Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Hvala pikapolonica ❤️upam da je to to, zdaj samo še počakamo krvnega ki ga mam 17.2 da se potrdi pol bom za malenkost lažje dihala 😊 kako si pa ti?

Ja res drzim pesti ❤.
Jaz pa nisem nic posebnega. Mal me spika, pa tko napihnjena sem kot da bom dobla menstruacijo. Upam na najbols, testa si pa ne bom upala delat 7. dan tko kot ti hehe. Mislim da ga bom delala v nedeljo

Ah seveda bo boš videla to je naš mesec ❤️ hehe ja js ne morem čakat sploh če vem da mam test doma 😅😅 kdaj maš pa ti krvnega? Na keri kliniki pa si?

Haha te cisto razumem. Jaz sem v Dravljah, pri Dr. Resu, tako da tukaj ni krvnega. Nardit moras CB in potem mas cez 14 dni ultrazvok, kjer potrdijo prisotnost ploda.

Aja to je druga ja.. Ja sej če ti CB potrdi tk nimas kaj več dvomit 😊 ja pol pa še 14 dni UZ in spet čakanje uh😐

Zdravo Punce… Pika Viva čestitke 😀 jeej… zdej pa počivat in držim pesti še zate dalje…
Ko vas berem se zmer čudim kako hitr vse dobivate te preglede… js sm v lj in pri meni je blo tko… Postopek z zamrznjenčkom (estina in estrofem) tko da punkcije ni:
6.1.2020 dobila menstruacijo
22.1.2020 vstavitev
6.2.2020 krvni (15 dan po vstavitvi)
25.2.2020 (19 dan po krvnem)

Kot sem si računala sem dans 5 tednov in 3 dni (torej v šestem tednu).
Ful se mi zdi da več čakam kot čakate ostale al je to sam tist filing, ko si ful neučakan. Skoz me je strah kaj sledi in ta moj trebuh ki skoz boli. Zdej že delam in dans sem komej zdržala res. Najhujše je okoli malice ker takoj nko kaj pojem mam tko razdražen in utesnjen trebuh da adijo. Pa še prsi ki ne gredo več v modrc in bolijo ful. Ne vem.

Je še kera taka ki vsako stvar poveže s tem, da gre zih kej narobe. To je zdej moj 2 postopek in 4 transfer (3 od tega so zamrznjenčki). Js se opravičujem ker skoz jamram in vam najedam sam men je vse skup tko grozn in tok strašlivo.

Drugače pa punce, da ne zamorim preveč, srečno še naprej vsem in vemo zakaj se borimo.

To cakanje je najtezje, ampak bomo zmogli 😊

Pika viva čestitam!!
Pikapolonica midve sva pa potem zdaj na istem, le en dan razlike.
Komaj čakam na konec tedna da naredim test.
Živčna, meni se zdijo tvoji termini pregledov normalni, tudi jaz sem imela podobno, 15dan cikla et zamrznjencka, 2 tedna zatem imam test CB, če bo pozitiven imam približno 2 tedna kasneje prvi uz.

Tudi jaz mislim, da so tvoji dnevi ok, sovpadajo z mojimi, mogoče 1-2 dni razlike… Tudi mene skrbi vedno bolj. Sploh ki je mislim, da…pikaplonica93 napisala, da se je v 6.tednu poslovila…js sem lih tu nekje…Kaj to je kot krvavitev, bolečine ali? Nekje sem brala, da če pride do rjavega izcelka, da moraš h G in ti predpiše Dabroston. Kateri kaj znano?
Tako se bojim SS…, vem, da ne smem o tem razmišljat, ampak je kar v glavi, ker ga je imela moja mati, tašča, par znank in se mi zdi, da ga ima kar skor vsaka vsaj 1krat 🙁

Hvala punce. 😊 Vendar se ni tistega veselja kot more bit glede na slabo izkušnjo ampak moramo samo pozitivno gledat kokr se da moramo bit močne💪💪

Zivcna tvoji datumi so cisto uredu, edino vsem se te dnevi zelo vlecejo. Ko bomo drzale svoje strucke v rokah se bomo pa smejale telim zapisom 😊
Toskanska kdaj pa bos delala test? Si imela prenos v naravnem ciklusu. Jaz jemlem estrofen.
Zaupanje ss probaj cim bolj odmislit, vec dobrega naredimo pikici in sebi ce mislim pozitivno. ❤

No pol je potrjeno… Neucakana sem ☺️

Zaupanje popolnoma te strinjam ker isto skrbi mene… Ponavadi mi nic ne gre kot mora in ne morm da me nebi skrbel ce bi slo kej narobe… Ampak ja se trudim bit pozitivna…

Zanima pa tud mene… Tiste ki ste mele to slabo izkusnjo… So kaki znaki??

Jaz sem imela ss v 10.-11. tednu. Znaka nobenga, niti kapljice krvi. Sem imela bris pa je rekla ginekologinja..no pa poglejva se otrocka. No in takrat sem zaslisala najbol grozne besede..zal mi je ni utripa. Na to res ne moras biti pripravljen. Tako da so mi potem sprozili splav s tabletkami.

Jaz sem imela ss v 6 tednu dobila krvavitve sploh nič obilnega pa nič bolečin. Tudi potem ko sem zelo zakrvavela krcov sploh nisem imela.

O joj. Pikapolonica93 to pa je prov grozn… Tudi tvoje pika viva… Mislm da me je zdej sam se bolj strah… Upam da nam tokrat vsem uspe…

Živcna ne smeš na to študirat sploh, misli samo da bo vse uredu samo pozitivno. Boš videla da bo vse uredu 🐞🐞

joooj…pikapolonica93 in Pika viva…ne vem kaj naj rečem. Ma jaz se potem sprašujem, kaj pomeni pozitiven test, če ni sigurno niti potem po testu. Tu se naki pazim in skrbim, da bom mirna in …da potem pride tako…zmeša se mi. Mislim, saj razumem naravo in pač tako je, ampak jaz ne bom mirna dokler ne bom dejansko rodila 🙁
Raje vidim, da je že v štartu negativno, kot da moram čez te stvari. Res, da ne smem o tem razmišljaš ampak, da me potem iztiri…to pa tudi ne morem dopustit. Na vse moram biti pripravljena.

Hvala vama pikapolonica93 in Pika viva, da ste to delile z nami. Meni veliko pomeni. Tako vsaj vem, da je lahko nekaj narobe iz nič. Ma kako ni nobenih znakov, to mi ni jasno, kakšen mistery je to naše telo…

Jao meni…

Punce res poskusite cim manj razmislajt o splavu in bodite srecne in vesele da ste srecke nosecke…da vam je dano da imate pikico v trebuscku. Je pa seveda prav da spregovorimo tut o tem, ampak v tem casu ko cakamo je mogoce bolje se malo izogibat tem zgodbam. Mislimo na lepe stvari in razmisljajmo o prihodnosti z nasimi otrocki ❤

Pikapolonica se čist strinjam s tabo 😊 samo vesele misli in pozitivna..😊💪💪🐞🐞

Danes zjutraj (9 dan po etz) sem naredila test first sign duo in je negativen in ful mam krče, tako da nimam upanja, da se karkoli spremeni.. Čeprav imam šele v nedeljo 14 dan in uradni test… , ampak blasticista potrebuje od 1 do 5 dni za vzgnezditev tako da menda 9 dan že pokaže realno stanje. Ful sem žalostna in sploh ne vem kaj bi zdaj naprej… Reš je rekel naj pridem v primeru negativnega takoj drugi dan menstruacije po nove injekcije da gremo v nov postopek😔😔 nimam volje:(

New Report

Close