IVF/ICSI/IUI 2020
Zdaj sem prebrala kar nekaj zalostnih zgodbic pa me kr stisne drzim pesti za vse da se vam bo v bodoce lepse izteklo 🙂
Hvala za odgovora,
Midva sva v bistvu začela februarja z moževim spermiogramom. Drugi spermiogram in telefonski andragoški posvet sta se zaradi korone zavlekla do maja, takrat sem pa tudi jaz prišla na vrsto s krvnimi in avgusta z ultrazvokom.
Glede na informacije, ki sem jih dobila med ultrazvokom, z mano vse štima, mož pa ima na žalost izredno slabo gibljivost spermijev, tako da so nama maja v moževih izvidih predlagali ICSI postopek. Tu se pa tudi vse zaključi. Nestrpno pričakujeva moje izvide krvnih preiskav in datum končnega zdravniškega posveta.
Pozdravljene! Sem preletela forum… Dve leti bo, kar sva želela povečati družino – imava štiriletnega sina. Po ene letu neuspehov, sva po pregledih izvedela, da je neplodnost pri obeh – moji jajčniki z nizkim delovanjem in možev spermiogram. Zdaj sem drugi dan, ko si dajem injekcije – imam kar dve različni, ravno zaradi mojih jajčnikov…. Upam, da sploh bo kaj materiala, ker na pregledih dr. Reševa ni bila prav nič optimistična 🙈. Kako ste ve prenašale terapije? Sama bi raje, kot delala, bila doma. Se malo umirila, saj imam zelo stresno službo, kjer sem neprestano na nogah… Pa ginekologinja meni, da ni potrebe po bolniški. Je katera imela punkcijo brez narkoze? Držim pesti za vse, ki ste v postopku ✊
Hejla jaz sem imela punkcijo brez narkoze.. Na dan punkcije sem dobila helexs pa se neko tekocino za spit potem so mi pa kao dali lokalno narkozo v steno niznice nevem… Mene je zelo bolelo pa sem imela samo tri celice pabse to v enem jajcniku he pa res da ful hiter mine da traja minutko in da ko gres dol s stola ze poza is na bolecino vsaj jaz sem… Drzim pesti 🙂
Hej punce da vas vprasam ce ma mogoce katera kak nasvet… Vcerej se je zacelo pri meni bruhanje od vceraj popoldbe enostavno nic kar pojem ne obdrzim v sebi probala sem rizoto, mlecni riz, jogurt s sadjen pa je vceraj slo vse ven in danes isto dvakrat sem zajtrkovala obakrat po 20 minutah izbruhala vse sploh nevem kaj naj nardim ma kater kak nasvet ce je mela podoben problem kaj je jedla potem pa da je ostalo v zelodcu? Men je ful cudno ker do vceraj sem bila super jedla sem kar mi je pasalo nobenih problemov zdaj pa kr naenkrat kot da bi se plosca obrnila… Vesela bom kakrsnegakoli nasveta nekaj sem ze sprobavala pa brala po spletu sam zaenkrat brez uspehov 🙂
Mene je kr mal strah ko prebiram o vseh teh punkcijah in špikanjih 😅 a je bila katera od vas pred tem na IUI ali so vas dali takoj na IVF?
Se mi zdi da sem še čisto na začetku..
No danes je prišla M 6 dni prekmalu, ampak fino, imam 1.9. UZ, do takrat femaro.. Upam da tokrat uspe ☺️
Čimveč + želim 🤗 in čimmanj slabosti..