, rahlo ampak vseeno vidno na daleč. Še sliko imam in se res lepo vidi, če bi tukaj gor dala slike bi zagotovo vse rekle, da je to to. In naslednji dan grem na krvni test in beta bila 6. Lahko si predstavljate kakšno razočaranje sem doživela.

Ne vem kako naj še zaupam testom.

Delala sem tudi v preteklosti ze baby check in videla rahlo črtico pa ni bilo v resnici nič.

Jaz isto, 2x mi je baby check pokazal drugo črtico in je bil na koncu negativen rezultat..
Clear blue mi je pokazal vedno prav.

Zdravo.

Pridruzujem forumu. Sept.imava 1 postopek IVF v LJ. Berem na spletni strani glede te corone zdaj pa vse skupaj. Da je potrebno izpolniti neki vprasalnik in jim poslat sms. Mi lahko katera kaj pomaga glede tega. Imam pa UZ. Da se dogovorim z dr.kako in kaj. Ker imam endometriozo operirana ze 4 krat. V glavnem kar zakomplicirano vse skupaj.

Hvala za pomoc.

Pozdravljene. Od danes naprej grejem eno pikico. Krvni test 14.09 in upam tokrat na pozitiven rezultat. 4 jih imam zameznjene in po besedah embriologinje zelo lepe blastociste😊
Upam da tale ostane pri meni naslednjih 9 mesecv.

Se strinjam teli testi nosecnosti znajo bit res se dodatno breme, danes mi je test pokazal spet malo mocnejso crtico kot vceraj ampak dalec od tistega, kar bi moral… Cakam ponedeljek in Clear blue 🤞🏽🤞🏽🤞🏽😄

Pikica1234
odvisno kje si. Jaz sem v Dravljah in je samo to da so v cakalnici oznaceni stoli kam se lahko usedes kar se pa vprasalnika tice pa ga izpolnis kar notri z zdravnico, nic kaj dosti ne komplicirajo 😊 za sms pa ne vem v Dravljah ga poslejo oni, da te opomnijo edino ce imas kake znake da ne hodit…
Mladikica88
ooo cestitke, lepo grej pikico da bo trajalo in trajalo!! 💛🍀

mladikica88
cestitkee in upam s tabo da uspe 🙏🤗🤗🤗
Povej mi si vprasala kaj za 2 ali ne? Me zanima kakseen je bil odgovor?

Kar se pa teh testov tice v 4 postopkih nisem 1x delala ker sem se bala ravno taksnih rezultatov kot jih omenjate ve. In ja upam,

upanje
da je kljub vseem tem testom neglede na to kaksni so ti uspelo🙏🙏❤️

_ena_90 sem vprasala za dva ja, pa so rekli da ne, ker sem premlada in predobre blastociste imava in bi se ziher obe lahk prijeli in ne bi tvegali z vecplodno nosecnost🙄
No kakorkoli upam da tale ostane pri meni nadaljnih 9m❤

Mladikica88, supeeeer sta ‘pridelala’, si mi dala upanje za drugi postopek, tudi mi2 sva v prvem neuspesnem postopku imela samo 1 zamrznjencek in greva septembra ali oktobra v nov postopek… Držim pesti, da se ti lepo ugnezdi 😉

Pikica 1234 na gk lj ni potrebno izpolnit vprašalnika, julija je bilo tako da so dan prej poklicali in vprašali o zdravstvenem stanju 😉

dekleta, sem 11dan po 5dnevnem et in ocitno se ni cas za naju…

predajam stafeto,

mladikica88,
zoga
in ostale, ki ste v 2ww, stiskam pesti, da popravite nas avgustovski izkupicek. srecno

Zanimivo da se vse borite za vstavitev dveh,. Meni so v mb ze v prvem postopku kjer sem pridelala 5celic, oplojene vse, ena se ni dobro razvijala, ostale 4 so 5dan ko je bil transfer vse prisle do balastocid-vsaj tako sem razumela. Rekli so da jih bodo zamrznili 6dan. Ko sem klicala kako je uspelo pa mi je rekel da so 2zamrznili skupaj in enega posebaj. Sem bila kar malo v soku. Na posvetu nic niso omenjali da bi bil kateri slabse kakovosti.
Od soka seveda nisem uspela zbrati misli da bi vprasala po vzroku.
Sicer se mi zdi da ti obicajno vse lepo razlozijo, a meni se vedno postavljajo nova vprasanja ko je vse ze mimo🤔
Skrbi me vecplodnostna nosecnost ze zaradi moje teze ki je dalec od idealne. Zaradi nje nimam kaksnih posebnih tezav pa vseeno..
Jaz mojo pikico grejem od ponedeljka, vsi znaki utrujenosti razdrazljivosti in spikanja v podrocju jajcnikov so izginili. Obcutljive so samo se bradavice. Me ze zdaj kar malo skrbi da ni bilo uspeha, ceprav sem vse to tako pripisovala progesteronu. Krvi test imam 7.9.
Srecno vsem ki grejete svoje pikice in vsem ki jih se boste❤

Da se še jaz malo javim. Pridno pocivam in čakam… Čas takole ful počasi teče. Kje je šele 9.9. do krvnega… Punce imam vprašanje za vas, koliko ste počivale in kaj ste delale po transferju? Prve štiri poskuse sem 3 dni počivala in šla nato v službo. To rundo je malo drugace. Po treh dneh sem bila kr utrujena in samo spala, tako da mi je dr. podaljšal bolniško do konca tedna in bom 1 teden doma. Prvič imam neke “čudne” znake. Utrujena sem, joške me bolijo in občasne krče v jajčnikih. Sej vem, da je prehitro in je to verjetno posledica utrogestana?
Držite se vse borke! 😘

Pri meni so bili podobni znaki utrujenost, boleči jajčniki, boleče dojke. Imela sem tudi napihnjen trebuh, ki je splahnel, a se je čez par dni spet pojavil. Pa napet spodnji del trebuha. Dvakrat mi je bilo malo slabo. Sem mislila, da ne bo nič pa sem imela pozitiven krvni test. Beta 601. V torek sem imela že uz, ki je potrdil nosečnost. Bili sta dve gestacijski vrečki, v eni se je videl plod z utripi. Bomo videli, če se bi drugi plod prikazal. Večkrat imam krče v črevesju pa želodec me rad boli.

Zivjo! Cestitke vsem za pluske in veliko potrpezljivosti ostalim, ki cakate na rezultate. Tudi jaz grem na prenos zamrznjencka, ampam imam tezave z dolocanjem vrha LH. V petek je bila crtica malo rahlejsa, tako da recimo ni bil vrh, vceraj zjutrajin zvecer enako mocna ali celo bolj,danes zjutraj pa spet enako mocna. Se kateri kaze poz.vec dni? Sem v mb in so mi dali ovul.test felicia. Ste testirale s prvim jutranjim urinom? Meni se zdi, da so mi tam tako rekli,na skatli pa pise,da ne s prvim. Je sla katera samoplacnisko na uz ali odvzem krvi za LH, ker tole s testi je res loterija.

Ena 11, v LJ je treba delati teste ob 12h, sredi dneva.

Dobro jutro!

Čestitke vsem, ki že grejete in vso srečo vsem, ki še čakate. 🙂 🙂

Septembra imava drugi spermiogram in pa branje izvidov v MB. Zdaj me pa zanima, koliko časa običajno traja, da te dajo v postopek. Če recimo priporočajo IUI, kdaj začneš s terapijo?

Pozdravljeni! Evo pa je za mano prva punkcija. Je bilo začuda po posegu bolj boleče, kot med samo punkcijo. Bilo je 8 foliklov, 6 celic, dva sta bila prazna. Seveda vesela do neba (na pregledih je bilo slišat zelo nespodbudno, saj naj bi imela malo ovarijske rezerve pri svojih letih). V čet sledi prenos, če bo šlo vse po planih. Kakšne izkušnje imate z vstavitvijo zarodkov? Nekje sem prebrala, da to da se zamrznejo, še ne pomeni, da se bodo ohranili. Al kako je s tem? Koliko časa mora minit med prenosom zarodkov?

New Report

Close