IVF/ICSI/IUI 2020
Tudi jaz nisem bila vedno pri svoji zdr.za napotnico,enkrat sem sla dr Banovi, zgleda da je res vseeno ker se nismo nic pomenile, samo pogledala je izvide in mi dala napot.in to je bilo to. Zdaj pa razmisljam celo da je super da sem pri svoji, jo bom malo povprasala za mnenje o tem kaj ce bi dala zdaj dva 🐧🐧 🧐 a se katera razmislja o tem?
Pozdravljene punce, da se vam se jaz malo javim.
V torek sem imela se UZ potrditev nosecnosti, in juheeej jaaaaa slisalaaaa sem svojega ❤️, ampak preeeseeneecenjee v meni bijeta ❤️❤️.
Se veselim se malo z rezervo saj veste pot do. Konca je se doooolga. Tako da upam da zvozimo do konca. Velik sook in neizmerna sreca.
Zato sem rekla poskusla bom z 2🐧🐧 in upam res upam usaj na 1.
Nisem si upala niti dajat nekega upanja, sa bo uspelo kaj selee 2.
Najvecja fora. Je bla da je zdravnica prvo vidla samo 1. Pa tko lepo pohvali da vse okej. Pa recem a samo 1 je pa prav jaja 1 ja.
Okeej pa si mislim juhej samo da uspelo ane.
Potem pa se gleda pa gleda pa zacne neeee neeee neee ne ooo 2 sta joj 2 sta ojej res sta dva. Potem pa. Sm bla seeee v vecjem soku. Tako da upajmo da uspemo do konca.
Ostale punce kako se drzite ste okej?
Srecno in pogumno zelim vseem ki ste na poti do svojega +. Objemcke 🤗🤗🤗🤗
Men pa vedno recejo da mi bojo samo 1ga vstavli. Nevem mogoce ker nam je pa 1x ze ena uspela 🤷♀️🙂
Drugace imam jaz tudi dr.Ban, samo sva se sedaj z dr.Drobnicem vse pomenila pa tud tablete mi je on zamenjal 🤷♀️ po moje kok se posamezno kdo zavzame
Zdravo Fracek in seveda vse ostale,
pa gre no…kaj pa vem…jutri imam ponoven UZ…včeraj sem slišala sicer naštevanje pa velikosti tam cca 12, 13 mm ne vem pa ali je to ok oziroma kako to hitro raste, koliko jih je-bom videla kaj bo jutri. Morala sem si danes dati še dve injekciji jutri pa samo še eno, tako da ne vem točno kaj to pomeni-je že dovolj bo konec? Ker ko berem nekatere kolikšno je bilo število foliklov (tudi po dvomestne številke) in velikosti (od 17 mm dalje) me kar malo skrbi.
Sicer pa nimam ravno lepih dni, kužika mi je zbolela in je vsak dan skrb kako bo- ni ravno ok imela je epileptični napad in sedaj še vedno nekaj težko hodi-naj bi bil to vpliv zdravil, ki jih je dobila (nekateri me verjetno razumete je družinski član in sploh ko še nimaš otrok kot tvoj otroček no, pač pasji). Saj ima po eni strani že lepa leta, ampak na to ne moreš biti nikoli pripravljen 🙁
Upam, da bom jutri kaj lepega izvedela na UZ, sem pa psihično kar utrujena od vsega. Vse me tišči danes, občutek napihnjenosti, nič ne bi jedla, kar naprej me lulat, muči me nespečnost…saj vem nisem edina in še huje ste doživljale ampak malo se moram potožiti…
Marsena, saj bo, mislim, da so cist ok velikosti foliklov, tako da kar pogumno. 🤗 Btw tudi jaz imam jutri Uz, malo pred 12.00. Sva kje blizu?
Razumem tvojo skrb, tudi midva imava enega taksnega kuzifixa doma, najboljsega ❤ Pred nekaj leti pa sem se poslovila od psicke, ki je bila 15 let z nami … zalosten trenutek, ampak se danes z iskrico pripovedujem njene vragolije. Drzim pesti, da se bo stanje izboljsalo.
Pozdravljene,
nisem videla prej ampak ne Fracek se ne bi srečali danes, ker sem bila jaz naročena že zjutraj. Je bila pa izredno prijazna danes na UZ. Imaš tudi ti prav Orhid, ne smemo primerjati velikosti foliklov, sam včasih te zanese…mi je pa danes bilo tako lepo ko me je vprašala kako se počutim v ginekološkem smislu, če sem dobro, ti je kar lažje, ko veš, da te razumejo, čeprav je to zanje že rutinsko…so pa bili folikli že malo večji a očitno še ne dovolj, ker imam čez dva dni spet UZ, še ni dovolj za punkcijo. No še malo pikanja.
Je pa moja pasja pikica boljše, ni še čisto prava a se je danes že malo zapodila za sosedovo mucko, sicer še negotovo in rahlo majavo a se mi je že odvalil tavečji kamen od srca…zdaj pa samo še tole uredimo pa bo. Vse dobro tudi tebi Fracek in seveda vsem ostalim ˝sotrpinkam˝.
Pozdravljene, soborke 🙂 najprej
Hvala
Noo zeee too da urinski test pokazeee lepo novicko jee juheeej tko da cestitke ane 🥰🥰🥰
Hej hej. Včeraj bila na prvem uz, vse je bilo ok, tako da sem takoj sla se po druge injekcije (gonal) in pricela z dvojnimi. Ker sem prvic v postopku, me je kar presenetilo, sem mislila, da grem pac samo na uz in da je to to. 🙃 Pa cela štorasta sem bila danes s tem gonalom, komaj po parih minutah sem ugotovila, da je ena injekcija z veckratnimi dozami. 😊Ponovni uz imam pa naslednji petek, potem pa bomo ze videli, kaksno bo stanje in kako blizu/dalec bo punkcija.
Kolesarko, naj vama cim prej mine do uz.
Vsem ostalim pa srecno 🤞
dekleta, jaz sicer cakam izkupicek iui-ja.. vendar moj instink pravi, da ne bo nic v tej rundi… ok, vseeno upanje umre zadnje
tako da se tudi jaz zacnem spikati naslednji konec tedna. sla bova v samoplacniski ivf na ceskem, tako da moram hormonsko stimulacijo se kupit. stara sem skoraj 33 let, moji hormoni so ok, AMH 2,3, moski faktor neplodnosti, …. moja terapija je v startu 175 iu/l Gonala f , potem se pridruzi se Orgalutran…
avgust bo nas srecni mesec, a ne?
oj, punce … sva dobila UZ prej kot 30.7. – včeraj oz. danes zjutraj ob 01:00 na urgenci 😬😬😬
včeraj sva bila popoldne v trgovini in ko je pomerjala nekaj za poletje, je videla, da ima krvavitev. panika, tako da sva šla domov in klicala na urgentno ginekologijo, so rekli, da ni naj se uleže in če krvavitev ne neha, pride na urgenco. najprej je nehalo, potem pa čez kako uro spet kar precej teklo. (ampak vseen manj kot M) Sva šla na urgenco in čakala 4 ure (ker je dežurni ginekolog imel neko operacijo); vmes je tudi krvavitev nehala. Ob 01.00 so jo končno pregledali z UZ in niso ugotovili vzroka za krvavitev, so pa k sreči rekli, da je plod lepo velik (1 cm) in da je posteljica razvita in videti je bilo utripanje ❤️ Najbrž si lahko predstavljate olajšanje po tej celi drami.
Sej vem, da ste že druge pisale, da je kakšna krvavitev tu pa tam pogosta, ampak ko se ti to zgodi, pa je vseeno panika. in če ne bi šla na urgenco, bi bila zdaj do 30.7. še bolj na trnih. Zdej pa sva potolažena in imava prvo družinsko slikco že na steni 🥰🥰🥰
Vso srečo vsem 😀